AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avonun şampuanları ve saç için olan ürünleri pek beğenilmiyor. Ve yüz kremleri. Sizce de öyle mi ben hiç kullanmadım.
canım avonda şöyle bi durum var krem ve saç şampuanlarında cildine saçına uygun olan ürünü kullanmayınca tabii ki beğenmiyorlar aslında uygun ve doğru ürün kullanmak lazım...

Kullanan Komşular saçı keçe gibi yapıyor dediler :/ Kullanmadığım için yorum yapamadım ben.
bende de başka bir şamp almıştım keçeleşme olacak dedi satan kadın, çünkü saçım ince telliymiş banyodan çıkar çıkmaz hemen tarama az oyalan sonra tara o zaman keçeleşmez demişti bende onun dediğini yaptım ve o şamp.dan memnun kaldım...
ayyy doğru ya canım hakılsın 8.5 kafam karıştı haklısın tatlım bu gün siparişlerim geldi de kolyenin taşı yok hediye tepsinin kenarında soyulmalar gelen takı setinin kenarında çizikler falan onlara taktım beni buldu bütün aksilikler :43:

cnm yaaa üzüldüm ama bazen denk geliyor maalesef... bozma moralini değiştirirsin napalım
ben o takı setinden almıştım hiç beğenmemiştim taşına dikkat etmediğim için bişey diyemiyorum ama açıkçsı bana çok ince geldi çok uyduruktu bence ondan geri gönderdim benim zevkime uymadı:(

saol canım ugrastırıyorum seni birazcık busaatte ama merak ediyorum:29:

canım telefonumda problem var biraz geç çekebiliyorum kendi kendine kapanıyor diğer telefonumdanda aktarma yapamıyorum nedense olmuyor eşimde vermiyor telefonunu ama azmettim çekicem biraz bekleticem ama kusura bakmayın :16:

Son düzenleme:
canım telefonumda problem var biraz geç çekebiliyorum kendi kendine kapanıyor diğer telefonumdanda aktarma yapamıyorum nedense olmuyor eşimde vermiyor telefonunu ama azmettim çekicem biraz bekleticem ama kusura bakmayın :16:

ayyy canım ya ben beklerim sabaha kadar oturuyorum önemli degilde seni bukadar ugrastırcagını tahmin etmemiştim ekleyebildigin kadarını ekle kalanıda daha sonra eklerin fırsatın olursa

kızlar little red dress serisinin rujlarından red 2000 olan renkten alan var mı varsa resmini çekip ekleyebilir mi? almayı düşünüyorum da çok mu kırmızı nasıl karar veremedim

geldim canım :43: yüklemeyle uğraştım azmettim ve diğer telefonumla eklemeyi başardım öbür telefonum bozuldu güya yeni aldım neyse sağlık olsun yaptırırım ne yapalım :16:

azmine hayran kaldım:1:artık telde dayanamadı senin ürünlerin cokluguna desene üzüldüm garantisine gönderip yaptırırsın yeni almıssın...yine ne varsa eskisinde varmıs bak onunla yapamadıgını eskisiyle yapmıssın

azmine hayran kaldım:1:artık telde dayanamadı senin ürünlerin cokluguna desene üzüldüm garantisine gönderip yaptırırsın yeni almıssın...yine ne varsa eskisinde varmıs bak onunla yapamadıgını eskisiyle yapmıssın

sorma canım eski dediğimde yaklaşık 1.5 yıl olcak alalı 3 ay tamirde kaldı 3_4 ayda bozuk diye kullanamamıştım yeni geldi telefon dayanmıyor bana ekliyorum canım resim bölümüne

kızlar little red dress serisinin rujlarından red 2000 olan renkten alan var mı varsa resmini çekip ekleyebilir mi? almayı düşünüyorum da çok mu kırmızı nasıl karar veremedim

ben aldım canım onu.ekleyebilirim ama pek kaliteli olmaz.telefon kamerası malum.serelim sen tester'ı eklemeyeceksen ben ekleyeyim ruju canım

canım avonda şöyle bi durum var krem ve saç şampuanlarında cildine saçına uygun olan ürünü kullanmayınca tabii ki beğenmiyorlar aslında uygun ve doğru ürün kullanmak lazım...

bende de başka bir şamp almıştım keçeleşme olacak dedi satan kadın, çünkü saçım ince telliymiş banyodan çıkar çıkmaz hemen tarama az oyalan sonra tara o zaman keçeleşmez demişti bende onun dediğini yaptım ve o şamp.dan memnun kaldım...

cnm yaaa üzüldüm ama bazen denk geliyor maalesef... bozma moralini değiştirirsin napalım
ben o takı setinden almıştım hiç beğenmemiştim taşına dikkat etmediğim için bişey diyemiyorum ama açıkçsı bana çok ince geldi çok uyduruktu bence ondan geri gönderdim benim zevkime uymadı:(

sorma canım bakalım artık tekrar sipariş verdim yenisi gelince bendekiyle değişim yapıp yolluycam avona:16:

sorma canım bakalım artık tekrar sipariş verdim yenisi gelince bendekiyle değişim yapıp yolluycam avona:16:

ay inşallah halledersin şekerim yaaaa
ben de violet çantayı göndericem beğenmedim avonda çantalardan yana şansım yok artık denemicem almıycam
ben 25+ anew serisinden almıştım 15 gündür filan da kullanıyorum cildimde baya bi sivilce vardı ama artık azaldı gözle görülür bi değişiklik var yüzümde
bu ay da bilyalı başlıklı selülit kreminden mi yoksa anew selülit kreminden mi alsam düşünüyorum bakalım
bide hiç kullanmam ama acaba sf 49daki açılıp kapanan dudak kalemlerinden alsam mı diorum belki daha güzel durur ruj dudağımda dudaklarım ince değil hiç ihtiyaç duymadım ama denesem mi ne dersiniz?
sf 68deki ct dudak parlatıcılardan alsam mı diyorum günlük kullanmaya ay rujum da bi dünyaaaa bide diyorum kocişime hassas ciltler için traş sonrası balsamı düşünüyorum pürüzsüzleştirici traş jeliyle beraber ama fikri olan var mı? bide alerji yapar dilinden kurtulamam:)))
ben bide nemlendirici istiyorum sf 121 de filan var ya skin so soft var bide 145teki tüm cilt tipleri için jojoba yağı ve e vit içeren pırıltılı losyon var ama ikisi de pırıltılı yaaa pırıl pırıl parlamak istiyorum bide geçen sefer body milk almıştım indirim broşüründen, ayn ışey mi bunlar kızlar aynıysa hiç almiim değilse alıcam...

ay inşallah halledersin şekerim yaaaa
ben de violet çantayı göndericem beğenmedim avonda çantalardan yana şansım yok artık denemicem almıycam
ben 25+ anew serisinden almıştım 15 gündür filan da kullanıyorum cildimde baya bi sivilce vardı ama artık azaldı gözle görülür bi değişiklik var yüzümde
bu ay da bilyalı başlıklı selülit kreminden mi yoksa anew selülit kreminden mi alsam düşünüyorum bakalım
bide hiç kullanmam ama acaba sf 49daki açılıp kapanan dudak kalemlerinden alsam mı diorum belki daha güzel durur ruj dudağımda dudaklarım ince değil hiç ihtiyaç duymadım ama denesem mi ne dersiniz?
sf 68deki ct dudak parlatıcılardan alsam mı diyorum günlük kullanmaya ay rujum da bi dünyaaaa bide diyorum kocişime hassas ciltler için traş sonrası balsamı düşünüyorum pürüzsüzleştirici traş jeliyle beraber ama fikri olan var mı? bide alerji yapar dilinden kurtulamam:)))
ben bide nemlendirici istiyorum sf 121 de filan var ya skin so soft var bide 145teki tüm cilt tipleri için jojoba yağı ve e vit içeren pırıltılı losyon var ama ikisi de pırıltılı yaaa pırıl pırıl parlamak istiyorum bide geçen sefer body milk almıştım indirim broşüründen, ayn ışey mi bunlar kızlar aynıysa hiç almiim değilse alıcam...

violet çantayı bende pekl beğenmiyorum canım bir ara 20 tl mi 25 tl mi artık ne kadar olduğunu hatırlamıyorum avonda alışveriş yapana o çanta hediyeydi bir müşterim almıştı alan müşterimin yaşıda 60 ı geçkindi yani pek bize uygun değil sanki ama tabiki zevk meselesi anew 25+ serisi evet canım cildi pürüzsüzleştiriyor çok güzel bende memnunum ben hep solutions'un hem bilyalı hem bilyasızından da aldım düzenli kullanınca işe yarıyor solutions işe yaradığına göre anew sanırım daha mükemmel etki yaratır diye düşünüyorum dudak kalemi bende hiç kullanmam ruj dudağımızdan çıkınca dudak kalemi ortada kalakalıyor komik görüntü çıkıyor bence ortaya o yüzden kalıcı rujlarla kullanmamız en doğrusu olur dudak parlatıcılardan bir müşterim istedi çok övdü onları sweet peach renginden sipariş verdi benimde şeftali rengi ruj aradığımı biliyor sende bundan al gör bak nasıl dedi yani müşterim bana ürünü övdü skin so soft evet canım pırıltı veriyor kullanıyorum özellikle yazın çok güzel oluyor avon care'nin vücut losyonundan aldımda bundan aldımmı hatırlayamadım canım ama dudak kremini biliyorum çok güzel ilk önce dudakta parlatıcı gibi oluyor sonra pembe renge dönüşüyor :16:

Son düzenleme:
kızlaravon türkiye sayfası yeni bişey başlatmış ama facebook kodu istiyor bilen alan varmı parfüm hediye ediyor ama kodumyok:9:

Back
X