AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bn göremedim cnm öle bşy

slip step i demşsin snrm ama bn çözemedm sayfyı o oraya yönlndryo bu buraya

neyse bşyler yaptım ama sdce e-mail yazılıyodu ve isim doğum tarihi yani adres yok bşy yok bnce gelmez ingilizce bi sayfaydı ztn yabancı yani kmblr ne zmn belli olr biz de görür müyüz blli olduğunu orası meçhul

Son düzenleme:
kızlar satıştan kalkacak ürünler yazıyor ya panaromada onlar sadece ileriki katalog için mi yoksa tamamen mi satıştan kalkıyor? 24k altın serisine bayılıyodum ben kalkıyormuş :/

kızlar satıştan kalkacak ürünler yazıyor ya panaromada onlar sadece ileriki katalog için mi yoksa tamamen mi satıştan kalkıyor? 24k altın serisine bayılıyodum ben kalkıyormuş :/

şimdilik tamamen kalkıyor canım ama indirim broşürüne ya da fırsat köşesine koyarlar belki ordan takip edersin tatlım belki de sonra tekrar kataloğa girer :16:

Son düzenleme:
şimdilik tamamen kalkıyor canım ama indirim broşürüne ya da fırsat köşesine koyarlar belki ordan takip edersin tatlım belki de sonra tekrar kataloğa girer :16:

anladım tatlım umarım indirim broşürüne girer o kadar güzel ki o seri resmen altın rengi parlıyor çok farklı çok asil :)

kızlaravon türkiye sayfası yeni bişey başlatmış ama facebook kodu istiyor bilen alan varmı parfüm hediye ediyor ama kodumyok:9:
cnm ben de bulamadım ona dikakt et bak bazı şehirlerde üniversitelerde avon görevlileri kod vercekmiş gidebilirsen git de al...
violet çantayı bende pekl beğenmiyorum canım bir ara 20 tl mi 25 tl mi artık ne kadar olduğunu hatırlamıyorum avonda alışveriş yapana o çanta hediyeydi bir müşterim almıştı alan müşterimin yaşıda 60 ı geçkindi yani pek bize uygun değil sanki ama tabiki zevk meselesi anew 25+ serisi evet canım cildi pürüzsüzleştiriyor çok güzel bende memnunum ben hep solutions'un hem bilyalı hem bilyasızından da aldım düzenli kullanınca işe yarıyor solutions işe yaradığına göre anew sanırım daha mükemmel etki yaratır diye düşünüyorum dudak kalemi bende hiç kullanmam ruj dudağımızdan çıkınca dudak kalemi ortada kalakalıyor komik görüntü çıkıyor bence ortaya o yüzden kalıcı rujlarla kullanmamız en doğrusu olur dudak parlatıcılardan bir müşterim istedi çok övdü onları sweet peach renginden sipariş verdi benimde şeftali rengi ruj aradığımı biliyor sende bundan al gör bak nasıl dedi yani müşterim bana ürünü övdü skin so soft evet canım pırıltı veriyor kullanıyorum özellikle yazın çok güzel oluyor avon care'nin vücut losyonundan aldımda bundan aldımmı hatırlayamadım canım ama dudak kremini biliyorum çok güzel ilk önce dudakta parlatıcı gibi oluyor sonra pembe renge dönüşüyor :16:

cnm saol hemen cevap veriyosun.
violeti ben de tutmadım şekerim
solutions sanki daha baskın ya bilyalı ya msaj da yapıyodur şimdi o
hmm dudak kalemi hakkında söylediklerin mantıklı geldi canm

cnm ben de bulamadım ona dikakt et bak bazı şehirlerde üniversitelerde avon görevlileri kod vercekmiş gidebilirsen git de al...

cnm saol hemen cevap veriyosun.
violeti ben de tutmadım şekerim
solutions sanki daha baskın ya bilyalı ya msaj da yapıyodur şimdi o
hmm dudak kalemi hakkında söylediklerin mantıklı geldi canm

rica ederim tatlım evt canım bilyalı olması büyük avantaj bizim için yaza şimdiden hazırlık yapalım demi ama :1:

ayyy doğru ya canım hakılsın 8.5 kafam karıştı haklısın tatlım bu gün siparişlerim geldi de kolyenin taşı yok hediye tepsinin kenarında soyulmalar gelen takı setinin kenarında çizikler falan onlara taktım beni buldu bütün aksilikler :43:

benimde hediye tepsimin birköşesinde var o dediğinden ama çokda şey gelmedi ondan uğrasmayım dedimm
şansına da hep arzalı şeyler gelmiş

ya bura yeri değil ama kızlar avondan sonra birde ben tupperware üy eoldum bu haftanın sonuna kadar 59tl ye düşmüş üyelik ücreti
içinde de 8 ürün var
bakalım bir de onu deniyceğim varmı aranızda üyesi???

rica ederim tatlım evt canım bilyalı olması büyük avantaj bizim için yaza şimdiden hazırlık yapalım demi ama :1:
bende aslında selülit yok ancak oluşmaya başlamış engellemek istiyorum ondan dolayı anew tercih etmicem cnm :)
benimde hediye tepsimin birköşesinde var o dediğinden ama çokda şey gelmedi ondan uğrasmayım dedimm
şansına da hep arzalı şeyler gelmiş

ya bura yeri değil ama kızlar avondan sonra birde ben tupperware üy eoldum bu haftanın sonuna kadar 59tl ye düşmüş üyelik ücreti
içinde de 8 ürün var
bakalım bir de onu deniyceğim varmı aranızda üyesi???

cnm ben tupper üyesi hiç olmadım ama bi ürününü kulanıyorum valla abartılcak bişi görmedim tamam güzel de eeeee öyle ona benzer bi dünya ürün var gibime geldi belki de pek bilgim yok ondan öyle geldi bilmiyorum cnm

kızlar birşey sorucam sizlere. ben yüzük ölçümü için olan şeyi almamıştım şimdi kendime yüzük almak istiyorum ölçümü nasıl yapabilirim bi fikri olan var mı? bi yerde okumuştum kendi yüzüğümü o ölçülere koycaktım kağıttaki çizgi yüzüğümün dışında mı kalcaktı içinde mi onu hatırlayamadım iade olayını da yapmak istemiyorum bi akıl verebilcek olan varsa çok sevinirim..

kızlar birşey sorucam sizlere. ben yüzük ölçümü için olan şeyi almamıştım şimdi kendime yüzük almak istiyorum ölçümü nasıl yapabilirim bi fikri olan var mı? bi yerde okumuştum kendi yüzüğümü o ölçülere koycaktım kağıttaki çizgi yüzüğümün dışında mı kalcaktı içinde mi onu hatırlayamadım iade olayını da yapmak istemiyorum bi akıl verebilcek olan varsa çok sevinirim..

kağıttaki yuvarlağın etrafındaki çerçeve yüzüğün içinde içinde olmalı ama bence bir tane yüzük ölçer al daha net bilgin olur

Son düzenleme:
birşey soracaktım bnm yrn ödemem var ama yarın gdemicem bankaya buyuk ihtimal ödemeyi salı günü ypsam ne kadar faiz işler bi sorun olurmu hemen düşerlermi borcu

kağıttaki yuvarlağın etrafındaki çerçeve yüzüğün içinde içinde olmalı ama bence bir tane yüzük ölçer al daha net bilgin olur

ben daha yeniyim etrafımdakiler de avondaki takılardan almadığından almamıştım ama ben birini çok beğendim o yüzden ama alıcam yüzük ölçer. teşekkür ederim :)

kızlar bu panaromadaki koltukaltı deoları pudralı değildir demi olsaydı yazardı gerçi ben pudralı seviyorum

Son düzenleme:
Kızlar nasıl gidiyor kampanya 14 benim kötü yaa k13 çok güzeldi çatal bıcak setini kazanmıştım ama k14te 300 tllik satış anca yaptım kimse begenmedi hedefim çaycıydı ama nasip değilmiş

birşey soracaktım bnm yrn ödemem var ama yarın gdemicem bankaya buyuk ihtimal ödemeyi salı günü ypsam ne kadar faiz işler bi sorun olurmu hemen düşerlermi borcu

ben yemek takımı geçtim 700 e falan ulaştım daha gelcek siparişlerde v<ar inş çaycıya ulaşabilirim

k12 en son sayfasındaki paketten aldı müşterim. little black dress yüz kremi lavantalı banyo köpüğü aldı.parfum kalıcı değilmiş yüz kremide hiç sürmemiş gibi oluyormus geri vermek istiyor.banyo köpüğünü iade etmeyecekmiş.diğer ikisini iade etsem banyo köpüğü paketteki fiyatından değilde normal fiyatından mı geçer?

yada iademde var.bunları değişime göndersem paketteki diğer ürünlerden alsam olurmu?bide ne zaman değişip gelir bana tekrar diğer siparişimde mi?

kızlar daha öncede yazmıstım şu paket konusunu ama değişime göndersem ne olur ne zaman gönderirler değişimi?pakette değişim oluyormu?biri bir cevap yazarsa sevinirim :16:

Back
X