AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

katalog yarın eklenir canım.bende sipariş vercemde canım cılgın salı olur die bekliyodum ama yok galiba:2:

katalog yarın eklenir canım.bende sipariş vercemde canım cılgın salı olur die bekliyodum ama yok galiba:2:

hımm anladm tmm cnm çok saol
facede keleş die birisi var burda bizim eklediğimiz resimleri çalıp avon ürünlerini qelişinden satıyo
o kim bilen var mı?
ürünleri qelişinden satmak yasakmış arkadaşım qördü söledi banada
şikayet edicekmiş kızı öle durumlarda ceza alıyomuş temsilci :26:

bilmiyorum canım.ayrıca gelişinden satmak yasak değil ne kadara satarsan sat sana kalmıs o

bilmiyorum canım.ayrıca gelişinden satmak yasak değil ne kadara satarsan sat sana kalmıs o

bilmiorm cnm ben bu konuda araştırma yapmadım ama arkadşm t.ö
şikayet edildiği zaman temsilcinin üyeliği bir süreliğine donduruluyormuş:26:

bilmiorm cnm ben bu konuda araştırma yapmadım ama arkadşm t.ö
şikayet edildiği zaman temsilcinin üyeliği bir süreliğine donduruluyormuş:26:

öyle bişe yok canım.avon sana geliş fiyatından veriyo.sen ister gelişine ver ister katalog fiyatıdan ver kimse bilmemez senin ne kadardan sattıgını.

öyle bişe yok canım.avon sana geliş fiyatından veriyo.sen ister gelişine ver ister katalog fiyatıdan ver kimse bilmemez senin ne kadardan sattıgını.

hımmmmm ben bilmiorm pek..
neyse arkadaş bi şikayet etsin de bakalım nolck:26:

Kızlaaaar ben geldiiim :) bayağıdır bakmadım ya 1 ay oldu ve size danışmam gerekn birşey var ben bu banyo seti vardı ya indirim broşüründe aldım ondan hiç hemde hiç memnun değilim bu sıvı sabunluk ağzı mesela yamuk oturuyo ve katı sabunluğunu kullandım 2 gün sonra bir baktım boyanın belli yerleri gitmiş desen yok olmuş bıraktım bullanmadım sonra cd kalemiyle üstünden geçtim cila sıktım cila sıkınca boya yayıldı biraz ya ben bunu gerimi yolliyim yolasam alırlarmı bilseydim cilayı gelirgelmez sıkardım ya bunlar koruyucu bişey yapmamışlar onun üstüne napıyım değişime yollamak istiyoruuum yardımcı olurmusunuz:18:?

bence yolla cnm seçeneklerden de hasarlı olan kodu yaz değişim olmaz iade olur paran yatar geri,olmassa geri yollarlar dene bence

çılgın salı var arkadaşlar bakın..
secret fantasy star 12lira
üzeri güllü gece çantası 9lira
far away deodorant 6lira
glawzer pink dudak parlatıcısı 7,5
yılbaşı hediye kutusu 0,9 kuruş

üfff hiç sevmedim salı ürünlerini çok basit bence hele o hediye kutusuna ne demeli müşteriye bi hoşluk olsun diye koyup verirsin hadi de kutunun fiyatını da mı eklicez saçmalık yaaa zati küsüratlarla kazanıyoruz bide onu yapalım çok absürd kaçmış

kızlar kampanya 13 teki siparişlerim gelcekti bu gün hala gelmedi kargocuları protesto ediyorum

aye canım yurtiçi kargo çalışanları inanılmaz iş disiplini olmayan kişiler iade dersin fişi unutur heme muhabbet etmeye kalkar yok siz gelin alı efendim yoğunuz bugün durumları neler neler ya sözde eve teslim kaytaracak yer arayanlarla doluuu acilen bi el atılmalı bi temizlik yapılmalı diye düşünüyorum

bizim burda yozgatta yaşıyorum ben bi hoca arkadaş 650liraya hepsiburada dan cep tel aldı.işi o gün ilçeye düşmüş gitti almak için kutu boş çıkmış imza filan atmmaış aldığına dair aradan 1 hafta geçti hepsiburada dan mesaj geldi cep tel.kargo şirketi tarafından çalınmıştır diye,düşünsenize eğer eve gelseydi kutu kabul edicekti ve hiç hak talep edemiycekti bende o günden sonra şirkete güvenimi kaybettim
hmm birde benim kolim açılmış ankara da üzerinde bant vardı yurtiçi ankara diye bi ürünümün içi boştu yüz temilzeme suları var ya clear skin ondan kolimde zedelenmişti snaırım akmış içine ama saçma bi durumdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…