kızlar şu panorama'da temsilcilere özel seri sonu ürünlerinden bir sürü versem de gelir mi emin misiniz? çünkü 1 sınırı yok yazıyor altta ama yine de merak ettim. bir de bize geliş fiyatı onlar değil mi
evet cnm ben de kendime bile almıcam bişi yok katalogu bile daha kimseye göstermedim benim beğenmediğim katalogu millet ne yapsın?Kızlar benim k2 den şimdilik hiç siparişim yok kataloğa bakan bişey almadan geri veriyor k2de sipariş vermicem ama üzülmüyorum hem belki avon tepki olarak algılar hediye dandik ya
cnm ben açıkçası fazla şekerli bulmuş ve iade etmiştim ama zevk meselesi... olmadı katalog da iade edilebiliyor şişesi de küçücüktü ama dedim ya beğenebilirsiniz.Merhaba kızlar benimde bir sorum olucak k-2 panaromadan katalog yanında verilen parfüm scentini plum twist kokusunu bilen var mı? Eğer kötü ise fazla katalog sipariş vermeye gerek yok.
cnm benim bildiğim, değişim mümkün değil ancak üyeliğini iptal edip yeni,den üye oluran t.ö değişir. ama bilgisi olan varsa başka bişey bilen, söylesinarkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi ben danışman mı oluyo bizim bi üstüm artık neyse çok gıcık yaa ben bi ay sıpariş vermesem hemeen arar işte sipariş ver söyle böyle yok ben sana satamadıklarında yardım ederim filan ama sonra yok ortada gecen parfüm kaldı elimde 2 tane fatura parasını denkleştiremedim parfümlerde iade olmadı aaradım satarm mısın diye mırın kırın etti yok bişey geçen ay sipariş vermedim bu ay vereyim dedim isteyenler oldu kato gönder diyorum tam 5 gündür beni oyalıyo yok bugün getircem yok yarın getircem getiren filan yok anlayacağınız kendi çıkarı olunca arıyo çıkarı olmazsa selam g bile vermiyo bende değiştirmeye karar verdim ama nasıl olacak bilmiyorum bana yardım edebilr misiniz
kızlarrrr treselle nasıl kokuyor.kullanan varmı güzelmi?bide sensesin koltuk altı rolonlarından sarı ve yesil olan nasıl
kızlar bide treselle kalıcımı nasıl güzelmi
kızlarrrr treselle nasıl kokuyor.kullanan varmı güzelmi?bide sensesin koltuk altı rolonlarından sarı ve yesil olan nasıl
ben avona üye olmak istiyorum ne yapmalıyım?
biraz da siparişler hakkında bilgi verirmisinz?
bildiğim kadarıyla sipariş vereblcek bi internet sitesi yok?
sipariş sistemi nasıl işliyor?
merhaba kızlar bende avon satış temsilcisi oldum 3 gün önce.
Forumda da yeniyim avonda da umarım bana yardımcı olursunuz
Siparişleri topladım biraz daha birikmesini bekliyorum ama halen temsilci numaram ve şifrem bana ulaşmadı.
Ve siparişler hangi tarihte bitiyor ödemem gereken bir fatura olacak onun süresiyle aynımıdır ki! :S
hoşgeldin aramızakampanya 27ocak günü bitiyo canım. müşteri hizmetlerini ara daha çabuk gelir şifren yada mail at dönerler mutlaka bana 3.gün şifrem ve kullanıcı adım gelmişti hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?