AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kısa kalemlerden bi şikayet gelmedi şu ana kadar ama uzun olan kalemler bulanık gösteriyo gözleri gerçekten doğru. o yüzden ben siyah kalemi gözümün içine asla sürmüyorum avondan aldığım kalemleri genelde göz kapağıma uyguluyorum üstüne çok iyi oluyo öyle renkleri güzel çünkü. belki kişiden kişiye de değişiyodur göz hassas bi konu çünkü

anladım canım, ama gercekten sildim gözümden yıne de bır kaç saat gıtmedı bulanıklık, iade edicem,benım naçizane tavsiyem gözünün üstüne de sürme canım, sen bilirsin yinede:34:

Herkesin gözü farklı daha yeni sürdüm birsey olmadı bana :53:
korktumda tek gözüme sürdüm bide :61:

yapmadım ama olur gibime geliyo niye olmasın ki:44:

olmuyormus canım :44: bölgedeki üstümü aramam gerekiyormus.yeniden kayıt olacakmısım sanırım.uzun sürecek sanki.numarasını verdi ama yanlış diyor.bende yarın sipariş girecektim.napacagım bilemedim.iş yerine istesem burdan götürmem zor olacak.1 lt banyo köpüğü siparişim var 5 tane.bilemedim :44:

olmuyormus canım :44: bölgedeki üstümü aramam gerekiyormus.yeniden kayıt olacakmısım sanırım.uzun sürecek sanki.numarasını verdi ama yanlış diyor.bende yarın sipariş girecektim.napacagım bilemedim.iş yerine istesem burdan götürmem zor olacak.1 lt banyo köpüğü siparişim var 5 tane.bilemedim :44:

yeniden mi kayıt olcakmışsın ee bu durumda yeniden kayıt parası vs var dimi:44: aslında bi dilekçeyle hallolması lazım. iş yerine getirtsen ne farketcek ki canım?

kızlar yarın kaçta sipariş vermeye başlıyoruz. 16:00 mı 18:00 mi ?

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle, 27 Ocak Cuma Saat 18:00 itibariyla yaklaşık 3 saat boyunca internet sitemiz kullanıma kapalı olacaktır.

Kampanya 2, kesintinin sona ermesinin hemen ardından güncellenecektir.

Avonun sitesinde bu yazıyo kızlar.avondan haberler kısmında..

kızlar avonun fire me up diye parfümü vardı. hatta 3 rengi vardı sarı kırmızı bide mor rengi vardı. uzun süredir katalogda görmüyorum onu. kırmızı rengini bulma şansım yok mu kendi parfümün bitmek üzere de... bana özelden yada burdan cevap verirmisiniz konuya pek bakamıyorum da özelden yazarsanız daha çabuk görürüm

Kızlaaaar :3:
Ya internetten kredi kartıyla ödeme yapan var mı? Gidemiyorum bankaya felan o yüzden burdan ödemem lazım
Müsteri hizmetlerini mi arasam en iyisi :84:

valla ben ödedim canım kartla hatta siparişim geldi hemen hallettim ama kartla ödemenin bi sakıncası falan varmı bilemiyorum komisyonu filan baktım kart bilgilerime doğrudan çekmiş parayı tabi ben henüz kart borcumu ödemedim ama avona ödemiş oldum bi terslik olmazsa hep karttan ödemeyi düşünüyorum çünkü banka işi benide çok yoruyor..

yeniden mi kayıt olcakmışsın ee bu durumda yeniden kayıt parası vs var dimi:44: aslında bi dilekçeyle hallolması lazım. iş yerine getirtsen ne farketcek ki canım?

bencede yeni kayıt parası alırlarsa kayıt olmam artık daha neler :19:

iş yerine getirtsem birşey farketmezde.5 lt banyo köpüğü var boşuna hammalık yapmıs olacagım.eve taşıyıp ordan dağıtımını yapacagım :44:

valla ben ödedim canım kartla hatta siparişim geldi hemen hallettim ama kartla ödemenin bi sakıncası falan varmı bilemiyorum komisyonu filan baktım kart bilgilerime doğrudan çekmiş parayı tabi ben henüz kart borcumu ödemedim ama avona ödemiş oldum bi terslik olmazsa hep karttan ödemeyi düşünüyorum çünkü banka işi benide çok yoruyor..

kredi kartımdan ödeyince problem olmuyormus ödedim, her zaman öyle yapayım kolay bir yöntem :61:

Haa bu arada kızlar göz makyajı temizleyicisi var ya k2de 52. sayfada yaa onun temsilci fiyatına bakıyorum göremiyorum anlamadım valla nerde :44:

18.00'da açılacak sanırım fakat avonun sitesinde 18.00'dan sonra 3 saat boyunca sitemizde kesinti yaşanacak diyor. Anlamadm birşey :19:

Back
X