AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben iade ypmıştım yaklaşık 1 ay önce ve düşmüştü iadelerim ancak şöyle bi durum var gibi geldi bana o iadelerin üzerine eklenmemiş gibi eksi işareti olmadı çnkü hiç anasayfa kısmında ve yine kredi kartından çekti sanırım üzerine böyle bişy mümkün mü sizce yoksa ben mi yanlış görüyorum

Son düzenleme:
iadeler düştükten sonra kesinlikle bi ynlşlık olmaz diyebilr misinz kzlar tereddütte kaldım annem ödüyor bi yandan da o yüzden hesaplamadım o küçük rakamları nasıl anlayblrim iadeler üzerinden aldıklarını borcumu

evt cnm yeni gelecek olandan siparişim var..koliyi açıp hemen iadeyi versm kabul edermi mal adam

belki beklemezler ama sen şu şekilde yapabilirsin kolini getirsinler sen akşam 7ye kadar gidip elden o gün içerisinde iadelerini yapabiliyosun ücretsiz bana gelen kargocular çok yakın oldukları için bazen o gün içerisinde kendim yapıyorum iadelerimi

siparişim faturalanmış kızlar rondel takı setine geçmiş bana o geliyor ben ilkini istiyodum ya offff

hmm haftaya bana 3 gelse bariii ya bende onu çok beğeniyorum güzel o böyle kolyeler takmıyorum çünkü :)
satışılarınızı da yazsanız ona göre mi yolluyor bakarız
limitin neydi cnm senin ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar avonun genital bölge için temizleyici ürünlerini kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz, çok farklı yorumlar duydum kafam karıştı açıkçası, yardım lütfen

Arkadaşlar avonun genital bölge için temizleyici ürünlerini kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz, çok farklı yorumlar duydum kafam karıştı açıkçası, yardım lütfen

canım ben kullanıyorum cevremdekilerde kulllanıyo sipariş verende cok oluyo.ph değeri oldugu için rahatca kullanabılırsın.genitall
bolgenı normalde baska sampuan benzeri seylerle yıkamak zarar veriyo die biliyorum o yuzden rahatca kullanıyorum.bi sorunlada karsılasmadım:2:

Evet canım mutlaka özel temizleyiciler kullanılmalı, ben farklı bir markanın ürününü kullanıyordum fakat oldukça pahalı, hazırda avon ürünleri satıyorken birde bunları deneyeyim istedim.. cevap için çook teşekkür ederim

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum birkaç aydır avon satış tensilciliği yapıyorum. Avon'un sitesinde temsilciler satışlarından %33 kar yaparlar diye yazıyor ama ürünler bize %25 indirimli geliyor. Bu şekilde nasıl %33 kar yapılıyor ki anlamadım ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…