AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar ben hem siteye hem avona yeni üye oldum:)))
biraz bilgiye ihtiyacım var da size bir şey sormak istiyorum. acaba kargo faturayı yatırdıktan sonra mı geliyor önce mi?

k14 siparişini veripte pazartesi veya salı günü siparişi gelecek olan yada tahminen gelir ben kataloğu yüklerim diyen var mı

aynen canım ya biran önce yüklense şu yeni kataloğ:18: bu kataloğda hiç birşey yokher ay mutlaka kendime birşeyler alırdım bu ay hiç birşey almadım

arkadaşlar bende satıs temsilcisi olmak istyrm ama nasl olblrm blmıorm yardmcı olblr msnz?

arkadaşlar bende satıs temsilcisi olmak istyrm ama nasl olblrm blmıorm yardmcı olblr msnz?

kızlar simply because nasıl kalıcımı?o paketimi alsam?hala karar vermedim.sipariş veremedim uff

hemen cevaplıyım ben 2 paket gircem ondan ben kullandım simply because u bende farkeden yakınlarım da hemen istediler tam bi yaz kokusu ben çooooookkkkk seviyorum ferah bi koku çiçek bahçesi gibi resmen canım kalıcılığı tenden tene farkediyo ona emin olabilirsin canım:))

serelimcim malesef ya badem çiçegi kokulu olan stoklarda yok sansıma onun yerine orkide kokulusunu alsam diyorum o nasıl acaba

demage repair serisinin sadece sackremini kullanıyorum..belki sampuanı ve maskesiyle beraber kullanmam gerek ama bilemiyorum sac kremi kepek yaptı bende.yinede kullanıyorum.saclarımı ipek gibi yapıo ve kokusuda hosuma gidiyo cünkü

teşekkürler cevapladıgın için şimdi kış oldugu için far away kullanıyorum.yaza saklayayım o zaman

saol cnm ben de cok bırbırıne benzıo dıe kararsız kaldım bende cream kullanan gormedım bende acık tenlıyım aslında ama az koyu olmasıda hosuma gıdıo. ama ben rıske gırmıyım almond alıyım.

ben cream i kullanıyorum canım şimdiye kadar aldıgım fondötenlerin içinde tenime uyan tek fondöten bu oldu acık tenli sayılırım ama şöle söliyim sürdügümde boynumla yüzüm arasında hiç frk olmuyo anlasılmıyo yani fondöten old.sen bilirsin yinde birbirine cok yakın tonlar ikiside

teşekkürler cevapladıgın için şimdi kış oldugu için far away kullanıyorum.yaza saklayayım o zaman

rica :)) ahh şu for awaya bi ben ısınamadım çoookk ağır bi koku bana göre kullanamıyorum bi sıktım bileğime hemen kaldırdım yerine ağır geliyo bence hastası çok tabi beğenen çok da ben ısınamadım işte:))

far away i ya seviyorlar ya da sevmiyorlar.arası görüş yok bu parfum için.bende pakette getirttim.satılmadı.aslında çiçek kokuları seviyorum ama bunu da sevdim. kışın kullanayım bari dedim.yazın o kokuyu düşünemiyorum

yalnız degilsin canım bende hiç ısınamadım cok agır gercekten asla kullanmam dedigim tek parfüm kişisel görüşüm ama sevenleride bir okadar cok

yalnız degilsin canım bende hiç ısınamadım cok agır gercekten asla kullanmam dedigim tek parfüm kişisel görüşüm ama sevenleride bir okadar cok

evet seven çok bayılıyolar kalıcı olduğundan mı klasik bi koku ondan mı bilmiyorum da heralde durdukça değişiyo falan aman neyse benim kokum değil onu anladım rare gold da o tarz bi kokuymuş today getirmiştim bu ay hayalkırıklığı yaşadım oda ağır bi kokuymuş yaa for away sınıfında bi kokuymuş hiç beklemiyordum napcam iade etcem artık çok üzgüümmm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…