hayır cnm paket olarak kod var orda.onun için 1 tane yazacaktınız.ben denedim 1 adet yazılıyo cünkü paket olarak kod var orda
kodu paket olarak mı vardı ??:18: ama ben denemek için 6 tane yazdım 6 paket değil 2 paket olarak hesaplama yaptı 19 lira gibi bir rakam çıktı :44:
kodu paket olarak mı vardı ??:18: ama ben denemek için 6 tane yazdım 6 paket değil 2 paket olarak hesaplama yaptı 19 lira gibi bir rakam çıktı :44:
senin dediğin gibi de yazdıysa öyle algılamıştır otomatik ama iyi bak canım inş paket olarak algılamıştır çünkü paket kodu vardı orda
artık cnm nasıl gelcek görcem bakalım fazla gelirse ya iade ederim ya arkadaşıma hediye ederim napalım hala çözemedim avonda şu paket işlerini :44:
canım aslında çok kolay şöyle düşün iki farklı seçenek sunup 1 alana seçtiği herhangi 1i hediye deniliyosa ikisinin de kodu yazılacak çünkü farklı şeçenek var örn. little black parfüm-incandessence parfüm. farklı oldukları için seçenekler yazılcak mecburen. ama diyelim ki tek bi parfüm koyup 1 alana 2 hediye deniliyosa aynı oldukları için yazmıyosun sadece 1 tane yazıyosun zaten fatura tahmin tutarında ekliyo o 2 tane otomatikman. krem için de bu geçerli. senin yaptığın hatalı değildir bence 3tane girmişsin otomatik algılamış ama daha kolay yolunu vermiş orda sana direk paket adını yazabilirdin. 1alana 2 bedava demiyo çünkü 3 tane yazman gayet normal. bizlere kolaylık açısından paket yazmışlar anlatabildim mi canım
anladım cnm çok güzel anlatmışsın ama insanın kafası karışıyo bazen hele ki kataloğun ilk günü bi heyecan bi heyecan oluyoki sormaneyseki hallettim cnm sağol tekrardan
bende 3 kişi üzerinden katılmıştım avon genics yarışmasına. 3ümüze de gelmemiş. adım yazsa şaşardım zaten:))
canım bizim geç haberimiz oldu bence
kızlar wish of happines kullanan varmı nasıl kokusu?
nevresim takımım sonunda geliyorçatal bıçak takımımda geliyor
Pek tavsiye etmem çok hafif bi kokusu var çünkü
Wish of love ona göre b,raz daha güzel
hayırlı olsun cnmmmmcokk sevindim serelimcim
ben de sana katılıyorum canım yaaa o takılar çok ucuz zaten demek ki neymiş 250 lik sipairş verip hediye alcaz die uğraşmaya gerek yokmuuuşşş eğer kendiliğinden olursa 250 tllik sipariş hediyemiz geliyomuş kasmaya gerek yokmuş! avon bize bunu mu layık görüyo yani?ben de salı fırsatı olursa fln diye bekliyorum
ya bu avon 250tllik siparişe o kıytırık takı setlerini mi layık görüyo güzel bi kolye veya takı seti koysaydı bari katalogtaki üçlü takımlardan kolye ucu ve küpe koymuş inanmıyorum ya bi de kendimiz de seçemiyoruz rasgele yollıcak bu huyunu sevmiyorum ben 3.sünü istiyodum bari olcaksa da
haydi bakalım gözünaydın cnmmm güle güle kullannnnnevresim takımım sonunda geliyorçatal bıçak takımımda geliyor
love ı kullanıyorum ben her sıkışımda çevremdeki herkes ayy mis gibi kokmuş burası diyorlar erkekler de kadınlar da aynı tepkiyi veriyor hoş bir çiçek kokusu öneririmmmmmmmmPek tavsiye etmem çok hafif bi kokusu var çünkü
Wish of love ona göre b,raz daha güzel
kızlar kampanya 12 de battaniye ve nevresim takımı 670 tl lik satşamı geliyordu? acil cevap verirseniz sevinirim...
ben de sana katılıyorum canım yaaa o takılar çok ucuz zaten demek ki neymiş 250 lik sipairş verip hediye alcaz die uğraşmaya gerek yokmuuuşşş eğer kendiliğinden olursa 250 tllik sipariş hediyemiz geliyomuş kasmaya gerek yokmuş! avon bize bunu mu layık görüyo yani?
haydi bakalım gözünaydın cnmmm güle güle kullannnn
love ı kullanıyorum ben her sıkışımda çevremdeki herkes ayy mis gibi kokmuş burası diyorlar erkekler de kadınlar da aynı tepkiyi veriyor hoş bir çiçek kokusu öneririmmmmmmmm
ben de telefonla mesaj yoluyla sipariş verdim bu sefer de byle deneyeyim dedim bakalım nolacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?