ben de salı fırsatı olursa fln diye bekliyorum
ya bu avon 250tllik siparişe o kıytırık takı setlerini mi layık görüyo güzel bi kolye veya takı seti koysaydı bari katalogtaki üçlü takımlardan kolye ucu ve küpe koymuş inanmıyorum ya bi de kendimiz de seçemiyoruz rasgele yollıcak bu huyunu sevmiyorum ben 3.sünü istiyodum bari olcaksa da
kızlar şu kataloğun sonundaki açılıp kapanan pırıltılı kalemler nasıl acaba daha önce deneyen oldumu,önerirmisiniz:44:
fatura numarası çıkmışmı canım siparişinde ve sipariş durumunda ne yazıyor eğer işlenmemişse sabah iptal ettir
:)
kızlar ben avonda genic kazanmışım:) başka kampanya olursa hemen haber vermeye çalışırım...
kargolar gelse de konuşsak yaaaa
ben seviyorum şu anki kullandığım parfümüm çiçek ve hafşf turunçgilimsi kokular var sanki içinde güzel kokuyo bnce wish of love bana çok tatlı glyo bşkasından glnce güzel aslnda ama kendim sıkınca beğenmiyodum. geçen ay wish of love paketi ve wish of happiness paketinden arkdşlar istediler 1er tanekızlar wish of happines kullanan varmı nasıl kokusu?
paket olarak varmş cnm orda msj olarak yazdım sanmıştm ama yazmamışm arkadaş doğru söylüyor paket olnca bi tane yazılması grekiyodu nitekim yaptım öyle olduartık cnm nasıl gelcek görcem bakalım fazla gelirse ya iade ederim ya arkadaşıma hediye ederim napalım hala çözemedim avonda şu paket işlerini :44:
selam kızlar..
signature parfumun kokusunu bilen varmı?bana bir yardımcı olurmusunuz?
full speed alasım var ama signature da pakette çok uyguna geliyor.ne yapmalıyım sizce?
Full Speed'i pek sevmiyorum. Sevmeme nedenim kokusu değil sadece klasikleşmiş olması. İkisi arasında tercihte bulunursam tabi ki Full Speed derim. Signatüre'de fena değil ama ağır bi kokusu var. Hafiften kolonya gibi bile kokuyo. Güzelleşmesi için zaman geçmesi gerekiyo ve bence en iyi Full Speed almak ikisinin arasında.
Şunuda ekliyim: Bunların dışında avondan erkek parfümü olarak ney tercih edersin diye sorarsan: Kesinlikle True Force! Avondaki tüm parfümlere bin basar
kızlar dün aksam sipariş verdim fakat siparişime eklemem gereken seyler var.sizce ne yapmalıyım tekrar sipariş verip öbürünü iptal mi ettiri yoksa avonu arayıp o siparişime ekletsem olurmu
günaydın kızlar little red dress nasıl
sipariş iptal edilmiyor bildiğim kadarıyla.hafta sonu çalışmıyorlar.pazartesi arayabilirsin en erken.siparişe ekte yapamazsın.eklemek istediklerin 2. sipariş olarak değerlendirilecektir[/QUOTE
pzt ararım cnm iptal ettirirm faturalanmadan ..yada kargo getirse bile o koliyi geri gönderirirm artk
malesef canım iptal ettiremedim fatura çıkmış ve bu konu üzdü beni ben o paketi hiç açılmadan gelir gelmez kargoya iade etsem olur mukiii acabaa.
kızlar yılbası katolğundan saç için bazı ürünler sipariş etmeyi dşünüyorum karar veremedim saçlarım uzun sayılır ince telli seyrek kabarıo fln dolgun görüküo bnm için bu iiyi bişe kırıklar var bunn için ürün istiyorum ayrıca güçlendiri dökülmesini önleyisi bişiler istiyorum bilgisi olna bana bi el atsın ya ltfen
kzlar bana bi akıl verin yaff.siparişimi pzt sabah arasam iptal ettirsem yada ettiremezsem kargoyu geri göndersem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?