çokmu açık rengi canım peach'in sürdüğümüzde belli olsun da
kızlar indirim broşurundaki piton yılan desenli güneş gözlüğünden daha önce alan varmı eğer varsa nasıl gözlük çercevesi çokmu büyük acaba daha önce burada büyük olduğu şeklinde yorumlar okumuştum:26:
Kızlar indirim broşüründen olan siparişlerim eklendi ve siparişimi tamamladım.Faturalanınca gelmeme ihtimali var mı? Yani siparişime eklemiş olmam stokta olduğu ve yakaladığım anlamına mı geliyor?
cnm ben bi kere denedim sms siparişini dışarda olduğum bilg başına geçemediğim bi gün sms ile sipariş verdim mesaja yazıp kaydettim telefonuma sonra da hemen gönderdim bi sorun yaşamadım ben, normal sipariş gibi geldi eksik de yoktu ama bu duruma göre değişir sanırım
sorun olmadı cnm daha pratik dışarda olsan da sipariş verebilirsin
dezavantajı varmı ,internette hani fırsat köşesi oluyo onları göremiyosun işte
kızlar bir şey soracağım acil...
şimdi benim siparişim temsilci fiyatyla 271 lira oldu. hani 270 ve üzerine tava seti hediyesi var ya, diyelim ki gönderilmeyen bi ürünüm oldu faturalanınca, 265e düştü, tava seti yine de gelir mi yoksa gelmez mi?
eğer yanında stokta yok yazısı görmediysen evet hepsinin geleceği anlamına geliyo canım
Sms ile sipariş verildiğinde avonun sitesinde sipariş takibi bölümünde gözüküyormuu verdiğimiz sipariş ??
gözükmesi lazım canım hiç sms ile sipariş vermedim
herve leger spars ettm super bısı ya o koku:=)
Sms ile sipariş verildiğinde avonun sitesinde sipariş takibi bölümünde gözüküyormuu verdiğimiz sipariş ??
Lütfen bi ALLAH'ın kulu yardım etsin
kızlar şimdi siparişimi gircem indirim broşöründeki sparking link oval saati kendime almayı düşünüyorum alıpta görenler varmı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?