AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sen bilirsin canım ya dursun belki zamanla alısır kullanırsın yada alıcı bulabilirsen cıkar elinden yada ikiside olmaz dersen iade et gitsin

serelimcim malesef ya badem çiçegi kokulu olan stoklarda yok sansıma onun yerine orkide kokulusunu alsam diyorum o nasıl acaba

kalmamışmı canım tabi fiyatı çok uygundu eğer portakal kokusunu seviyorsan canım kızılcık & portakal kokuluda güzel ama portakal kokusu çok yoğun ben pek beğenmedim beğenen müşterim oldu beyaz zambak güzel tatlım ama gözüne kaçırma çok yakıyor lavantalı da güzel aslında

Kızlar Merhaba,
Avon'daki Eyeliner'i Tavsiye Eder misiniz?

Son düzenleme:

today çokmu ağır kokuyor canım far away güzel bence ben beğeniyorum pudrası ve vücut kremi de var bende

kalmamıs evetorkide kokulu olanı sormustum aslında amaaayyy ne köpükmüş ya olay oldu valla

cnm orkidenin kokusu öle çok belli güzel bi kokusu yok ben daha yeni bitirdim.zambak daha ii bnce

yaaa öylemi diyosun oofff zambak kokulu tamam onu alıyorum zaten ama uygunken bitane daha almak istiyorum karar veremedim gitti portakallıyıda istemiyorum bari zambaktanmı alsam 2tane napsam:44:

şoktan ne yazdıgımı bilmiyorum kızlar özür ya hani bundan 3 kampanya öncesi arzum el blenderi vardı kazanmıştım iadelerim vardı ama o kampanyadan oldugunu bilmiyordum şimdi bi baktım faturam yüksek el blenderinin 50 tl ürün bedeli yazmışlar ne yapacağım ben en alasını alırım o paraya kızlar yardım edin ne olur

canım üç kampanya öncesindeki sipariş ettiğin katalogları ve blendırı iade edebilirsin

today çokmu ağır kokuyor canım far away güzel bence ben beğeniyorum pudrası ve vücut kremi de var bende

şöyle tarif etmeye çalışıyım canım ki ilk sıktığında bi ağır olduğu hissediliyo hemen daha sonra yavaş yavaş açılıyo yoğun bi koku for away a çok benzettim hani ben burda bi arkadaş tavsiye etmişti çiçek kokusu diye bende ferah bi koku gibi diye düşündüm aldım ne bileyim ama çiçekden daha çok yeşil bitki gibi kokuyo:))zevkler farklıdır tabi ben ağır buldum birazcık gayet de kalıcı ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…