AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar panoramadaki seri sonu fırsatlarında en başta ruj ve dudak parlatıcı var rengi rosy resistance ondan alan var mı tam olarak nasıl bi renk

canım arkadasımda var o renginden gayet memnun bendede pink for life rengi var ama fuşyaya kacan bi renk bende rosy resistanceyi daha cok begeniyorum.ayrıca rujun dolgunlastırıcı özelligi var parlatıcısını sürdügün an karıncalanmaya baslıyo dolgun hissettiriyo.cokta kalıcı bir ruj tavsiye ederim.

arkadaslar resim bölümünde sormustum ama aynalı rujun pink crush rengini alan kullanan varmı nasıl bir renk.elinde olan varsa ekleyebilirmi

aslında max factor ün rimelini de denemek istiyorum ama madem güzel diyosun bi de bunu deneyim:) çok teşkkürler:)

merhaba arkadaşlar
avonun yaptığı anketleri yarışmaları nereden takip ediyoruz acaba
face üzerinden AVON TÜRKİYE sayfasına baktım ama anket filan yarışma göremedim farklı bir sayfası varmı acaba. birde mail bana avondan sadece siparişlerimii girdiğimde geliyor. yani siparışınız bize ulaşmıştır vs içeren mail. bunun dışında hiç mail gelmiyor.

Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

bende geç sipariş verdim bu ay fatura nosundan baktım ametist kalmamış görünüyo ona benzeyen diamond u gönderiyolar sanırım bildiğim pink diamond oruj oda color trend in diğer serisinden iyi güzelde müşteri onu istemedi ki ton farkı var aralarında offf avon ya bu huyunu hiç sevmiyorum yoksa gönderme zaten geri iade edicez little black im de stokta kalmamış zaten ama faturaya eternal magic ten dolayı işlemişler fiyatı canım sıkkın((

Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

aynen canım stokta olmadığı için benzerini göndermişler bende de aynı durum var napcam mecbur iadeeee

kızlar bana aras kargodan mesaj gelmiş avondan bi şey gelicekmiş ne olabilir sizce?

yarışmadan felen bi şey kazanmadım.

yarışmalara katıldıysan oralardan bişeyler kazanmışsındır belki de gelince bizimlede paylaş olurmu ama avon arasla çalışmıyoki

ben avonun aras kargoyla sadece katalog gönderdiğini duymuştum belkide öle bişeydir canım:))

sabah 08:38'de mesaj gelmiş ama saat 18:08 oldu hala kargo yok ortada.
gelince yazıcam kızlar bakalım ne gelecek.

avon'un ürünler sevkiyata çıkmadan fatura tarihini belirlemesini sevmedim. Keşke sevkiyata çıktıktan sonra 15 gün olsaydı. Parasızlığın gözü kör olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…