belki sen çok seveceksin todayı canım orası hiç belli olmaz sadece benim hoşuma gitmedi tenden tene koku farkeder hem bilemeyiz ki:))
teşekkürler canımdün testerından kolumu sürdüm.sanki çok ucucu gibi geldi.burda sordum arkadaş tenden tene değişiyor dedi.ben beyaz tenli olunca mı bilmiyorum durmadı sanki.bide 70 lik iadem var.70 tl lik alacak şey bulamadım.k1 in fotolarını bekliyorum.onlara bakıp ona göre karar vereceğim.artı bakiye olarak kalır dimi avonda :44:
kızlar aranızda spa serisinden ölü deniz mineralleri içeren sıkılaştırıcı vücut serumu kullanan var mı? nasıl işe yarıyo mu?:44:
zaten bazı ürünleri özellikle fırsat köşesinden alacaksın fiyat uygun oluyo bide gelişi dahada uygun oluyo ben özellikle takip ediyorum seviyorum fırsat köşemizi:))
arkadşm ben nezaman fırsat köşesine siprş ver tıklsm sepete atmıyor
nedense acaba o fiyatlr temslci fiyatlrı mı
benimde faturam kesilmiş 29363 VIOLET BAG
11889 CT KISS&GO L/S.AMETHYST
11889 CT KISS&GO L/S.AMETHYST
bunlar gelmiyorr
siremimS bna yardımcı olurmusun cnmm:2:
1-2 TL en fazla canım hiç bakmadım ama ücretinin az olduğunu farketmiştim
aynı gelenek devam ediyorsa canım büyük ihtimal salı günü kesin yüklenir yeni kataloğ
merhaba birşey sormak istiyorum ben temsilciydim faka şehir değişikliği yaptım ve bıraktım herşey çok güzel gidiyordu çok güzel satışlar yapıyrdum lakin başka şehire taşındığımızda bırakmak zorunda kaldım.kendimden sonra bir sürü kişiyi temsilci yapıp onlardanda kazancaktım ama iiki yapmamışım çookk üzülcektim çünküüü.neymiş başka şehirde tekrar başa dönüyomusum önceki temsilcilerimden kazanamıyormuşum yeniden temsilci olup tekrar kendi altımda tamsilciler olması gerekiyormuş..düşünsenenize sil baştan yaniii..aslında avonu çok sewerek ve isteyerek yapıyorrdumm tekrar başlamak istiyorum fakat bular doğru mu yardımcı olursanız sewinirim
2 tane ayrı ayrı siparişlerimde rosy glow takı seti vermiştim ikiside kusurlu geldi ikisinide iade etçem bir tane daha verdim eğer bu da kusurlu gelirse bunu iadeye göndercem bu ay hep beni buldu hasarlı ürünler
ay ben çok fena merak ettim. zaten meraklı bi insanım indirim yazısını görünce daha da heveslendim. çatlıcam meraktan.
arkadaşım ben malesef bilmiyorum. 212li numarayı arayıp sorabilirsin. 0800lüyü arama sakın oradakiler amanın hiç bi şey bilmiyorlar.
ay benim rimelde avon'un n'si yoktu avo marka olmuş. nyi işlemeyi unutmuşlar :)
günaydın kızlar little red dress nasıl
canım ben almod kullanıyorum genelde bugday tenlilere giden bi to cream da ona yakı duruyo ama açıkçası onu kullanmadım hiç kullanan da görmedim almond hoş ben açık tenliyim almond u beğeniyorum biraz koyu tenliysen cream al derim diğerleri dahada koyu çünkü:))
saol cnm ben de cok bırbırıne benzıo dıe kararsız kaldım bende cream kullanan gormedım bende acık tenlıyım aslında ama az koyu olmasıda hosuma gıdıo. ama ben rıske gırmıyım almond alıyım.
arkadaşlar k13 teki pata kremden istemişti bi müşterim ama yazmayı unutmuşum k 13 de bitti o pata kremi o fiyattan alma şansım varmı k14 teki fiyatı 2 katı çünküben napcam:18:
inş cnm ya.k1 de de uygun seyler olur cünkü katalogun kapagında büyük indrm flan yazıoyo
K14'ün ne katalogunu beğendim nede temsilci hediyelerinin limitlerini Çok yükseklerrr yaa sinir oldum açıkcası biran önce k1 'i görmek istiyorum. meraklardayım yüklenir inş kısa sürede
4 yıllık temsilciyim şuana kadar Hiç temsilci hediyelerini kaçırmadım Ama bu ay kımse kataloga bakmıyor bile
arkadaşlar ben hem siteye hem avona yeni üye oldum:)))
biraz bilgiye ihtiyacım var da size bir şey sormak istiyorum. acaba kargo faturayı yatırdıktan sonra mı geliyor önce mi?
arkadaşlar bende satıs temsilcisi olmak istyrm ama nasl olblrm blmıorm yardmcı olblr msnz?
ben yüklerim kızlar
rica :)) ahh şu for awaya bi ben ısınamadım çoookk ağır bi koku bana göre kullanamıyorum bi sıktım bileğime hemen kaldırdım yerine ağır geliyo bence hastası çok tabi beğenen çok da ben ısınamadım işte:))
Kızlar Merhaba,
Avon'daki Eyeliner'i Tavsiye Eder misiniz?
silinmiştir canım eğer için rahat etmediyse değişime gönder gitsin ama şunu da unutma değişimde artık faturamızdan iade olarak düşüyor o yüzden ben değişim yapmıyorum iade ediyorum tekrar sipariş veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?