AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ana bundan bende sipariş vermiştim okuyunca üzüldüm.ben kırmızı tonu diye bunu sipariş etmiştim :44:

cnm ben görunce resmı çok begendım ne kadar canlı dedım hatta ama ınankı oyle degıl hıçmı test etmemışler anlamadım bı tarafını suruyorum bıdaha ustunden gecerken tekrar sılınıyor dudakta kalmıyor

o kadar da methedilmişti panoramada bu ruj, bende bir sürü numune siparişi vermiştim :) rengi hoş duruyor ama kırmızıyla alakasız :)

bende cumartesi verdm siparişlerimi hala sevkiyata hazırlanıyor diyor zaten geleceği gün normalde mesaj gelir bugün msjda gelmedi şimdi avonu aradımçalışmıyorlarmış bugün ooof sinir oldum yaa tamam kar var ama benim alışveriş sitelerinden sipariş ettiğim ürünlerimi kargo getirdi dün mesela. yani avon nasıl çalışamıyo anlamadım yurtiçikargo gayette çalışıo

bende cumartesi verdm siparişlerimi hala sevkiyata hazırlanıyor diyor zaten geleceği gün normalde mesaj gelir bugün msjda gelmedi şimdi avonu aradımçalışmıyorlarmış bugün ooof sinir oldum yaa tamam kar var ama benim alışveriş sitelerinden sipariş ettiğim ürünlerimi kargo getirdi dün mesela. yani avon nasıl çalışamıyo anlamadım yurtiçikargo gayette çalışıo

bende aramayı düşünüyordum. ne zaman çalışmaya başlayacaklarmış acaba, ne saçma :(

cnm ben görunce resmı çok begendım ne kadar canlı dedım hatta ama ınankı oyle degıl hıçmı test etmemışler anlamadım bı tarafını suruyorum bıdaha ustunden gecerken tekrar sılınıyor dudakta kalmıyor

teşekkürler yorumun için tatlım :16::16: geldiği gibi açmadan göndereyimde düşsün bari

dün sabah 10 dan beri benim siparişim faturalanmadı bile :44:

Ben hemen cevap veriyim avon un 24k maskarasını kullanlara sormuştum ,ben hiç kullanmadım ama içinde çok az olduğunu söylemişlerdi.Pek memnun kalmamışlar.Bir blogda da okumuştum aynı tür şeyleri.Ama ben genel olarak rimellerini fena bulmuyorum.Yani sen bilirsin canım :):16:
saol cnm bende bıkac rımelını kullanmstm memnum kaldım ama o fıyata gorunce sormadan edemedm guzel mı dıe:d bi de bizim bu siparişlerden % 25 kazanmamz gerekmıo mu yanı ben 120 tl lık bı sıparsten (musterı fıyatyla 120tl) 30 tl kazanmam gerekmıo mu?

eet cnm banada ole geldı ama 7.5 yazılmıs ama faturaya eklenmemıs cunku hediye olrak gelmişti snrm o

rica ederim az kalsın o rimeli ben de sipariş ediyordum ama bana geçtiğimiz ay hediye olarak super curlacious geldi , bi de öyle kuru olduğu söylenince vazgeçtim :) Buarada kar olarak öyle 30 tl gibi net bişey söyleyemem ama sipariş verirken tahmini fatura tutarı gibi bir seçenek oluyor ordan kazancını ve fatura tutarını görebiliyorsun canım :)

saol cnm bende bıkac rımelını kullanmstm memnum kaldım ama o fıyata gorunce sormadan edemedm guzel mı dıe:d bi de bizim bu siparişlerden % 25 kazanmamz gerekmıo mu yanı ben 120 tl lık bı sıparsten (musterı fıyatyla 120tl) 30 tl kazanmam gerekmıo mu?

ooops yanlış alıntı olmuşş ama anlarsın işte canım heheh :17:

bnm de geçen gün verdiğim sipariş bugün sevkiyata hazırlanıyor ama aksaklık olucakmş snrm cumartesiye gelmesi bile mucize olur. bi de kızlar bnm bi faturam 108.19 diğeri 198.00 di ama o eldiven takımını gönderiyolar içinde 10latalog da dahil bu faturaya yalnız bn limitin altına düştüğümde arada unutuyodum katalogların fiyatını çıkartmyı hediye yi de ödemek zorunda kalıyodum . şimdi nolucak katalog fiyatı da dahil mi bu 300 tllik siparişin içine acaba:26:

rica ederim az kalsın o rimeli ben de sipariş ediyordum ama bana geçtiğimiz ay hediye olarak super curlacious geldi , bi de öyle kuru olduğu söylenince vazgeçtim :) Buarada kar olarak öyle 30 tl gibi net bişey söyleyemem ama sipariş verirken tahmini fatura tutarı gibi bir seçenek oluyor ordan kazancını ve fatura tutarını görebiliyorsun canım :)

ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıorm:D ya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d

ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıorm:D ya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d

bana da super curcalius hediye gelmişti, ben çok beğendim tek tek ayırıyo, bir arkadaşımda daha var o da çok memnun olduğunu söylüyordu :)

Ben de numunesini almıştım.Yalnız sizin dudağınızdaki gibi durmuyor.Kırmızı oluyor ,tabi katalogdaki gibi de değil.Ama yine de kırmızı.
Sizdeki çok değişik.Belki de fotoğraftandır.Çünkü az önce ben de fotoğraf çektim açık renk durdu.Aynada ve normalde öyle görünmüyor.

Ben de numunesini almıştım.Yalnız sizin dudağınızdaki gibi durmuyor.Kırmızı oluyor ,tabi katalogdaki gibi de değil.Ama yine de kırmızı.
Sizdeki çok değişik.Belki de fotoğraftandır.Çünkü az önce ben de fotoğraf çektim açık renk durdu.Aynada ve normalde öyle görünmüyor.

cnm benımkınde bı fark yok sadece bıraz soluk ama renk aynı pekı surerken zor surulmuyormu yanı hem sılınıp hem surulmuyormu nasıl memnun kaldınmı

vay be 30unda çıkmış 31inde gelmiş kargom merkeze ilçede oldugum için anca cumaya gelcek ilk defa bu kadar hızlı geldi

Back
X