AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canımcım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bir tanem biraz daha iyiyim tatlım

Son düzenleme:
ben ilk defa iade vercem de yardımınıza ihtiyacım var ürünleri ve faturanın doldurulmuş halini herhangi bir poşete koycam onunda ağzını bantlayıp gelen kargocuya mı vercem ? faturanın aslını mı koycam suretini mi ?

farketmez aslı yada sureti ama ürünleri işaretledikten sonra adedini ve tutarını yazdıktan sonra imzalamayı unutma canım

slm cnm şimdi sipariş verdiğin zamana göre değişiyor:
eğer saat 16ya kadar sipariş girersen hemen faturalanır ertesi gün en geç yola çıkar ama 16dan sonra sipariş girersen ertesi gün faturalanır bi gün gecikir
eğer kampanynın ilk günü girersen ki bu da cuma 16dan sonraya denk gelir siparişin en erken salı gelebilir çünkü yoğunluk olur
ama benim bi kere ertei günü gelmişti çok şaşırmıştım genelde kargodan cebine msj atıyorlar avon siparişinizi bugün getircez diye.
yani özetle yoğun değillerse 2 günde geliyor yoğunluk varsa 5günü bulabiliyor
cnm senn bişey yapmana gerek yok avon önceden borcun varmı yokmu ona bakıyor kontrol ediyor sonra onlar onaylaıyp gönderiyorlar ama sana bi şey daha diyeyim sen o sitedeki takibe çok güvenme bazen kargomuz geliyor elimize ama daha faturalanmamış diye de görünebiliyor:) siteyi bazen geç güncelliyorlar sanırım :))))

diğer sorun için de; eğer kargon geldiğinde k14 katalogu görürsen sorun yok, bir sonraki siparişinle iade edersin cnm katalog iade edilebiliyor ama kaç tane aldıysan o kadar iade ediyorsun yani 5li aldıysan 5li iade etceksin

temsilci arkadaşlara sormak istediğim bişey var k13ün son ödeme tarihi nezaman acaba:18:
cnm son ödeme herkes için değişir, sana gelen faturada yazar son ödeme tarihi iyice bi incele gör ceksin ama şöyle de düşünebilirsin siparişin faturalandığı andan itibaren 150 tl altındaysa 15 gün üstündeyse 30 günde ödeme yapman lazım

cnm faturanın aslı da olur sureti de fark etmez
ben torba yerine koliye koyuyorum daha sağlam oluyor ama kargocudan poşet de isteyebilirsin
evet faturada iade edeceğin ürünü işaretleyip sebebini kodluyorsun sonra imzanı atıyorsun ürünleri koyduğun şeyin koli veya poşet içine koyup bantlıyorsun sonra ben bi de üstüne mutlaka temsilci nomu yazıyorum ki karışmasın diğer paketlerle. bu kadar cnm:)

selam kızlar

Kızlar mesela bi faturadan 2 nüsha varya asıl olanla bi iade yolladım süretle bi iade daha yolladım sonra bi iade daha geldi o zaman napcam?

Kızlar mesela bi faturadan 2 nüsha varya asıl olanla bi iade yolladım süretle bi iade daha yolladım sonra bi iade daha geldi o zaman napcam?

o zaman iade yapamıycaksın canım iadelerini ona göre ayarlaman lazım faturasız iade kabul edilmez

Son düzenleme:

cnm ben iadelerimi toplayıp bi sonraki siparişle gönderiyorum ama böyle bi durumda heralde fotokopisini gönderirdim ne bileyim

cnm ben iadelerimi toplayıp bi sonraki siparişle gönderiyorum ama böyle bi durumda heralde fotokopisini gönderirdim ne bileyim

fotokobisi kabul edilirmiki canım zaten yeterince 2 tane iade etmek için olanağımız var aslı yada sureti olarak aynı fatura için 3.iadeyi avon kabul edermi :44:

Son düzenleme:
iletişimden mesaj yazın benimde öyle olmuştu iaede sitemi değişmiş.75liraya kargo ödiyceksiniz birde işte kötü olmuş oda

ben mesaj attım attığım gün faturaya yansıdı

nasıl yani :44: şimdi biz 85 tl lik sipariş verdik mesela daha sonra iadelerimizle diyelimki 45 tl ye düştü kargo ücretimi ödücez o zaman bumu değişmiş :44:

kızlar iadelrm düşmüş geçen günkü ama bi tonik iadem düşmemiş bn işaretlmyi unutmuş olblrim iyi de kutunun içinede bkmıyolr mı sonuçta ne sinir bozucu. mesaj attım avona ne ypılblr acaba bu durumda

bide bnm iade gönderdiğim faturalar farklı bi aya aitti ama nasıl anlıcaklar hiç biyerde k12 fln yazmıyo hepsinde k14 yazıyo

Son düzenleme:
kızlar elimde 500 liralık sipariş var battaniyeyide istemiyorum haftaya cuma başka bişey verirmi acaba beklesemmi yoksa bişey vermesse battaniyedende olmayayım sizce napayım?

kızlar elimde 500 liralık sipariş var battaniyeyide istemiyorum haftaya cuma başka bişey verirmi acaba beklesemmi yoksa bişey vermesse battaniyedende olmayayım sizce napayım?

canım avon katalogdaki ürünlerde bile artık stok problemi yaşıyo bugün geldi ürünlerim eksik ürün var bide bi müşterim iki uçlu kalemlerden istemişti başka kalem yollamışlar yani bu aralar çok sık yapıyo bunu. hediyeyi de belki koyabilirler haftaya tekrar ama battaniye güzel bence yolla derim ben

sevindim iyi olmana canım benim bende 2 gündür hastayım genzim burnum çok kötü iyice üşütmüşüm evde de bi kişi grip olunca hepimiz oluyoruz ailecek hastayız

Son düzenleme:

olabilir canım ama çok saçma maddesi tükendi mi diyolar :s o nasıl oluyo ya:) herkese farklı diyolar demekki anlamak mümkün değil müşteri kaybı yani sevilen herşey kalkıyo

ben daha önce kazanmıştım o battaniyeyide o yüzden istemiyorum yoksa beğenmediğimden değil aynı battaniyeden 2 tane olsun istemiyorum ondan bi sorayım dedim saol cevabın için

arkadaşlar şu iade sistemi değişmiş demişsinizya tam olarak değişen nedir detaylı anlatabilirmi birisi?

sevindim iyi olmana canım benim bende 2 gündür hastayım genzim burnum çok kötü iyice üşütmüşüm evde de bi kişi grip olunca hepimiz oluyoruz ailecek hastayız

doktora gittinmi canım antibiyotiksiz geçmiyor birde istirat etmelisin geçmiş olsun allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…