AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iade edince faturan 85 tl nin altına düşmemeli.düşünce kargo ücreti 8.5 tl ödemen gerekiyor canımm

kızlarrr 150 tl lik süpriz hediyelerden en son ne geldi.yarın sipariş vermeyi düşünüyorumda :44:

arkadaslar perceve bayan ve simply beceuse erkek parfümünün kokusu nasıl sizce almaya degermi?
birde k14te 3 adet rolon 13tl bize gelişi nekadar acaba?

k14te sadece 85tl limitini doldurmayı düşünüyorum ama şiparişler geldikten sonrada 2tane ruj iadem var iade ettikten sonra faturam limitin altına düşecek kargo ücreti ödermiyim:26:

bugün internetten satış temsilcisi olmak için başvuruda bulundum ve 1 saat sora t.ö tarafından arandım çarşamba günü buluşcaz bana form doldurtcakmış. bunun dışında bana neler vericek? ayrıca temsilci numaramı t.ö mü vericek bana yoksa avon mail mi atıcak?

iadeler hakkında bilgi verirmisiniz yani nasıl iade yapabiliyoruz kargo parası ödeyecekmiyiz ?

cnm diyelim ki kargon geldi ve iade etmen gereken ürünler var.kargonun diğer gelişinde ürünlerini verirsin 3 veya 5 gün sonra faturandan düşerler.ayrıca 85 in altına düşüncede kargo parası falan yok iade edince 85 in altına düşerse para falan verme olayı yok canım umarım anlatabilmişimdir

kızlar bişey soracağım benim avona borcum var ama bu aralar dışarı çıkamadığımdan yatıramadım 2 günlük bir gecikme var ortada ben sipariş verebilirmiyim şuanda gönderirler mi? ilk defa gecikmeli yatıracağım parayı bu olayı bilmediğimden dolayı bilgilendirirseniz çok sevinirim....şimdiden teşekkür ederim.

kızlar bişey soracağım benim avona borcum var ama bu aralar dışarı çıkamadığımdan yatıramadım 2 günlük bir gecikme var ortada ben sipariş verebilirmiyim şuanda gönderirler mi? ilk defa gecikmeli yatıracağım parayı bu olayı bilmediğimden dolayı bilgilendirirseniz çok sevinirim....şimdiden teşekkür ederim.

sipariş verirsin canım ama ödemeyi yapana kadar avon siparişlerini bekletir göndermez yani

yeni kayıtlaramı geliyor acaba mail eskilere yok galiba :44:

ben yaklaşık 6-7 aydır yapıyorum avon ilk kez mail geldi yani bi mail gelmişti ama ceptelefonuyla ilgli bşydi ödül fln yazmıyodu.bilmiyorum neye göre gönderiyolar ya satışa göre ya iadelere aktifliğe göre ya da rasgele:39:

kızlar bende satış yapıorum ama pek müşeri bulamıorum nasıl yapıonuz banada bahsedermisiniz

cnm ztn almak isteyen kendi geliyo satış yapamıyosan çeşitli nedenleri var en büyük sorunsa herkesin avon yapıyor olması veya başka katalogların temsilciliğini yapması ve etrafta ısrarcı tipler varsa onlar satıyodur ama ben millete ısrar etmeyi sevmiyorum çnkü aynı şeyin bana yapılmasından da hoşlanmam alacağım varsada almam yani. öyle rakipler fln var etrafta ben yurtta yapıyorum ama birsürü avon yapan varmış ben geçen sene bulamıydum bşy alacakken. hatta etrafta gıcıklar da oluşuyo bisüre sonra katlog saklamalar fln etrafa pek katalog bırakma çok almadıysan tanımadığın yerlere özellkle. güzel bi dille önce yakınlarından başla yakın çevrenden ztn öyllikle almasalar bile sürekli bi çevren oluşuyo belki zamanın varsa büyütebilirsin çevreni kısa zamanda parklarda cafelerde

Back
X