AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Slmlar herkeseee:16: Önceki sayfaları çok karıştıramadım cevabı var mı bilmiyorum fakat bir sorum olacaktı.
Daha önceleri siparişlerimi satış temsilcisi arkadaşlarıma veriyordum. 2 arkadaşım da artık temsilcilik yapmadıkları
için internetten sipariş vermem gerekecek. Avon internet sitesinde müşteri olmak için form doldurmam gerektiği
yazıyor. Formu doldurunca beni temsilciye mi yönlendirecek anlamadım:26: İnternetten ürünleri kendim seçip sipariş
veremez miyim? Yardımcı olursanız sevinirim:16:

Ayrıca yılbaşı katalogunu göremedim henüz çıkmadı mı?Yılbaşına özel çıkan gliserinli el kreminden istiyorummmm:44:

http://www.modahaber.com/katalogpop/43351-1-slideoff/avon-yilbasi-katalogu.html

Katalog bu mu acaba?

Son düzenleme:
Slmlar herkeseee:16: Önceki sayfaları çok karıştıramadım cevabı var mı bilmiyorum fakat bir sorum olacaktı.
Daha önceleri siparişlerimi satış temsilcisi arkadaşlarıma veriyordum. 2 arkadaşım da artık temsilcilik yapmadıkları
için internetten sipariş vermem gerekecek. Avon internet sitesinde müşteri olmak için form doldurmam gerektiği
yazıyor. Formu doldurunca beni temsilciye mi yönlendirecek anlamadım:26: İnternetten ürünleri kendim seçip sipariş

Ayrıca yılbaşı katalogunu göremedim henüz çıkmadı mı?Yılbaşına özel çıkan gliserinli el kreminden istiyorummmm:44:

Moda Haber - Avon 2012 - AVON YILBAI KATALOU

Katalog bu mu acaba?

yılbaşı kataloğuna buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/482141-avon-k14-yilbasi-katalaogu.html

Moda Haber - Avon 2012 - AVON YILBAI KATALOU

Katalog bu mu acaba?

formu doldurunca büyük bi ihtimal temsilcisini yönlendircektir sana canım sende öyle yap nolcak ki?:44: yılbaşı kataloğuna az kaldı cuma günü yayınlanıcak henüz yok avon sitesinde. ama bu sitede var canım :16: bu verdiğin link değil bizim katalog http://www.anketport.com/SurveyRedi...sid=ob1XDfh52rM=&uid=9nX7A9tsCq5G6ODaDl791Q== burdan bak canım

Son düzenleme:
avon sana msj atıcak canım şifren ve numaran cebine gelcek
çok saol. peki kaç gün içinde msj atar? ben dün internetten başvuru yaptım başvurumu yaptıktan 1 saat sonra temsilci öncüsü aradı buluşup form doldurmamız gerekiyor fln dedi yarın buluşcaz onunla. o formu doldurduktan sora mı mesaj atıcaklar acaba?

çok saol. peki kaç gün içinde msj atar? ben dün internetten başvuru yaptım başvurumu yaptıktan 1 saat sonra temsilci öncüsü aradı buluşup form doldurmamız gerekiyor fln dedi yarın buluşcaz onunla. o formu doldurduktan sora mı mesaj atıcaklar acaba?

hıı o zaman evet formu doldurup imzalıcaksın sonra takım öncün senin formunu avona yollucak. 2 gün içinde de msjla şifren numaran gelir canım benim:16:

kızlar k 13 den 90tl daha satışım olursa çatal bıçak setini kazancam sizce kendime bişeyler yazmalımıyım yada sonra satmak için
yani çatal takımı nasıl değermi birşeyler yazmaya ?

Back
X