eğer sipariş limitin 150 ve üstü olursa ödeme süren bi ay oluyor benim bildiğimkızlar ödemele günüm 15 günde bir geliyor. bunu kredi kartı olmadan daha uzatmanın bir yolu yok mu acaba?
arkadaşlar bişey soracağım..dün gece netten sipariş verdim sipariş sevkiyata hazırlanıyor diyor acaba ne zaman kargoya verilir akşam verirlermi genelde kaç gün içinde kargolamayı yapıyorlar daha önceki bikaç siparişimde ertesi gün hep kargolanırdı da o yüzden soruyorum:44:
eğer sipariş limitin 150 ve üstü olursa ödeme süren bi ay oluyor benim bildiğim
eğer siparişi 16dan önce verirsen o gün faturalanır ertesi gün kargoya verilebilir ama 16dan sonra olursa 3 günü bulur gelmesi
kızlar bende bugun avon temsilcisi oldum duyurulurr
kızlar burdn bunu solıyeblıo muuz bilmiorum ama ankarada avon satın almak isteyenlerniz warsa yardmcı olabilirim temsilci olrk:d
kzlar yardm edın fazla kişiye ulaşmam gerekio çewremdekiler genelde avon kullanmadıklarını söleyerek geçiştiriolar ne yapablirim?
arkadaşlar t.ö arkadaşlara ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
t.ö olduktan sonra her temsilcimizin satışından komisyon alınıyor bu tamamda. yıldızlar kulübü satış limitinde , t.öncüsüne bağlı temsilcilerin satışlarıda bu limite dahilmi. örneğin ben t.ö olduktan sonra temsilcilerimin satışlarıda benim satışlarımamı ekleniyor yıldızlar kulübü için. daha t.ö olmadımda, sadece bunu merak ediyorum. t.ö düşünüyorum ama temsilci yapabileceğim kişiler benim müşterilerim. onları temsilci yaparsam ben kime satıcam :)
kızlar şu saat oldu hala siparişim kargoya verilmemiş kargoya verildiğindetelefona msj.geliyormuydu unuttum bide saat kaça kadar kargoya veriyorlar?kızlar bide bugün yine verilmezse kargoya yarın mesj atsam cumartesi kargolasanız diye sizce olurmu ooff niye bu kadar uzadı anlamıyorum
canım her zaman telefona mesaj gelmiyor.. bana ilk ay geldi kargolandı diye ama daha sonrakilerde gelmedi... istersen avonun sitesinden bak orda gözüküyor faturalandısa kargoya verilmiştir...
hayır malesef faturalandıysa koli yola çıkmış olmuyor eğer sipariş takibinde işlendi yazarsa bilki kolin hazırlanmaya başlamış ve akşada kargoya verilebilir ertesi günüde bunu anlamak için akşam saat 8 hatta 10 na kadar sipariş takibi sayfasından tıklayınız yazan yer tıklayın eski gelen siparişlerin yanındad yazıyordur orayada tıklayabilirsinlz oradan yeni bir sayfa açılacakttır o safan en üstte kolinizin yola çıkıp çıkmadığını yada saat kaçta çıktığını görebilirsinlz eıer çıkmış ise yarın koli elinizde olacaktır birde koli öyle kargoya verilince mesaj gelmez yada bana 10 yıldır gelmedi yalnız o gün size teslimcanım her zaman telefona mesaj gelmiyor.. bana ilk ay geldi kargolandı diye ama daha sonrakilerde gelmedi... istersen avonun sitesinden bak orda gözüküyor faturalandısa kargoya verilmiştir...
cnm yukardaki yazdıklarım asıl seni bilgilendirmek içindi birde pazar hariç hergün koli teslimi var buna cumartesi dahil birde şöyle söyliyeyim internetten bakma imkanınız yok diyelim o gün dışarıda işiniz var ve acaba bugün kolim gelirmi diye düşünüyorsanız sabah 8.30 za kadar yurtiçi kargoyu arayın ve adınıza kargo gelip gelmediğini sorun (8.30 dedim çünkü o saate kadar dağıtım başlamamış oluyor) eğer gelmiş ise ister evde bekleyebilir isterse kolinizin dağıtıma çıkmamasını isteyip sonrada dışarda istediğiniz gibi gezip işlerinizi hallettikten sonra akşama kadar yurtiçi kargoya kendiniz gidim kargonuzu alabilirsiniz.canım dünden beri faturalandı zaten ama kargoya verildiği gözükmüyor bugünde bütün gün evdeydim kargo filan gelmedi yani anlamadım valla
hayır malesef faturalandıysa koli yola çıkmış olmuyor eğer sipariş takibinde işlendi yazarsa bilki kolin hazırlanmaya başlamış ve akşada kargoya verilebilir ertesi günüde bunu anlamak için akşam saat 8 hatta 10 na kadar sipariş takibi sayfasından tıklayınız yazan yer tıklayın eski gelen siparişlerin yanındad yazıyordur orayada tıklayabilirsinlz oradan yeni bir sayfa açılacakttır o safan en üstte kolinizin yola çıkıp çıkmadığını yada saat kaçta çıktığını görebilirsinlz eıer çıkmış ise yarın koli elinizde olacaktır birde koli öyle kargoya verilince mesaj gelmez yada bana 10 yıldır gelmedi yalnız o gün size teslimcanım her zaman telefona mesaj gelmiyor.. bana ilk ay geldi kargolandı diye ama daha sonrakilerde gelmedi... istersen avonun sitesinden bak orda gözüküyor faturalandısa kargoya verilmiştir...
cnm yukardaki yazdıklarım asıl seni bilgilendirmek içindi birde pazar hariç hergün koli teslimi var buna cumartesi dahil birde şöyle söyliyeyim internetten bakma imkanınız yok diyelim o gün dışarıda işiniz var ve acaba bugün kolim gelirmi diye düşünüyorsanız sabah 8.30 za kadar yurtiçi kargoyu arayın ve adınıza kargo gelip gelmediğini sorun (8.30 dedim çünkü o saate kadar dağıtım başlamamış oluyor) eğer gelmiş ise ister evde bekleyebilir isterse kolinizin dağıtıma çıkmamasını isteyip sonrada dışarda istediğiniz gibi gezip işlerinizi hallettikten sonra akşama kadar yurtiçi kargoya kendiniz gidim kargonuzu alabilirsiniz.canım dünden beri faturalandı zaten ama kargoya verildiği gözükmüyor bugünde bütün gün evdeydim kargo filan gelmedi yani anlamadım valla
hayır malesef faturalandıysa koli yola çıkmış olmuyor eğer sipariş takibinde işlendi yazarsa bilki kolin hazırlanmaya başlamış ve akşama kargoya verilebilir ertesi günüde bunu anlamak için akşam saat 8 hatta 10 na kadar sipariş takibi sayfasından tıklayınız yazan yer tıklayın eski gelen siparişlerin yanındad yazıyordur orayada tıklayabilirsinlz oradan yeni bir sayfa açılacakttır o sayfadan en üstte kolinizin yola çıkıp çıkmadığını yada saat kaçta çıktığını görebilirsinlz eğer çıkmış ise yarın koli elinizde olacaktır birde koli öyle kargoya verilince mesaj gelmez yada bana 10 yıldır gelmedi yalnız o gün size teslimcanım her zaman telefona mesaj gelmiyor.. bana ilk ay geldi kargolandı diye ama daha sonrakilerde gelmedi... istersen avonun sitesinden bak orda gözüküyor faturalandısa kargoya verilmiştir...
cnm yukardaki yazdıklarım asıl seni bilgilendirmek içindi birde pazar hariç hergün koli teslimi var buna cumartesi dahil birde şöyle söyliyeyim internetten bakma imkanınız yok diyelim o gün dışarıda işiniz var ve acaba bugün kolim gelirmi diye düşünüyorsanız sabah 8.30 za kadar yurtiçi kargoyu arayın ve adınıza kargo gelip gelmediğini sorun (8.30 dedim çünkü o saate kadar dağıtım başlamamış oluyor) eğer gelmiş ise ister evde bekleyebilir isterse kolinizin dağıtıma çıkmamasını isteyip sonrada dışarda istediğiniz gibi gezip işlerinizi hallettikten sonra akşama kadar yurtiçi kargoya kendiniz gidip kargonuzu alabilirsiniz.canım dünden beri faturalandı zaten ama kargoya verildiği gözükmüyor bugünde bütün gün evdeydim kargo filan gelmedi yani anlamadım valla
allah allah ya avonun sitesinde sevkiyata hazırlanıyor diyor ama demin mesaj geldi yurtiçi kargodan kargolanacaktır diye hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?