- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slmlar herkeseeeÖnceki sayfaları çok karıştıramadım cevabı var mı bilmiyorum fakat bir sorum olacaktı.
Daha önceleri siparişlerimi satış temsilcisi arkadaşlarıma veriyordum. 2 arkadaşım da artık temsilcilik yapmadıkları
için internetten sipariş vermem gerekecek. Avon internet sitesinde müşteri olmak için form doldurmam gerektiği
yazıyor. Formu doldurunca beni temsilciye mi yönlendirecek anlamadım:26: İnternetten ürünleri kendim seçip sipariş
veremez miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Ayrıca yılbaşı katalogunu göremedim henüz çıkmadı mı?Yılbaşına özel çıkan gliserinli el kreminden istiyorummmm:44:
Moda Haber - Avon 2012 - AVON YILBAI KATALOU
Katalog bu mu acaba?
yılbaşı kataloğuna buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/482141-avon-k14-yilbasi-katalaogu.html
kızlar senses duş jellerinden waterfall mı güzel hollywood mu hangisini alayım sizce?![]()
Slmlar herkeseeeÖnceki sayfaları çok karıştıramadım cevabı var mı bilmiyorum fakat bir sorum olacaktı.
Daha önceleri siparişlerimi satış temsilcisi arkadaşlarıma veriyordum. 2 arkadaşım da artık temsilcilik yapmadıkları
için internetten sipariş vermem gerekecek. Avon internet sitesinde müşteri olmak için form doldurmam gerektiği
yazıyor. Formu doldurunca beni temsilciye mi yönlendirecek anlamadım:26: İnternetten ürünleri kendim seçip sipariş
veremez miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Ayrıca yılbaşı katalogunu göremedim henüz çıkmadı mı?Yılbaşına özel çıkan gliserinli el kreminden istiyorummmm:44:
Moda Haber - Avon 2012 - AVON YILBAI KATALOU
Katalog bu mu acaba?
teşekkür ederim. hediye almayı düşünüyorum da onun için sordumbence güzel bi kokusu var fresh bi koku
çok saol. peki kaç gün içinde msj atar? ben dün internetten başvuru yaptım başvurumu yaptıktan 1 saat sonra temsilci öncüsü aradı buluşup form doldurmamız gerekiyor fln dedi yarın buluşcaz onunla. o formu doldurduktan sora mı mesaj atıcaklar acaba?avon sana msj atıcak canım şifren ve numaran cebine gelcek
çok saol. peki kaç gün içinde msj atar? ben dün internetten başvuru yaptım başvurumu yaptıktan 1 saat sonra temsilci öncüsü aradı buluşup form doldurmamız gerekiyor fln dedi yarın buluşcaz onunla. o formu doldurduktan sora mı mesaj atıcaklar acaba?
hıı o zaman evet formu doldurup imzalıcaksın sonra takım öncün senin formunu avona yollucak. 2 gün içinde de msjla şifren numaran gelir canım benim![]()