canım avonda şöyle bi durum var krem ve saç şampuanlarında cildine saçına uygun olan ürünü kullanmayınca tabii ki beğenmiyorlar aslında uygun ve doğru ürün kullanmak lazım...avonun şampuanları ve saç için olan ürünleri pek beğenilmiyor. Ve yüz kremleri. Sizce de öyle mi ben hiç kullanmadım.
bende de başka bir şamp almıştım keçeleşme olacak dedi satan kadın, çünkü saçım ince telliymiş banyodan çıkar çıkmaz hemen tarama az oyalan sonra tara o zaman keçeleşmez demişti bende onun dediğini yaptım ve o şamp.dan memnun kaldım...Kullanan Komşular saçı keçe gibi yapıyor dediler :/ Kullanmadığım için yorum yapamadım ben.
ayyy doğru ya canım hakılsın 8.5 kafam karıştı haklısın tatlım bu gün siparişlerim geldi de kolyenin taşı yok hediye tepsinin kenarında soyulmalar gelen takı setinin kenarında çizikler falan onlara taktım beni buldu bütün aksilikler![]()
cnm yaaa üzüldüm ama bazen denk geliyor maalesef... bozma moralini değiştirirsin napalım
ben o takı setinden almıştım hiç beğenmemiştim taşına dikkat etmediğim için bişey diyemiyorum ama açıkçsı bana çok ince geldi çok uyduruktu bence ondan geri gönderdim benim zevkime uymadı