- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
kısa kalemlerden bi şikayet gelmedi şu ana kadar ama uzun olan kalemler bulanık gösteriyo gözleri gerçekten doğru. o yüzden ben siyah kalemi gözümün içine asla sürmüyorum avondan aldığım kalemleri genelde göz kapağıma uyguluyorum üstüne çok iyi oluyo öyle renkleri güzel çünkü. belki kişiden kişiye de değişiyodur göz hassas bi konu çünkü
yapmadım ama olur gibime geliyo niye olmasın ki:44:
Herkesin gözü farklı daha yeni sürdüm birsey olmadı bana
korktumda tek gözüme sürdüm bide
tc önemli ya dilekçe bence yeter.!selam kızlar
soyismim değişti.nufus cuzdanımın fotokopinin altına dilekçe gibi yazıp faxlasam olurmu değişirmi acaba:44: soyisim değişikliği yapan varmı?
olmuyormus canım :44: bölgedeki üstümü aramam gerekiyormus.yeniden kayıt olacakmısım sanırım.uzun sürecek sanki.numarasını verdi ama yanlış diyor.bende yarın sipariş girecektim.napacagım bilemedim.iş yerine istesem burdan götürmem zor olacak.1 lt banyo köpüğü siparişim var 5 tane.bilemedim :44:
Herkesin gözü farklı daha yeni sürdüm birsey olmadı bana
korktumda tek gözüme sürdüm bide
Kızlaaaar
Ya internetten kredi kartıyla ödeme yapan var mı? Gidemiyorum bankaya felan o yüzden burdan ödemem lazım
Müsteri hizmetlerini mi arasam en iyisi :84:
yeniden mi kayıt olcakmışsın ee bu durumda yeniden kayıt parası vs var dimi:44: aslında bi dilekçeyle hallolması lazım. iş yerine getirtsen ne farketcek ki canım?
valla ben ödedim canım kartla hatta siparişim geldi hemen hallettim ama kartla ödemenin bi sakıncası falan varmı bilemiyorum komisyonu filan baktım kart bilgilerime doğrudan çekmiş parayı tabi ben henüz kart borcumu ödemedim ama avona ödemiş oldum bi terslik olmazsa hep karttan ödemeyi düşünüyorum çünkü banka işi benide çok yoruyor..
18.00'da açılacak sanırım fakat avonun sitesinde 18.00'dan sonra 3 saat boyunca sitemizde kesinti yaşanacak diyor. Anlamadm birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?