Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün avon temsilciliğine başvuru yaptım. beni aradılar form doldurmak için buluşmak gerekiyormuş fln. birşeyler sormak istiyorum bölge temsilcileri sürekli aarayıp eğitim var katılmak zorunlu gibi seyler söylüyor mu? ayrıca siparişi bölge temsilcisi üzerinden mi bildiriyoruz? ve 100 tl lik bir siparişte ne kadar kâr edilebilio?
Sürekli değil ama aranıyorsun ve katılmak isteyip istemediğini soruyorlar
Sen işim var vs dersin zorlayamaz yani ben hiçbirine gitmemiştim
Kar %33
Siparişi kendin girebilirsin temsilci no.'n ve şifren olacak internet üzerinden kendin sipariş vereceksin
arkadaşlar bugün avon temsilciliğine başvuru yaptım. beni aradılar form doldurmak için buluşmak gerekiyormuş fln. birşeyler sormak istiyorum bölge temsilcileri sürekli aarayıp eğitim var katılmak zorunlu gibi seyler söylüyor mu? ayrıca siparişi bölge temsilcisi üzerinden mi bildiriyoruz? ve 100 tl lik bir siparişte ne kadar kâr edilebilio?
kızlar katalogdaki fiyatla faturaya işlenen fiyat arasında fark var mı? sanki faturada daha ucuz bana mı öyle geldi. bir de benim 2 siparişim 0 adet yazıyor ve 0 tl yani işlendiği halde onlar gelmiycek diye mi öyledir?
0 yazanlar color trend rujlarınmı canım benim rujlar gelmiyor yerine başka bir ruj gönderiyorlar beğenmezsem iade ederim artık![]()
0 yazanlar color trend rujlarınmı canım benim rujlar gelmiyor yerine başka bir ruj gönderiyorlar beğenmezsem iade ederim artık![]()
faturayı 15 günden sonra ödersen dilekçe yazman gerek dedi doğru mu?
kızlar katalogdaki fiyatla faturaya işlenen fiyat arasında fark var mı? sanki faturada daha ucuz bana mı öyle geldi. bir de benim 2 siparişim 0 adet yazıyor ve 0 tl yani işlendiği halde onlar gelmiycek diye mi öyledir?
hayır canım ole bişe yok.faturayı 2 -3 gün geç yatırsan bıle bse olmaz.
bu benim t.ö bi şey bilmiyo ya.
ya da bilio ama korkutmaya çalışıo.
hangi ürünlerde iade kabul edilmiyor?
komşum bi far istedi ama görmem lazım almak için dedi almazsa hangi şıkkı işaretlemeliyim iadede?
siz istemediklerinize ne işaretliosunuz?
canım takım oncun senın odediğin paradan pirim alıyo o yüzden geç yatırma diye ole demiştir.ayrıca bütün ürünlerde iade oluyo.almazsa beklentimi karşılamadıyı işaretle yanı neyı işaretlediğin pekte onemli değil iade alıyorlar zaten.ben genelde onu işaretliyorum.
çok teşekkürler cnm.