ayyy benide bu aksam t.ö aradı yok söle yok böle kac dakika kafamı patlattı..sanki o söleyince benim satısım artacak yok temsilci olmak istiycek birilerini bul öner hediye kazan falan filan sevmiyorum bu muhabbetleri ya...daha fazla satıs yap hediyeliri kazan panaromadan falan napam yani sokak sokak dolasayımmı millet bakıo kataloga sayfaları cevirip cevirip güzelmiş deyip bırakıyo.üye olurkende belirttim benden yüksek bişey bekleme satıs amaclı üye olmuyorum diye niye üsteliyosa
Benim kolimde geldi
valla benim ki 4 m,lyar satış yaptı bu ay :) bende 125 :)))ayyy benide bu aksam t.ö aradı yok söle yok böle kac dakika kafamı patlattı..sanki o söleyince benim satısım artacak yok temsilci olmak istiycek birilerini bul öner hediye kazan falan filan sevmiyorum bu muhabbetleri ya...daha fazla satıs yap hediyeliri kazan panaromadan falan napam yani sokak sokak dolasayımmı millet bakıo kataloga sayfaları cevirip cevirip güzelmiş deyip bırakıyo.üye olurkende belirttim benden yüksek bişey bekleme satıs amaclı üye olmuyorum diye niye üsteliyosa
Benim kolimde geldi
aa koliler gelmiş süperfoto çekip ekleyebilecek olan varmı?
Çekerim çekmesine de telefon kablosu kayıp
neler indirimde cnm onu sole
ayy valla çatladım burda ya :18:
aynen cnm ya.benım yarın gelecek kargom yarına kadar yükleyen olmazsa ben yüklerim[/QUO
yükleyemiyorsan yaz bari neler var indirimde hediye ne veriyor onu yaz bari katalog geldi dediğinden beri yazsaydı sayfa sayfa neler olduğunu valla tüm kataloğu görmüş gibi olurduk ama malesef neyse sabır en kötü ihtimal yarın görürüz inşallah
aynen cnm ya.benım yarın gelecek kargom yarına kadar yükleyen olmazsa ben yüklerim[/QUO
yükleyemiyorsan yaz bari neler var indirimde hediye ne veriyor onu yaz bari katalog geldi dediğinden beri yazsaydı sayfa sayfa neler olduğunu valla tüm kataloğu görmüş gibi olurduk ama malesef neyse sabır en kötü ihtimal yarın görürüz inşallah
aynen öle cnm ya
k14 koliniz nasıl erkenden geldi anlamadım. ben k-14 için k-13 te telden sipariş vermiştim parfüm hediyesini almak için. bugün temsilci sayfamdan baktım faturalanmış ve kargoya verilmiş, benim kargom yarın gelecek. eğer yarına kadar kimse k-1 hakkında birsey yayınlamazsa ben buradan yazarım sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?