AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

belki sen çok seveceksin todayı canım orası hiç belli olmaz sadece benim hoşuma gitmedi tenden tene koku farkeder hem bilemeyiz ki:))

bende avonun hemem hemen bütün parfümleri varda today'den de sipariş verdim işte bakalım artık gelince yorumumu paylaşırım bende canım

ben beğeniyorum canım simply because edt yi bende kalıcı oluyor eşimde simply because edt nin erkek kokusunu çok seviyor

kızlar aranızda spa serisinden ölü deniz mineralleri içeren sıkılaştırıcı vücut serumu kullanan var mı? nasıl işe yarıyo mu?:44:

kızlar aranızda spa serisinden ölü deniz mineralleri içeren sıkılaştırıcı vücut serumu kullanan var mı? nasıl işe yarıyo mu?:44:

canım ben avon care'nin tüm cilt tipleri için denizyosunu özü ve sıkılaştırıcı kompleks içeren sıkılaştırıcı vücut losyonundan kullandım gayet memnun kaldım planet'in sıkılaştırıcısını kullanmadım :44:

zaten bazı ürünleri özellikle fırsat köşesinden alacaksın fiyat uygun oluyo bide gelişi dahada uygun oluyo ben özellikle takip ediyorum seviyorum fırsat köşemizi:))

arkadşm ben nezaman fırsat köşesine siprş ver tıklsm sepete atmıyor
nedense acaba o fiyatlr temslci fiyatlrı mı

benimde faturam kesilmiş 29363 VIOLET BAG
11889 CT KISS&GO L/S.AMETHYST
11889 CT KISS&GO L/S.AMETHYST
bunlar gelmiyorr

aynı gelenek devam ediyorsa canım büyük ihtimal salı günü kesin yüklenir yeni kataloğ

ay ben çok fena merak ettim. zaten meraklı bi insanım indirim yazısını görünce daha da heveslendim. çatlıcam meraktan.

arkadaşım ben malesef bilmiyorum. 212li numarayı arayıp sorabilirsin. 0800lüyü arama sakın oradakiler amanın hiç bi şey bilmiyorlar.

2 tane ayrı ayrı siparişlerimde rosy glow takı seti vermiştim ikiside kusurlu geldi ikisinide iade etçem bir tane daha verdim eğer bu da kusurlu gelirse bunu iadeye göndercem bu ay hep beni buldu hasarlı ürünler

ay benim rimelde avon'un n'si yoktu avo marka olmuş. nyi işlemeyi unutmuşlar :)

silinmiştir canım eğer için rahat etmediyse değişime gönder gitsin ama şunu da unutma değişimde artık faturamızdan iade olarak düşüyor o yüzden ben değişim yapmıyorum iade ediyorum tekrar sipariş veriyorum

günaydın kızlar little red dress nasıl

ay ben çok beğendim. Almak istiyorum ama o kadar çok parfümüm var ki nasıl bitiricem bilemiyorum. Allah gözümü doyursun valla.

almond mükemmel renk. başka markalarda hep almond arıyorum ama avondan başka markada bulamadım işime geldi.

saol cnm ben de cok bırbırıne benzıo dıe kararsız kaldım bende cream kullanan gormedım bende acık tenlıyım aslında ama az koyu olmasıda hosuma gıdıo. ama ben rıske gırmıyım almond alıyım.

al al cnm.

arkadaşlar k13 teki pata kremden istemişti bi müşterim ama yazmayı unutmuşum k 13 de bitti o pata kremi o fiyattan alma şansım varmı k14 teki fiyatı 2 katı çünküben napcam:18:

belki 1de şok indirime girer. sana ucuza alıyım cnm diye düşündüm cnm dersin. :)

inş cnm ya.k1 de de uygun seyler olur cünkü katalogun kapagında büyük indrm flan yazıoyo

o yazı beni benden alıyo. :)

aynen ya bi de yılın en iyi satışını yapacağınız katalog mu ne yazmışlar de get dedim ya.

arkadaşlar ben hem siteye hem avona yeni üye oldum:)))
biraz bilgiye ihtiyacım var da size bir şey sormak istiyorum. acaba kargo faturayı yatırdıktan sonra mı geliyor önce mi?

önce geliyor cnm. iyi yapmışsın ben de yeni üye oldum.

arkadaşlar bende satıs temsilcisi olmak istyrm ama nasl olblrm blmıorm yardmcı olblr msnz?

avon'un resmi internet sitesindeki formu doldur cnm. özellikle cep telefonu numaranı eksiksiz ve doğru gir. sakın 0800lü numarayı arama hiç bir şey bilmiyorlar.

ben yüklerim kızlar

herkezin gözü, kulağı sen de haberin olsun :)

aynen cnm bana far away demesinler koklayamıyorum bile. ilk defa avonun bir parfümünü beğenmedim yani o kadar. aksine devamlı bana far away numunesi hediye geliyo. :)

Kızlar Merhaba,
Avon'daki Eyeliner'i Tavsiye Eder misiniz?

ben pek tavsiye işlerinden anlamam ama makyaj bloglarında pek beğenilmiş, övülmüş.

yok önemli değil zaten kardeşimindi sipariş. arada bakıp bakıp gülüşüyoruz :)

ayyy benide bu aksam t.ö aradı yok söle yok böle kac dakika kafamı patlattı..sanki o söleyince benim satısım artacak yok temsilci olmak istiycek birilerini bul öner hediye kazan falan filan sevmiyorum bu muhabbetleri ya...daha fazla satıs yap hediyeliri kazan panaromadan falan napam yani sokak sokak dolasayımmı millet bakıo kataloga sayfaları cevirip cevirip güzelmiş deyip bırakıyo.üye olurkende belirttim benden yüksek bişey bekleme satıs amaclı üye olmuyorum diye niye üsteliyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…