evet seven çok bayılıyolar kalıcı olduğundan mı klasik bi koku ondan mı bilmiyorum da heralde durdukça değişiyo falan aman neyse benim kokum değil onu anladım rare gold da o tarz bi kokuymuş today getirmiştim bu ay hayalkırıklığı yaşadım oda ağır bi kokuymuş yaa for away sınıfında bi kokuymuş hiç beklemiyordum napcam iade etcem artık çok üzgüümmm((
serelimcim malesef ya badem çiçegi kokulu olan stoklarda yok sansımaonun yerine orkide kokulusunu alsam diyorum o nasıl acaba
evet seven çok bayılıyolar kalıcı olduğundan mı klasik bi koku ondan mı bilmiyorum da heralde durdukça değişiyo falan aman neyse benim kokum değil onu anladım rare gold da o tarz bi kokuymuş today getirmiştim bu ay hayalkırıklığı yaşadım oda ağır bi kokuymuş yaa for away sınıfında bi kokuymuş hiç beklemiyordum napcam iade etcem artık çok üzgüümmm((
kalmamışmı canım tabi fiyatı çok uygundueğer portakal kokusunu seviyorsan canım kızılcık & portakal kokuluda güzel ama portakal kokusu çok yoğun ben pek beğenmedim beğenen müşterim oldu beyaz zambak güzel tatlım ama gözüne kaçırma çok yakıyor lavantalı da güzel aslında
kızlar siparişim faturalanmış.salı günü en once bana gelirse katalogu yüklerim
kalmamıs evetorkide kokulu olanı sormustum aslında ama aayyy ne köpükmüş ya olay oldu valla
kalmamıs evetorkide kokulu olanı sormustum aslında ama aayyy ne köpükmüş ya olay oldu valla
cnm orkidenin kokusu öle çok belli güzel bi kokusu yok ben daha yeni bitirdim.zambak daha ii bnce
Kızlar ne olur yardım arzum el blenderin bedeli 50 tl yapmışlar iadlerim demekki limitin altına düşmüş ne yapcam ben
doğruya canım orkide kokuludan hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum tatlım
Kızlar ne olur yardım arzum el blenderin bedeli 50 tl yapmışlar iadlerim demekki limitin altına düşmüş ne yapcam ben
şoktan ne yazdıgımı bilmiyorum kızlar özür ya hani bundan 3 kampanya öncesi arzum el blenderi vardı kazanmıştım iadelerim vardı ama o kampanyadan oldugunu bilmiyordum şimdi bi baktım faturam yüksek el blenderinin 50 tl ürün bedeli yazmışlar ne yapacağım ben en alasını alırım o paraya kızlar yardım edin ne olur
Olur demi canım katalog hangi ayındı attım sanırım
Olur demi canım katalog hangi ayındı attım sanırım
today çokmu ağır kokuyor canım far away güzel bence ben beğeniyorum pudrası ve vücut kremi de var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?