AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bu ay siparişim olmadı kataloğum yok istanbul bahçelievler civarında oturup fazla kataloğu olan varsa 1 adet satın almak istiyorum.haber bekliyorum inşallah çıkar kataloğu olan

kızlar bu ay siparişim olmadı kataloğum yok istanbul bahçelievler civarında oturup fazla kataloğu olan varsa 1 adet satın almak istiyorum.haber bekliyorum inşallah çıkar kataloğu olan

canım burda satış yapmak yasak çevrende avoncu bir arkadaş yokmu onlardan istesen ya da takım öncünden rica etsen daha uygun olur

8 aralık perşembe günü saat 4te falan sipariş versem cumartesi gelir mi ki:) yoksa çarşmba mı veriyim? cumartesi gelmesi lazımda:)

ben çok acemiyim bu konuda zaten toplasan temsilci olarak iki kere sipariş verdim avondan bi sorun yaşamadım şükür
bir kaç aydırda üyeliğim iptal edilsin diyede sipariş vermiyordum taki 28 kasım tarihine kadar
benim adıma yüz küsür liralık sipariş verilmiş tanımadığım bir kişi tarafından bende pazar günü kargo gelince almadım iade ettim sorun şuki iade ettiğim halde pazar gününden beri bu borç benim üzeimden düşmemiş gözüküyo acaba neden napmalıyımmahvoldumben

takım öncün senın adına sipariş vermıstır.takım öncünle irtibata geç cnm

canım cvp verdğin için çok tşk.beni üye yapan kişiyi ardım benim haberim yok ben şehir dışındayım ben vermedim dedi zaten siparişi veren kişiyle isimlede farklı

cok ilginc canım nasıl olur ole bişe.peki sen kargo geldiğinde koliyi geri iade ettin mi eğer oleyse parayı düşerler merak etme

ben senin yerinde olsam hemen avonu arar durumu anlatırdım bi yanlışlık olsa gerek... ve üyeliğimi iptal ettirirdim mademki yapmak istemiyorsun. ama avonu ara bi an önce...

alala gercekten cok ilginc baska bırı senın adına nasıl sipariş verebiliyo.takım öncün verebilir ama oda değilmiş ee kim o zaman bu cok sasırdım inş.benım basıma gelmez

canım cevabını yeni gördüm çok sağol alacağım o zaman kesinlikle stoklarda kalırsa tabi

önemli degil canım yinede sen bilirsin ben begeniyorum sahsen.ama şu da var bi kaç arkadasım denemişti rengini begenselerde karıncalanma hissinden dolayı sıcak bakmamıslardı.sende bu durumundan rahatsız olmıcaksan al derim.ok

iadeler bu aralar biraz geç düşüyor canım yurt içi kargoyu arayıp gönderi numaranı al avonu ara yanlız iade ettiğin fatura numaranı ve tarihini bir yere not al soruyorlar bir de onunla uğraşma

canım burda satış yapmak yasak çevrende avoncu bir arkadaş yokmu onlardan istesen ya da takım öncünden rica etsen daha uygun olur

teşekkürler cevabın için ama ürün satışı yasaktır diye biliyordum ben katalog rica etmemde bir sakınca olduğunu düşünemedim.daha önce bu sayfaya çok takılırdım özelden mesajlaşırdık hatta. bana ulaşır arkadaşlar diye düşündüm ama önemli değil.iyi akşamlar arkadaşlar

8 aralık perşembe günü saat 4te falan sipariş versem cumartesi gelir mi ki:) yoksa çarşmba mı veriyim? cumartesi gelmesi lazımda:)

gelmesi lazımsa bence çarşamba ver çünkü kargocuların keyfi belli olmuyor. (Benimki bugün gelmeliydi gelmedi, getirmediler, hiç gidip alamam yarın getirirler inşallah.)

212li numarayı ara ve her şeyi anlat canım.

bu arada geçen gün dediğim aras kargo hala bana gelmedi. kargoyu aradım kadın çıktı direkt avon için mi dedi ewt diyince de arkadaşlar müsait olunca bırakıcak sadece promosyon bir tane katalog var dedi. Şaştım kaldım ne demek müsait olunca :))))

rica ederim iyi akşamlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…