K14'ün ne katalogunu beğendim nede temsilci hediyelerinin limitlerini Çok yükseklerrr yaa sinir oldum açıkcası biran önce k1 'i görmek istiyorum. meraklardayım yüklenir inş kısa sürede
4 yıllık temsilciyim şuana kadar Hiç temsilci hediyelerini kaçırmadım Ama bu ay kımse kataloga bakmıyor bile
arkadaşlar bende satıs temsilcisi olmak istyrm ama nasl olblrm blmıorm yardmcı olblr msnz?
k14 siparişini veripte pazartesi veya salı günü siparişi gelecek olan yada tahminen gelirben kataloğu yüklerim diyen var mı
kızlar simply because nasıl kalıcımı?o paketimi alsam?hala karar vermedim.sipariş veremedim uff
neden bıkayım canım aşk olsunbeyaz zambak kokulu banyo köpüğü canım gözleri yakıyor sadece kötü tarafı bu ama mis gibi kokuyor badem çiçeği olan ise daha bir harika fırsat köşesinde kaçırma derim tatlım
arkadaşlar ben hem siteye hem avona yeni üye oldum:)))
biraz bilgiye ihtiyacım var da size bir şey sormak istiyorum. acaba kargo faturayı yatırdıktan sonra mı geliyor önce mi?
canım saçların kuru ve yıpranmışsa indirimde olan naturals'ın kuru ve zarar görmüş saçlar için nemlendirici şampuanını ve saç kremini yada sayfa 134 te damage repair serisinin kuru ve yıpranmış saçlar için olan serisini öneririm ama bu ürün bu ay indirimde değil
hemen cevaplıyım ben 2 paket gircem ondan ben kullandım simply because u bende farkeden yakınlarım da hemen istediler tam bi yaz kokusu ben çooooookkkkk seviyorum ferah bi koku çiçek bahçesi gibi resmen canım kalıcılığı tenden tene farkediyo ona emin olabilirsin canım:))
Avon'un sitesinden temsilci olmak için form dolduracaksın
seni en yakın takım öncüsüne yönlendirecekler
buluşup kaydını yaptıracaksın
saol cnm ben de cok bırbırıne benzıo dıe kararsız kaldım bende cream kullanan gormedım bende acık tenlıyım aslında ama az koyu olmasıda hosuma gıdıo. ama ben rıske gırmıyım almond alıyım.
teşekkürler cevapladıgın içinşimdi kış oldugu için far away kullanıyorum.yaza saklayayım o zaman
rica :)) ahh şu for awaya bi ben ısınamadım çoookk ağır bi koku bana göre kullanamıyorum bi sıktım bileğime hemen kaldırdım yerine ağır geliyo bence hastası çok tabi beğenen çok da ben ısınamadım işte:))
rica :)) ahh şu for awaya bi ben ısınamadım çoookk ağır bi koku bana göre kullanamıyorum bi sıktım bileğime hemen kaldırdım yerine ağır geliyo bence hastası çok tabi beğenen çok da ben ısınamadım işte:))
yalnız degilsin canım bende hiç ısınamadım cok agır gercekten asla kullanmam dedigim tek parfüm kişisel görüşümama sevenleride bir okadar cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?