AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım k14 panaromadaki örnek ürünlerle 500 oluyor benim kabul olur demi arkadaşlar fırsat köşesi ve seri sonu fırsatlar dahil değil diyo örnek ürünlere bişey demiyor ama sorayım bi size dedim

iadelerin bazıları aynı anda düşmüyor canım pazartesiyi bekle o zaman düşer düşmeyen iaden eğer hala düşmesse müşteri hizmetlerini arayıp sorarsın artık ayrıca iadelerini göndermiş olduğun faturanda fatura numarası yazıyor ordan hangi aya ait olduğunu anlıyorlar

Son düzenleme:
doktora gittinmi canım antibiyotiksiz geçmiyor birde istirat etmelisin geçmiş olsun allah şifa versin canım

ayy canım kullanıyorum grip ilaçları antibiyotik kullanma taraftarı değilim ama ondan içmeyince de geçmiyo dediğin gibi çok tşk ederim canım benim. eğer sipariişlerin acelesi yoksa verme o zaman canım bekle bakalım 1 hafta daha verirler bence hediye tekrar. örnek ürünleri kapsamaz bence canım dediğin gibi fırsat köşesi ve seri sonu diyo

benim bu ay 500 tl değil 250 tl bile olmadı canım siparişim o yüzden rekor kırdım bu ay

Son düzenleme:
ben kendiminkini hiç demiyorum bile:)) 90 yaptım anca o da benim almamla o kadar oldu

benim yine müşterilerden toplasam toplasam maxsimum 170 tl falan olur siparişim daha yeni geldi 1.siparişim hep müşterilerindi 106 küsür tutmuştu aslında daha var siparişim ama toplasam toplasam maximum 50_60 tl'lik sipariş daha çıkar kendime alcak bir şey kalmadıki avonu kuruttum iadelerimde vardı geçen aydan hediyenin h sini göremem artık

Son düzenleme:

sen yine iyisin canım ya ben k1e sakladım artık kendimi inş bol satışlı geçer:) evet sen kendini firenle o kadar çoklar ki ara ver ama insan da tutamıyo kendini 1 katalog da bişey almadan geçsin diyorum ama geçmedi 1 yıldır valla mutlaka alcak şey buluyo insan

bi tonik için beklyorum o zmn benim faturada öyle yazıyo evt onlar bilrier ama ben mesela sisteme giriyorum hiçbiyerde k12 fln yazmıyo yani hangi iademin hang, kampanyaya ait olduğunu göremiyorum hatta töm de dün akşam aradı sistemde görmüş iadem çokmuş hediyeni elinden alırlar tekrar gir sipariş fln dedi ama bn hesabımı yapmştım ona göre nsl olur fln diyorum içimden farklı kmpanyalara ait eski iadelerdi onlar.söylendi o da başın ağrımasın snra yasak fln dedi şu iadenin tölere bi dezavantajı var ama ne maaşları fln mı düşüyo noluyosa saçmasapan aldırş etmiceğim şeyler söyledi normalde yasakmş fln ztn iade ettiğim ürün fazladan aldıım bi ürünse hiç açmadn geri yolluyorum onun dışında isürü kişiye ürün satıyorum mesela bi kolye kapanmıyo bi far küçücük geldi beğenmediler bi de o fırça takımı küçücük geldi bi arkdşım beğenmedi verdi ben de beğenmedim göndericem yani ne yapabiliriz aynı olmuyo her şey.
bu arada geçmiş olsun serelim ben de senin gibiyim arkdştan bulaştı sanırım çok kötü yatıyorum paso ballı limonlu sıcak su ve ıhlamur biraz iyi geliyor kesinlkle dinlen.

fotokobisi kabul edilirmiki canım zaten yeterince 2 tane iade etmek için olanağımız var aslı yada sureti olarak aynı fatura için 3.iadeyi avon kabul edermi :44:

cnm benm t.ö.ler bizim satışlarımızdan yüzde alıyor biz iade ettikçe aldıkları para azalıyor ondan dolayı iade yapmamızı istemiyorlar boşver sen onları
maalesef numunesini denemek her zaman işe yaramıyor, çünkü takı çanta aksesuar tipi şeylerde birebir uygun olmuyor fotoğrafla gelen ürün hatta abzen numune parfüm bile gerçeğinden farklı oluyor napalım yani iade yapıcaz beğenmediğimiz ürünü alıcak deiliz yaaaa

Bilgin için teşekkür ederim canım avon sayfasına bakarım iyigeceler.

selam kızlar ben geldım aranıza.bende temsilciyim 2 kampanydır uyeyım.oncedende uyeydıum takımoncusu olarak.sımdıde takımoncusu olmak ıstıyorum suan ıcın halıhazırda uye yapacagım 2-3 uyecıgım var ve dahası gerekıyor ve ben suankı oturdugum sehre 33ay once geldım dıger uyelerımı nasıl bulacaksam ama nedense valla busefer ben hırs yaptım ya acaba sonucu bana pahalıya mı patlatr yoksa kar mı ettırır bılmıyorumDartık.avon dıye gırdım goggle burası cıktı szılerın paylasımları guzel 3-4 gundur takıp edıyorum yengemın nıckıyle katıldım aranıza.sanırım buranın mudavımı olacagım gıbı gelıyor.

cnm faturanın aslı da olur sureti de fark etmez
ben torba yerine koliye koyuyorum daha sağlam oluyor ama kargocudan poşet de isteyebilirsin
evet faturada iade edeceğin ürünü işaretleyip sebebini kodluyorsun sonra imzanı atıyorsun ürünleri koyduğun şeyin koli veya poşet içine koyup bantlıyorsun sonra ben bi de üstüne mutlaka temsilci nomu yazıyorum ki karışmasın diğer paketlerle. bu kadar cnm:)

çoook teşekkür ederim canım sağol :)

bir şey daha sorcam sizlere kızlar :) benim bi ürünüm çıkmadı koliden ama faturada gelmiş diye görünüyor mümkün mü böyle bişey odamda aramadığım yer kalmadı yok ürün şeytan aldı götürdü resmen müşterime de çok ayıp oldu :/ napsam ki bilemedim bennn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…