kızlar ben hergün cildimi önce temizleyip tonikleyip sonrada nemlendiriciyle nemlendiriyorum şimdi avonun kil maskesini aldım onu cilt temizliğimi yapmadan önce mi kullanmalıyım sonra mı
teşekkürler canım keşke herkes senin gibi böyle bilgili olsa.
iizel sana özel mesaj attım bakarmısın lütfen :)evet canım ama gitmen güzel bişey müşterilerini doğru ürünlere yönlendirirsin en azından benim ürün aldığım kişilerin bişeyden anladıkları yok kaç defa yanlış ürün alıp yanlış kullandım o yüzden kendi paramla yüzümü mahvettim sayelerinde.
arkadaşlar indirim broşüründe yüz temizleme fırçası diye bir şey var onu alıp kullanan var mı acaba kullanan varsa etkili bir şey mi cevap verirseniz sevinirim..
iizel sana özel mesaj attım bakarmısın lütfen :)
ürün hakkımda bilgim yok ama geçen sene onu yüz temizleme fırçası değilde selülit kreminin yanında selülitli bölgelere masaj aleti olarak satıldığını çok iyi hatırlıyorum o zamanda 4 lira civarıydı. şimdi ne hikmetse yüz temizleme fırçası olmuş :))
kızlar ya bu temsilci hediyelerinde eklediğimiz kataloglar mesela bu ay için konuşuyorum 300ün içinde mi oluyor çnkü ben bu ay 306 tllik alışveriş yapmştm 10katalogla berbaer şimdi 100tllik kısmını iade etmem gerekiyor ve mecburen o kdrlık bşy alıcam çnkü hediyeyi faturalandırıyolar direkt o saçma sapan atkı bere takımını da ödemyorum allahım nerden geldiler . yani bi de şöyle bir durum var iade ettiğimde belki 300+10 katalog yani 309.50 diye bir rakam belirleyebilirler. ben iade ediyordum ve katalog fytlrını çkarıyodum ordan garanti olsun diye 5tllik bi farkla hediyeyi fturlandırmışlardı yanlışım yoksa halbuki katalog fytıı eklememiştim ve geçen siparişlerimde de böyle 306tlye direkt eldiven tkmını göndermelerine şaşırdım bari düzgün bi hediye olsa allahım ya .yani avonun ne yapacağı belli olmuyor bu konuda hçbiyerde bilgi bulamadım en son mail atıp soracağm forumdan msj gelmezse artık 3tür soruyorum kmse bilmyor snrm.
little red dress,little black dress gibi keskin bi koku mu? bide kışlık mı yazlık mı ?
kızlar bir sorum olacak K-3 te bir alana iki bedava rollonlar var ya, ben üçünü de yazacağım dimi siparişe, sonra üçü tek bir fiyat olacak, öyle mi ?
k-2 demek istedn galiba :) aynen cnm :)
hediye kısmı şöyle oluyor 300 tl temsilci fiyatıyla sipariş + 10 katalog yani 309,50 oluyor bu limiti tutturup daha sonra iade edersen faturalandırırlar hediyeyi ama senin 306 tlye hediye vermeleri ve faturalandırmaları yanlış sonuçta limitin altında oluyorsun yerinde olsam zaten iadelerin varmış katalogları eldivenleri ve iadeleri koyup bir koliye gönderirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?