cnm ben o ruju aldım beğeniyorum ama her günlük kullanılmaz tabii ama güzelben little red dress ve fuschia fever ruj sipariş ettim kendim için diğerleri müşterilerin nasıl kullanan var mı
cnm ben tam anlayamadım ama borcun varsa siparişin onaylanmaz anca ödedikten sonra siparişin onaylanıp yola çıkar gecikmiş borcun mutlaka ödenmesi lazım ama zamanı geçmediyse fark etmezYaa kızlar benim k14'ten siparişlerim vardı fakat gecikmiş borcum yüzünden işleme alınmıyodu kampanya bittiğinde iptal olur diye düşündüm ama hala duruyo ben borcumu ödediğimde 514 siparişleri gelcekmi şimdi bana yaaaa
14 23.12.2011 6699455 70.39 TL Sipariş İnternet Kredi Kontrol - Geciken Borç 0 - 0.00 TL 70.39 TL
aynen bu şekil duruoo yardım edn lütfenn
cnm ben o ruju aldım beğeniyorum ama her günlük kullanılmaz tabii ama güzel
little black dress hoş bir parfüm kalıcı da bence kışa da uygun güle güle kullan cnm
cnm ben tam anlayamadım ama borcun varsa siparişin onaylanmaz anca ödedikten sonra siparişin onaylanıp yola çıkar gecikmiş borcun mutlaka ödenmesi lazım ama zamanı geçmediyse fark etmez
sipaRİŞİ ancak sen iptal edebilirsin cnm avonu arayıp.
peki tam olarak hangi numarayı arayıp iptal edebilirim bi numara var onu aradıgımda sürekli telesekreter çıkıyo şuna basın buna basın
cnm telefondan verdiğin sipariş ilk dakikalarda mesajınız ve siparişiniz alınmıştır diye mesaj geliyor ve internetten baktığında sayfandan görünüyor sen okuduğuma göre gönderememişsin olmamış cnm bir keresinde bende tam 5 kez mesaj gönderdim öyle kabul etti mesajı yollayınca telefonun başında öyle bekliyorsun acaba mesajım gittimi diye çünkü mesajın alınınca sana siparişin alındığına dair mesaj gönderiliyor ha birde bu yolla sipariş girdiğinde fırsatları göremiyorsun cnm stokta kalmayan ürünler bu yolla sipariş girdiğindede geçerli aslında siparişi internetten vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum tabii zor durumda kalmadığımız sürece
2 aydır sipariş grmediysen katolok yollmaışlardırr prenses peri
ben little red dress ve fuschia fever ruj sipariş ettim kendim için diğerleri müşterilerin nasıl kullanan var mı
:)) pekı cnm 44tl den daha dustugu oluyomuydu ?
hayır canım benim başıma çok geldi indirim broşüründen göndermiştim siparişimde kabul etti ama faturada ürünümüz stokta kalmadığı için gönderilememiştir üzgünüz diye bir yazı yıllardır avoncuyum ve böyle olduğunu biliyorum umarım arkadaşın ürünleri eksiksiz gelir
kızlar avonun omuz ağrısı için kremi yada serumu var mı? bir müşterim çok acil olarak istiyor katalogda bulamadım
Slm herkese hatta iyi yıllar :)
k1 kataloğundaki siparişlerim 125 tutarında 25 tl lik alışveriş yapana allık 12,90 olunca 2 tane alırsak neden birinin fiatı daha yüksek çıktı. o katalogdan 2 tane allık 12,90 dan veremiyormuyuz:26:
canım ben o parfümü geçen sene ilk çıktığında çok uyguna almıştım paket halindeydi kremi duş jeli ve parfüm içinde 50 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam kullanmaya kıyamıyorum dehşet bir parfüm yürüdüğünde arkandan iz bırakıyor sende bilirsin çok etkileyici bir parfümyüzde 50'ye inmişmiydi hatırlamıyorum ama inseydi kesin alırdım canım sanırım inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?