AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iadem düşmüş sonunda ilgilenen herkese teşekkürler tekrar
benimkide düşmüş.
avonun iade adresi: avon kozmetik A.Ş tembelova mevkii, güzeller mah. GOSB KOCAELİ (yurtiçi kargo KOZMO şubesi) doğru mu bu arkadaşlar.. bi de bu paranteziçindekini de yazıyormuyuz?
adrese gerek yok cnm yurtiçi kargoya avon iadem var de onlar gönderiyorlar cnm
arkadaşlarım k1 fiyat listesini kaybettimde. internette indirebileceğim bir yer varmı?

bu arada bakmışssınızdır ama çılgın salıda perceıve erkek edt var. bide kolye nasıl güzelmi sizce?
fiyat listesine pek gerek yok aslında ürünün 4 bölü 3çü geliş fiyatıdır yani 10.00 tl ürün 7.50 dir böyle hesaplayabilirsin

valla baya bi zamandır bu tür şeyler avon için söyleniyor ben bazen dikkat ediyorum bunu söyleyenler genelde diğer markaları satanlar biraz da o nedenle itibar etmiyorum artık. duymaktan da sıkıldım
ben hiç sorun yaşamadım kargoda. yaşayan arkadaşlar var bilmem bana mı denk gelmedi ama en yoğun zamanlarda yılbaşı gibi mesela sorun yaşamadım
ben iade ediyorum ama kullanmadığım satmadığım ürünü almak istemediğim için. bi de burda çevrem yok olsaydı iade etmezdim mecbur kalıyorum biraz da
cnm benm lafım sana değildi öyle algıladıysna kusura bakma ama bu lafları o kadar çok duydum o kadar çok sıkıldım ki işte birden yazıverdim onları
ben avonu iki nednele bırakamam:)
1- açılıp kapanan göz kalemleri
2- aromadisiac parfümü
kim ne derse desin:)))))
ben de sakınmak ne kadar elimizde demek istemiştim diğer markalarda da var maalesef keşke olmasaydı
ben şunu söyledim bitkisel ürünleri olan firma avon gibi makyaj üzerine yoğunlaşmamış daha çok bitkisel içerikli doğada çözünebilen tarzda ağrı kremleri, ev temizlik maddeleri filan olan bir türk firması yeni sayılır o yüzden pek tanınmıyor ben bu tür şeyleri hep o firmadan alıyorum ama avon başlığında bu firmanın adını zikretmek doğru olmayabilir.
makyaj malzemelerinden bahsediyoruz o firmada bu tür malzemeler çeşitli değil çok az.
dipnot: kuaförüm bana da söylemişti birçok kuaför bitkisel der ama değildir diye.

cnm ben de aldım o kremden merakla da kullandım bende öyle bi sorun yapmadı üzerini dikkatle okudun mu
ben azıcık alıyorum alttan yukarıya doğru ovalayarak sürüyorum kuruyunca da çamaşırımı giyiyorum ve bende değişiklik de oldu.
ayrıca selülit kreminden de şu başilıklı olandan kullanıyorum bi ay gibi bi süre geçti, ben memnun kaldım bende başlangıcı vardı her bacak için 5 dk boyunca kullanıyorum

cnm ben de aldım o kremden merakla da kullandım bende öyle bi sorun yapmadı üzerini dikkatle okudun mu
ben azıcık alıyorum alttan yukarıya doğru ovalayarak sürüyorum kuruyunca da çamaşırımı giyiyorum ve bende değişiklik de oldu.
ayrıca selülit kreminden de şu başilıklı olandan kullanıyorum bi ay gibi bi süre geçti, ben memnun kaldım bende başlangıcı vardı her bacak için 5 dk boyunca kullanıyorum[/QUOTE]

canım merhaba, o selülit kremini bende çok merak ediyorum, birinden duydukm tüylenme yaptı dedi :26: o yüzden almadım.Sende böyle bir şikayet varmı, ben de de başlangıç.Oturunca yada elımle sıkınca bellı oluyor biraz

canım merhaba, o selülit kremini bende çok merak ediyorum, birinden duydukm tüylenme yaptı dedi :26: o yüzden almadım.Sende böyle bir şikayet varmı, ben de de başlangıç.Oturunca yada elımle sıkınca bellı oluyor biraz [/QUOTE]

cnm bende de aynı şekilde vardı ilerlemeden bi çaresine bakayım dediydim valla gözle görülür bi farklılık var bende. tüylenme de yok ama bilmiyorum belki hassas tenlidir ya da tüylenmeye meyillidir.

01 05.01.2012 6917955 132.49 TL Sipariş İnternet Kredi Kontrolü İptal 0 - 0.00 TL 132.49 TL
14 29.12.2011 6799386 88.63 TL Sipariş İnternet Teslim Edildi 026593558 2 Tıklayınız 102.73 TL 88.63 TL
14 26.12.2011 6730690 271.75 TL Sipariş İnternet Teslim Edildi 026535191 1 Tıklayınız 261.25 TL 271.75 TL
14 21.12.2011 6657616 89.24 TL Sipariş İnternet Teslim Edildi 026465129 1 Tıklayınız 89.24 TL 89.24 TL

Toplam 453.22 TL 582.11 TL

kızlar cari hesap özeti bu şekilde ama 617 tl borç gözüküyor. Neden böyle aanlayamadımmm??

Bi yardımcı olur musunuz?

05.01.2012 132.49 TL Sipariş Kredi Kontrolü İptal 0.00 TL 132.49 TL
29.12.2011 88.63 TL Sipariş Teslim Edildi 102.73 TL 88.63 TL
26.12.2011 271.75 TL Sipariş Teslim Edildi 261.25 TL 271.75 TL
21.12.2011 89.24 TL Sipariş Teslim Edildi 89.24 TL 89.24 TL

Toplam 453.22 TL 582.11 TL

kızlar biraz toparladım tabloyu böyle daha güzel olldu.. Şimdi bakiyem 617 gözüküyor. Neden bu şekilde bi yardımcı olun lütfen...Kafam karıştı iyice...

cnm ya ben de hiç anlamıyorum bu hesap özetlerinden
çok karışık geliyor ama eğer burda bi cvp bulamazsan avonu ara sor derim ben

kızlar bişey sormak istiyorum....avonun büyük boy(eskiden lacivertti rengi şimdi değişti mi bilmiyorum) numune ürün çantasının fiyatı ne kadar ve ben bunu nasıl alabilirim....yardımcı olursanız sevinirim..internetten baktım ama fiyatlar değişiyo epey...

Temsilci ürün çantası 9 TL bu büyük
birde numule çantası var küçük cepleri olan o 7 tl
birde büyük dolu numune çantası var o 25 tl

Son düzenleme:

içinde numuneler olanı alırsan 25 tl.

boş numune çantası 7 tl

temsilci ürün çantası 9 tl.

karton çanta 0.80 tl.

sanırım istediğin temsilci ürün çantası şimdi rengi sadece lacivert değil kenarları pembeli daha güzel
resmini göstercektim ama bulamadım cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar t.ö arkadaşlara ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.

t.ö olduktan sonra her temsilcimizin satışından komisyon alınıyor bu tamamda. yıldızlar kulübü satış limitinde , t.öncüsüne bağlı temsilcilerin satışlarıda bu limite dahilmi. örneğin ben t.ö olduktan sonra temsilcilerimin satışlarıda benim satışlarımamı ekleniyor yıldızlar kulübü için. daha t.ö olmadımda, sadece bunu merak ediyorum. t.ö düşünüyorum ama temsilci yapabileceğim kişiler benim müşterilerim. onları temsilci yaparsam ben kime satıcam :)

sen bence avonu ara sor cnm gerekli bilgiyi veriyorlar, şimdi kafanı iyice karıştırmayalım bence. ama içini rahat tut bir yanlışlık varsa mutlaka düzeltirler.

canım bende form doldurmuştum internetten t.ö. olmak için bugün takım öncüm beni aradı standa gel üye bul ancak bu şekilde olabilirsin dedi stantda bulunuyormu üye bide tam olarak nasıl oluyor ne kazanıyor t.ö. açıklarlarmısınız sende tanımadıklarını üye yap canım benim gibi standa git bende inşallah olurum

arkadaşlar bişey soracağım..dün gece netten sipariş verdim sipariş sevkiyata hazırlanıyor diyor acaba ne zaman kargoya verilir akşam verirlermi genelde kaç gün içinde kargolamayı yapıyorlar daha önceki bikaç siparişimde ertesi gün hep kargolanırdı da o yüzden soruyorum:44:

dün öğleden sonra 4e doru siapriş vermiştim bugubn kargoya verilmiş yarın elimde olur.

zaten ortalama teslimat süresi 2 gündür diyo. 3. gun elinde olur bence

dün öğleden sonra 4e doru siapriş vermiştim bugubn kargoya verilmiş yarın elimde olur.

zaten ortalama teslimat süresi 2 gündür diyo. 3. gun elinde olur bence

sağol canım o zaman cumaya gelsin tek yeter çünkü cmt.si evde değilim bu soğukta kargoyla uğraşmayayım umarım öyle olur..

benim 4 hazır üyem varda 5. bulmak ve 5 üyemle benim hedef satışı tutturmamız biraz zor gözüküyor.

cnm ya aslında sana bunu kendi takom öncün daha iyi anlatabilir ama ana hatlarıyla anlatıyım sana biraz fikrin olsun.

sen t.ö oldun ve 5 tane aktif temsilcin var. senle beraber 5 temsilcin yani 6 kişi olarak siz grupça ayda 675 tl sipariş limitine ulaşabilriseniz t.ö olabiliyorsun . yani 5 temsilci bulsan bile onlarla beraber hedef satışı tutturamazsan aday t.ö olarak kalıyorsun. eğer tutturursan 80 tl ödülün var. sonra 3 ay boyunca grup satış limitinizi tutturursan bi 80 tl daha ödlülün var. sonra bu 5 kişinin 85 tl lik siparişlerinden %2 125 ve üstü siparişlerinden %3 daha yükseklerden %4 komisyon alıyorsun. sonra yaptığın her 2 temsilci kaydı başına 20 tl alıyorsun avondan. t.ö olmak zahmetli iş . olcakki hazırda 20 satış yapabildek temsilci rahat rahat gircen 15 tanesi satış yapmazsa bi tanesi mutlaka yapar. stand yokki cnm. senin t. ncün nerde stand açıyor? bende yaza doğru pazarda stand açmayı düşünüyorum gerçi eşim pek kabul etmiyor ama belki ikna edebilirim onu.

içinde numune olanları istiyorum ya aslında ben 4-5 yıl önce almıştım yolculukta falan süper işime yarıyo...peki bişey daha sorayım içeriği değişti mi neler var şimdi içinde o zamandan bu zamana aynı kalmamıştır sanırım. nette de yok inceleyemiyorum o yüzden.. bi de avon temcisi herhangi bi kişiden mi sipariş edecem...teşekkürler bu arada

canım numune çantası müşterilere satılmıyor. onlar temsilciler için. içindede karışık işte hepsinden var. onu sana satan olurmu bilmiyorum. yakın arkadaşın falan varsa rica et belki getirir sana geliş fiyatına. üstüne kar koyarsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…