sevindim iyi olmana canım benimbende 2 gündür hastayım genzim burnum çok kötü iyice üşütmüşüm evde de bi kişi grip olunca hepimiz oluyoruz ailecek hastayız
kızlar iadelrm düşmüş geçen günkü ama bi tonik iadem düşmemiş bn işaretlmyi unutmuş olblrim iyi de kutunun içinede bkmıyolr mı sonuçta ne sinir bozucu. mesaj attım avona ne ypılblr acaba bu durumda
bide bnm iade gönderdiğim faturalar farklı bi aya aitti ama nasıl anlıcaklar hiç biyerde k12 fln yazmıyo hepsinde k14 yazıyo
doktora gittinmi canım antibiyotiksiz geçmiyor birde istirat etmelisin geçmiş olsun allah şifa versin canım
kıyamam canım sana dikkat et kendine çok geçmiş olsun tatlım sıcak bir şeyler iç boğazını yumuşat:2:
avonda domuz yağı var mı varsa hangi ürünlerinde var.
evet canım salgın var dikkat etmek gerektşk ederim tatlım benimAllah hepimize şifa versin salgın var ortalıkta valla
ayy canım kullanıyorum grip ilaçları antibiyotik kullanma taraftarı değilim ama ondan içmeyince de geçmiyo dediğin gibiçok tşk ederim canım benim. eğer sipariişlerin acelesi yoksa verme o zaman canım bekle bakalım 1 hafta daha verirler bence hediye tekrar. örnek ürünleri kapsamaz bence canım dediğin gibi fırsat köşesi ve seri sonu diyo
benim bu ay 500 tl değil 250 tl bile olmadı canım siparişim o yüzden rekor kırdım bu ay
ben kendiminkini hiç demiyorum bile:)) 90 yaptım anca o da benim almamla o kadar oldu
benim yine müşterilerden toplasam toplasam maxsimum 170 tl falan olur siparişim daha yeni geldi 1.siparişim hep müşterilerindi 106 küsür tutmuştu aslında daha var siparişim ama toplasam toplasam maximum 50_60 tl'lik sipariş daha çıkar kendime alcak bir şey kalmadıki avonu kuruttum iadelerimde vardı geçen aydan hediyenin h sini göremem artık
iadelerin bazıları aynı anda düşmüyor canım pazartesiyi bekle o zaman düşer düşmeyen iaden eğer hala düşmesse müşteri hizmetlerini arayıp sorarsın artık ayrıca iadelerini göndermiş olduğun faturanda fatura numarası yazıyor ordan hangi aya ait olduğunu anlıyorlar
fotokobisi kabul edilirmiki canım zaten yeterince 2 tane iade etmek için olanağımız var aslı yada sureti olarak aynı fatura için 3.iadeyi avon kabul edermi :44:
bi tonik için beklyorum o zmnbenim faturada öyle yazıyo evt onlar bilrier ama ben mesela sisteme giriyorum hiçbiyerde k12 fln yazmıyo yani hangi iademin hang, kampanyaya ait olduğunu göremiyorum hatta töm de dün akşam aradı sistemde görmüş iadem çokmuş hediyeni elinden alırlar tekrar gir sipariş fln dedi ama bn hesabımı yapmştım ona göre nsl olur fln diyorum içimden farklı kmpanyalara ait eski iadelerdi onlar.söylendi o da başın ağrımasın snra yasak fln dedi şu iadenin tölere bi dezavantajı var ama ne maaşları fln mı düşüyo noluyosa saçmasapan aldırş etmiceğim şeyler söyledi normalde yasakmş fln ztn iade ettiğim ürün fazladan aldıım bi ürünse hiç açmadn geri yolluyorum onun dışında isürü kişiye ürün satıyorum mesela bi kolye kapanmıyo bi far küçücük geldi beğenmediler bi de o fırça takımı küçücük geldi bi arkdşım beğenmedi verdi ben de beğenmedim göndericem yani ne yapabiliriz aynı olmuyo her şey.
bu arada geçmiş olsun serelim ben de senin gibiyim arkdştan bulaştı sanırım çok kötü yatıyorum paso ballı limonlu sıcak su ve ıhlamur biraz iyi geliyor kesinlkle dinlen.
canım avon.com.tr 'ye girerek çıkan sayfada müşteri olmak istiyoruma tıklayıp ordaki formu doldurarak ürünlerini alabilirsin sana en yakın takım öncüsü geri döner burda sana bundan başka yardımımız olamaz yasak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?