- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
arkadaşlar bir iki iadem var ama farklı katalogtan.. ikisini aynı anda gönderebilirmiyiz bi de poşetin içine koyduktan sonra üzerine adres falan yada başka bişey ne yazılıo cevap verebilirmisiniz.. daha yeniyim ve ilk iadem olacak.. şlimdiden teşekkürler..
evet aynı iadee 2 yada 3 farklı fatura gönderebilirsiniz iadelerini avonun gönderdiği en ufak olan kutuya koy kutuyu bantla üzerine t.c no,tel ve temsilci numaranı yaz cnm bu durumda kutun kaybolmaz
treselle çok kalıcıdır ve beğenmeyen olmaz genelde sorarlar parfümünüzü ne bu diye
surrender ve lyrical parfümlerden istiyorum üretimden kalktı elinde olan var mı acaba?
merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım :) aralık ayında ilk siparişimi verdim,dün ödeme günüydü,bankakartımdan çektiler. ancak siteye girdiğimde gecikmiş borç olarak gösteriyorlar. neden ki ?
merhabalar kızlar ben yeniyim ve ilk kez bu ay sipariş girdim.fakat yardımınıza ihtiyacım var.anlamadığım şey;avonun internet sitesindeki faturada
Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7
yazıyor. hani 8.5 lira 85 liranın üzerindeki siparişlerde ödenmiyordu.neyi yanlış yapıyorum?
merhaba arkadaşlar bende 4 aydır satış temsilciliği yapıyorum ve bu ay kendime gögüs sıkılaştırıcı jel aldım her sabah uygulanıyor ama bugun gögüsümü kaşırken krem hep pul pul kalktı dikkatimi çekti nden böyle oldu acaba bu ürünü kullanan varmı bana bilgi verebilirlermi acaba yada iademi etsem bugun 2.kez uyguladım yine aynısı oldu
arkadaşlar rare pearls nasıl kokuyor almak istiyorum ama testerida yok elimde ben perceıve ve ıncandessence yada lıttle black gibi kokuları seven biriyim sizce nasıl güzelmi
bir iki güne düzelir cnm olur ole
slm kızlar bu avon işi iyice bozdu..geçen ay harfli kolyeden istemşti müşteri..koli geldi koliyi açım içi boş...sonra takım öncümü aradım tmm hallederim dedi..tabi en parasını verdim...bu ay gelcek diye bekliyodum satıştan kalktığı için gönderemdik üzgünüz demişler..noldu şimdi benm para yandımı...
bugün yeni kargom geldi..3 krem istedim 1 i yok...
6 soft musk istedim 1 i yok...
2 aynı kolyeden istedim teki başka gelmş...
napcam ben şimdi ya ne diycem müşterilere
yardımcı olurmusunuz bana..
merhabalar kızlar ben yeniyim ve ilk kez bu ay sipariş girdim.fakat yardımınıza ihtiyacım var.anlamadığım şey;avonun internet sitesindeki faturada
Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7
yazıyor. hani 8.5 lira 85 liranın üzerindeki siparişlerde ödenmiyordu.neyi yanlış yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?