AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya arkadaslar siparişimi sepetimde bekletiyorum bitane ürünün stogu tükenmiştir dedi ama sepette gözüküyo sipariş versem gelirmiki bu nasıl oluyoki hem stokta yok hem sepete eklenmiş:26:

valla canım bende üye olurken konuştum beni zırt pırt arama ben sıkıntıya gelemem dedim kadın beni hiiiiç aramıyor aramayı bırak bişey sormak için aradığımda 10 saat kendimi hatırlatmaya uğraşıyorum kadın beni unutmuş bileherkese benimkigibi tö nasip etsin

valla benim ki 4 m,lyar satış yaptı bu ay :) bende 125 :)))

arkadaşlar k 13 ün en arka sayfasındaki kremlerden sipariş vermiştim cuma günü ama gelen kremlerin kutusu sarı önceden gelenler beyazdı neden öyle oldu bilen varmı bide rujları farklı yollamışlar hani kalpli vardı ya onlardan gelmiş öff ya bu ne böyle birde k 13 ün 162 ve 163 üncü sayfalardaki 1 alana 2 bedava kremler varya 6 tane pembe istemiştim 1pembe geldionunda yazıları yok geri kalanlar mavi geldi besleyici yani sıkılaştırıcıda kalmamış galiba ne biçim iş ya

k14 koliniz nasıl erkenden geldi anlamadım. ben k-14 için k-13 te telden sipariş vermiştim parfüm hediyesini almak için. bugün temsilci sayfamdan baktım faturalanmış ve kargoya verilmiş, benim kargom yarın gelecek. eğer yarına kadar kimse k-1 hakkında birsey yayınlamazsa ben buradan yazarım sizlere.

evet canım aynen bende senin gibi telden verdim ve bugun kargoya verilmiş.bnde anlamadım nasıl geldiğini belkide birisi yalan attı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…