kızlar k 13 den 90tl daha satışım olursa çatal bıçak setini kazancam sizce kendime bişeyler yazmalımıyım yada sonra satmak için
yani çatal takımı nasıl değermi birşeyler yazmaya ?
çok saol. peki kaç gün içinde msj atar? ben dün internetten başvuru yaptım başvurumu yaptıktan 1 saat sonra temsilci öncüsü aradı buluşup form doldurmamız gerekiyor fln dedi yarın buluşcaz onunla. o formu doldurduktan sora mı mesaj atıcaklar acaba?
1 saat sonra çok erken. beni 5 gün sonra aradığı halde bana erken geldi çünkü avon 1 hafta sonra aranırsınız demişti. avonun resmi internet sitesinden doldurdun formu inşallah. çünkü google'a yazdığın zaman çıkan kişiler güvenilir gelmiyor bana. Allah korusun borç felen yapmasın aman arkadaşım dikkatli ol.
merhaba :) ben uzun zamandır super shock maskara kullanıyorum çokta memnunum aslında ama yeni çıkan super shock max(mavi olan) maskarayı merak ettim şimdi. nasıl acaba kullanan var mı? eğer ikisini kullanan varsa hangisi daha iyi:) bu arada kirpiklerim az ve çok uzun sayılmaz buna göre alsam mı?
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var k14 te sayfa 67 deki 2 li set müşterim gri olsun dedi bana bıraktı gri renk hangisi yardım edin lütfennn
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var k14 te sayfa 67 deki 2 li set müşterim gri olsun dedi bana bıraktı gri renk hangisi yardım edin lütfennn
en güzel rujlar kaldırılıyo valla kızlar çok üzüldüm ben bu duruma bu rujların belli bi satış seviyesine ulaşamıcaklarını sanmıyorum. gerçekten kötü olan rujları kaldırsalar bari dicem ama gidip en güzellerini kaldırıyolarbu arada bana da mail gelmiş dün avondan bond girl parfüm hediye anketi cvplandıran ilk 50 kişiye diye. ben daha bugün gördüm çoktaaaaaaan geçmiştir 50yi. bide şu genics sorularını çözdük ya ondan da mail gelmiş. adres bilgileriniz doğruysa ve 5bine girdiyseniz gelecektir yazıyodu
banada gelmiş canım anew hakkındaki mailden
teşekkür ederim canlarım.Tekrar bir sorum var annemle ikimiz glisirinli el kremi kullanıyoruz ama nemlendirmiyor kızlar önceki kremleri çok güzeldi ve değiştirmek istiyorum soguktan hemen annemin elleri çatlıyor tavsiye edebileceğiniz varmı
kızlar bnm soruma cevap verebilecek olan yok mu
canım maili okurken ben şöyle anladım ilk 5bine girenlere mail yoluyla ulaşılacaktır yazıyodu.eğer adres bilgileriniz ve cevaplarınız eksiksiz doğruysa gönderilecektir yazıyodu. yani kesin gelicek mi mail gelmiş olanlara? ben mailden öyle anladım açıkçası:44:
kızlar panoramadaki seri sonu fırsatlarında en başta ruj ve dudak parlatıcı var rengi rosy resistance ondan alan var mı tam olarak nasıl bi renk
tamam canım sağol :)daha önce kullanmadım bilemiyorum o yüzden canım
ben o renk almadım canım o yüzden bilgim yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?