violet çantayı bende pekl beğenmiyorum canım bir ara 20 tl mi 25 tl mi artık ne kadar olduğunu hatırlamıyorum avonda alışveriş yapana o çanta hediyeydi bir müşterim almıştı alan müşterimin yaşıda 60 ı geçkindi yani pek bize uygun değil sanki ama tabiki zevk meselesi anew 25+ serisi evet canım cildi pürüzsüzleştiriyor çok güzel bende memnunum ben hep solutions'un hem bilyalı hem bilyasızından da aldım düzenli kullanınca işe yarıyor solutions işe yaradığına göre anew sanırım daha mükemmel etki yaratır diye düşünüyorum dudak kalemi bende hiç kullanmam ruj dudağımızdan çıkınca dudak kalemi ortada kalakalıyor komik görüntü çıkıyor bence ortaya o yüzden kalıcı rujlarla kullanmamız en doğrusu olur dudak parlatıcılardan bir müşterim istedi çok övdü onları sweet peach renginden sipariş verdi benimde şeftali rengi ruj aradığımı biliyor sende bundan al gör bak nasıl dedi yani müşterim bana ürünü övdü skin so soft evet canım pırıltı veriyor kullanıyorum özellikle yazın çok güzel oluyor avon care'nin vücut losyonundan aldımda bundan aldımmı hatırlayamadım canım ama dudak kremini biliyorum çok güzel ilk önce dudakta parlatıcı gibi oluyor sonra pembe renge dönüşüyor