AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gerçekten dandik takılar onların yerine daha düzgün ve hanım hanımcık şeyler olabilirdi o takıları lise öğrencileri beğendi aldı bende mesela sondakide de hala var bende 4 liraya salı fırsatından almıştım bide verile limite bak dalga geçiliyo bizle hakkaten yaa

kızlar şu kataloğun sonundaki açılıp kapanan pırıltılı kalemler nasıl acaba daha önce deneyen oldumu,önerirmisiniz:44:

ben kullandım canım bilinen 4 rengi de vardı kalıcılığı güzel sürümü de iyi ama grisi daha hoş renk olarak sorarsan ben siyahla karıştırarak uyguluyorm genelde sabitlemiş oluyorm böylece ve yeni çıkan 2 renk de güzel açık gri ilgimi çekti bide onu deneyelim bakalım:))

fatura numarası çıkmışmı canım siparişinde ve sipariş durumunda ne yazıyor eğer işlenmemişse sabah iptal ettir

malesef canım iptal ettiremedim fatura çıkmış ve bu konu üzdü beni ben o paketi hiç açılmadan gelir gelmez kargoya iade etsem olur mukiii acabaa.

kızlar wish of happines kullanan varmı nasıl kokusu?
ben seviyorum şu anki kullandığım parfümüm çiçek ve hafşf turunçgilimsi kokular var sanki içinde güzel kokuyo bnce wish of love bana çok tatlı glyo bşkasından glnce güzel aslnda ama kendim sıkınca beğenmiyodum. geçen ay wish of love paketi ve wish of happiness paketinden arkdşlar istediler 1er tane
artık cnm nasıl gelcek görcem bakalım fazla gelirse ya iade ederim ya arkadaşıma hediye ederim napalım hala çözemedim avonda şu paket işlerini :44:
paket olarak varmş cnm orda msj olarak yazdım sanmıştm ama yazmamışm arkadaş doğru söylüyor paket olnca bi tane yazılması grekiyodu nitekim yaptım öyle oldu

Bu ürünü kullanmış olanlar yardımcı olabilirmi kızlaar??

Buğday tenliyim ve sizce hangi rengini almalıyım ? Birtek Ivory Beige hakkında bilgim var oda bana biraz beyaz yani açık renk geldi..

Son düzenleme:
selam kızlar..

signature parfumun kokusunu bilen varmı?bana bir yardımcı olurmusunuz?

full speed alasım var ama signature da pakette çok uyguna geliyor.ne yapmalıyım sizce?

selam kızlar..

signature parfumun kokusunu bilen varmı?bana bir yardımcı olurmusunuz?

full speed alasım var ama signature da pakette çok uyguna geliyor.ne yapmalıyım sizce?

Full Speed'i pek sevmiyorum. Sevmeme nedenim kokusu değil sadece klasikleşmiş olması. İkisi arasında tercihte bulunursam tabi ki Full Speed derim. Signatüre'de fena değil ama ağır bi kokusu var. Hafiften kolonya gibi bile kokuyo. Güzelleşmesi için zaman geçmesi gerekiyo ve bence en iyi Full Speed almak ikisinin arasında.

Şunuda ekliyim: Bunların dışında avondan erkek parfümü olarak ney tercih edersin diye sorarsan: Kesinlikle True Force! Avondaki tüm parfümlere bin basar

true forcenin kokusuna bayıldım.getirttim ama kokusu uçtu gitti.hiç kalıcı gelmedi kardeşime iade ettim.şimdi yerine parfum alacagım işte kararsınız.sen bunları yazınca signature den vazgeçtim :44:

kızlar dün aksam sipariş verdim fakat siparişime eklemem gereken seyler var.sizce ne yapmalıyım tekrar sipariş verip öbürünü iptal mi ettiri yoksa avonu arayıp o siparişime ekletsem olurmu

kızlar dün aksam sipariş verdim fakat siparişime eklemem gereken seyler var.sizce ne yapmalıyım tekrar sipariş verip öbürünü iptal mi ettiri yoksa avonu arayıp o siparişime ekletsem olurmu

sipariş iptal edilmiyor bildiğim kadarıyla.hafta sonu çalışmıyorlar.pazartesi arayabilirsin en erken.siparişe ekte yapamazsın.eklemek istediklerin 2. sipariş olarak değerlendirilecektir

malesef canım iptal ettiremedim fatura çıkmış ve bu konu üzdü beni ben o paketi hiç açılmadan gelir gelmez kargoya iade etsem olur mukiii acabaa.

canım kargo gelir gelmez gelen kargoyu iade etmemi bana gelen kargocular kabul etmiyor tekrar sipariş verdiğimde iadeyi alıyorlar ama sen yine de dene şansını belki sana gelen kargocular gelir gelmez alırlar

kızlar yılbası katolğundan saç için bazı ürünler sipariş etmeyi dşünüyorum karar veremedim saçlarım uzun sayılır ince telli seyrek kabarıo fln dolgun görüküo bnm için bu iiyi bişe kırıklar var bunn için ürün istiyorum ayrıca güçlendiri dökülmesini önleyisi bişiler istiyorum bilgisi olna bana bi el atsın ya ltfen

canım saçların kuru ve yıpranmışsa indirimde olan naturals'ın kuru ve zarar görmüş saçlar için nemlendirici şampuanını ve saç kremini yada sayfa 134 te damage repair serisinin kuru ve yıpranmış saçlar için olan serisini öneririm ama bu ürün bu ay indirimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…