AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

1 saat sonra çok erken. beni 5 gün sonra aradığı halde bana erken geldi çünkü avon 1 hafta sonra aranırsınız demişti. avonun resmi internet sitesinden doldurdun formu inşallah. çünkü google'a yazdığın zaman çıkan kişiler güvenilir gelmiyor bana. Allah korusun borç felen yapmasın aman arkadaşım dikkatli ol.

düşüncen için saol canım avonun resmi sitesinden doldurdum. Allah korusun inşallah öyle bir şey kimsenin başına gelmez. yarın buluşmaya gitcem annemle beraber gitcez. sonuçta annem tecrübeli dolandırıcı falan olursa anlar hemen. bu zamanda hiç kimseye güvenilemiyor dogru diyorsun.bende 1 saat içinde geri dönmelerine çok şaşırdım ama olabiliyormuş benim bazı arkadaşlarımada çok kısa zamanda dönmüşler.

merhaba :) ben uzun zamandır super shock maskara kullanıyorum çokta memnunum aslında ama yeni çıkan super shock max(mavi olan) maskarayı merak ettim şimdi. nasıl acaba kullanan var mı? eğer ikisini kullanan varsa hangisi daha iyi:) bu arada kirpiklerim az ve çok uzun sayılmaz buna göre alsam mı?

merhaba benim kullandığım en iyi maskarası bence avonun bi de spectra lashtan memnunum ben ama macx süpershockun önceki maskarasından daha iyi kirpikleri kocaman yapıyor takma kirpik takmış gibi hissettim kendimi bence memnun kalırsınız

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var k14 te sayfa 67 deki 2 li set müşterim gri olsun dedi bana bıraktı gri renk hangisi yardım edin lütfennn

kızlar panoramadaki seri sonu fırsatlarında en başta ruj ve dudak parlatıcı var rengi rosy resistance ondan alan var mı tam olarak nasıl bi renk

en güzel rujlar kaldırılıyo valla kızlar çok üzüldüm ben bu duruma bu rujların belli bi satış seviyesine ulaşamıcaklarını sanmıyorum. gerçekten kötü olan rujları kaldırsalar bari dicem ama gidip en güzellerini kaldırıyolar bu arada bana da mail gelmiş dün avondan bond girl parfüm hediye anketi cvplandıran ilk 50 kişiye diye. ben daha bugün gördüm çoktaaaaaaan geçmiştir 50yi. bide şu genics sorularını çözdük ya ondan da mail gelmiş. adres bilgileriniz doğruysa ve 5bine girdiyseniz gelecektir yazıyodu

banada gelmiş canım anew hakkındaki mailden

teşekkür ederim canlarım.Tekrar bir sorum var annemle ikimiz glisirinli el kremi kullanıyoruz ama nemlendirmiyor kızlar önceki kremleri çok güzeldi ve değiştirmek istiyorum soguktan hemen annemin elleri çatlıyor tavsiye edebileceğiniz varmı

banada gelmiş canım anew hakkındaki mailden

canım maili okurken ben şöyle anladım ilk 5bine girenlere mail yoluyla ulaşılacaktır yazıyodu.eğer adres bilgileriniz ve cevaplarınız eksiksiz doğruysa gönderilecektir yazıyodu. yani kesin gelicek mi mail gelmiş olanlara? ben mailden öyle anladım açıkçası:44:

ben o kremlerden çok memnunum canım yaa başka el kremi kullanmıyorum sevdiğim için. avonda başka el kremi var mıydı ki?:44:

bilmiyorumki tatlım sanırım o mail sadece bilgilendirme amaçlı ama kazanmışızdır bence hemen duyduğumuz gibi katıldık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…