kızlar bu ay siparişim olmadı kataloğum yok istanbul bahçelievler civarında oturup fazla kataloğu olan varsa 1 adet satın almak istiyorum.haber bekliyorum inşallah çıkar kataloğu olan
malesef anlamadım canım :::
8 aralık perşembe günü saat 4te falan sipariş versem cumartesi gelir mi ki:) yoksa çarşmba mı veriyim? cumartesi gelmesi lazımda:)
ben çok acemiyim bu konuda zaten toplasan temsilci olarak iki kere sipariş verdim avondan bi sorun yaşamadım şükür
bir kaç aydırda üyeliğim iptal edilsin diyede sipariş vermiyordum taki 28 kasım tarihine kadar
benim adıma yüz küsür liralık sipariş verilmiş tanımadığım bir kişi tarafındanbende pazar günü kargo gelince almadım iade ettim sorun şuki iade ettiğim halde pazar gününden beri bu borç benim üzeimden düşmemiş gözüküyo acaba neden napmalıyım mahvoldumben
8 aralık perşembe günü saat 4te falan sipariş versem cumartesi gelir mi ki:) yoksa çarşmba mı veriyim? cumartesi gelmesi lazımda:)
takım öncün senın adına sipariş vermıstır.takım öncünle irtibata geç cnm
canım cvp verdğin için çok tşk.beni üye yapan kişiyi ardım benim haberim yok ben şehir dışındayım ben vermedim dedi zaten siparişi veren kişiyle isimlede farklı
ben çok acemiyim bu konuda zaten toplasan temsilci olarak iki kere sipariş verdim avondan bi sorun yaşamadım şükür
bir kaç aydırda üyeliğim iptal edilsin diyede sipariş vermiyordum taki 28 kasım tarihine kadar
benim adıma yüz küsür liralık sipariş verilmiş tanımadığım bir kişi tarafındanbende pazar günü kargo gelince almadım iade ettim sorun şuki iade ettiğim halde pazar gününden beri bu borç benim üzeimden düşmemiş gözüküyo acaba neden napmalıyım mahvoldumben
canım cevabını yeni gördüm çok sağolalacağım o zaman kesinlikle stoklarda kalırsa tabi
canım burda satış yapmak yasak çevrende avoncu bir arkadaş yokmu onlardan istesen ya da takım öncünden rica etsen daha uygun olur
canım bak şöyle anlatayım otomatik ödemede olan temsilciler için eğer 150 lira ve üstü sipariş verildiyse 1 ay vade veriliyor ama diğer türlü (bankadan havaleyle yatıranlar mesela) kaç liralık sipariş olursa olsun vade 15 gün :))
teşekkürler cevabın için ama ürün satışı yasaktır diye biliyordum ben katalog rica etmemde bir sakınca olduğunu düşünemedim.daha önce bu sayfaya çok takılırdım özelden mesajlaşırdık hatta. bana ulaşır arkadaşlar diye düşündüm ama önemli değil.iyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?