ya bu fırsat köşesine hiç özen gösterilmiyo bence hep far ve kremle dolu okadar kalkan ürünler stoklarında bekliyo ama ilgili kişilerin orda son kullanma tarihini beklemeleri yerine fırsat köşesine koyupta hiç değilse bizlerin alabilmeleri hiç düşünülmüyo sonra fırsat köşesinden gelen maskaralar kupkuru geliyo tabi kaç aydır depoda allah bilirrr
bravo canım seni tebrik ediyorum hadi bakalım inşallah kazanırsın
bence 13 güzeldi 14 idare eder 1i sabirsızlıkla bekliyorum. İlk alan yükler di mi?
sğl cnm inş darısı sana olsun
siparişi girdim violat çantanın stogu tükenmiştir dedii
sonra gene sepetime eklendi anlamadım ne iş???
siparişleirmi topladım 788.55 lra olmuşş çaycıya çok az kaldı yaa inş devamını bulurumm
çok iyi olurr çaycımda yoktuuu
bencede canım zaten ben bu gün sipariş vermeyeceğim için benim açımdan sorun yok
kızlar bu 3 adet el kremini 3 adet olarak mı giricem yoksa bir tane yazıp ikisini kendi mi eklicek bilemedim.
birde aynı şey indansence için geçerli onuda bir paket için bir indansence iki paket için iki tane giricez dimi ??
kızlar bu 3 adet el kremini 3 adet olarak mı giricem yoksa bir tane yazıp ikisini kendi mi eklicek bilemedim.
birde aynı şey indansence için geçerli onuda bir paket için bir indansence iki paket için iki tane giricez dimi ??
kızlar 250 tllik siparişe takı hediye ediyormuş avon şimdi mesaj geldi avonun sitesinde var ne yani ben verdim gelmeyecekmi bana
ben kremi 3 adet yazdım kızlar tahmini satış tutarında hesaplıyo ya baktım üçünü 9 lira olarak hesapladı demekki 3 tane yazılcak eğer ben yanlış yapmadıysam 3 tane yazdım tek fiyattan hesapladı belkide yanlış yaptım bilmiyorum kafam karıştı
baktım kataloğa cnm 3 el kremi 13 tl diyomuş benm ondan siparişim olmadıı için dikkat etmemiştim 2 adet bedava fln diye dşünmüştüm doğru yapmışsın 3 tane yazınca glir
baktım kataloğa cnm 3 el kremi 13 tl diyomuş benm ondan siparişim olmadıı için dikkat etmemiştim 2 adet bedava fln diye dşünmüştüm doğru yapmışsın 3 tane yazınca glir
ben kremi 3 adet yazdım kızlar tahmini satış tutarında hesaplıyo ya baktım üçünü 9 lira olarak hesapladı demekki 3 tane yazılcak eğer ben yanlış yapmadıysam 3 tane yazdım tek fiyattan hesapladı belkide yanlış yaptım bilmiyorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?