tamam canım sağol :)
tamam canım sağol :) başka bi rengini aldıysan falan kalıcılığı nasıl peki sence
kızlar panoramadaki seri sonu fırsatlarında en başta ruj ve dudak parlatıcı var rengi rosy resistance ondan alan var mı tam olarak nasıl bi renk
stay pink pout renginden almıştım tatlım rujun kalıcılığı uzun süreli olması lazım ama henüz kullanmadım
ben aldım canım ama sanırım special arkadaşımız eklemişti resim bölümüne ordan bakabilirsin
kızlar bana aras kargodan mesaj gelmiş avondan bi şey gelicekmiş ne olabilir sizce?
merhaba benim kullandığım en iyi maskarası bence avonun bi de spectra lashtan memnunum ben ama macx süpershockun önceki maskarasından daha iyi kirpikleri kocaman yapıyor takma kirpik takmış gibi hissettim kendimi bence memnun kalırsınız
kızlar bana aras kargodan mesaj gelmiş avondan bi şey gelicekmiş ne olabilir sizce?
Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi
yarışmadan felen bi şey kazanmadım.
yarışmalara katıldıysan oralardan bişeyler kazanmışsındır belki de gelince bizimlede paylaş olurmu ama avon arasla çalışmıyoki
ben avonun aras kargoyla sadece katalog gönderdiğini duymuştum belkide öle bişeydir canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?