arkadaşlar indirim broşüründe yüz temizleme fırçası diye bir şey var onu alıp kullanan var mı acaba kullanan varsa etkili bir şey mi cevap verirseniz sevinirim..
arkadaşlar ben siparişime tomorrow parfüm numunesi ekledim ama koliden numune çıkmadı ama faturada görünüyor müşt.hizmetlerini aradım bir sonraki siparişinize ekledim dedi
daha sonra ürünleri ayırdım sahiplerine en son kolide sipariş etmediğim ve faturada yer almayan solitıons bilyalı göz çevresi krem varya o kaldı oürün bana niye geldi hediyemi
geri yollayımmı avona ben bilemedim
yok K-2 siparişlerimi çoktan verdim K-3 e geçtim :) ama acaba şimdi K-2 ayı diye ben 3'ün siparişlerini veremeyecek miyim. yeni sayılırım da pek bilmiyorum
ben bunu hiç bilmiyordum, teşekkür ediyorummahh canım benm :)) tabi ki veremeyeceksin. kataloğun üzerine bir bak k-2 ne zaman bitiyorsa ozaman yani k3e gectği zaman vereceksn :)
yollama bence kimsenin de yolladığını görmedim ben. burda yazıyodu arkadaşlar kolye yüzük vs çıktı koliden sipariş vermemiştim bunları diye ama yolladık diyen görmedim. onu da hediye saysınlar hayret bişey:)
yollama bence kimsenin de yolladığını görmedim ben. burda yazıyodu arkadaşlar kolye yüzük vs çıktı koliden sipariş vermemiştim bunları diye ama yolladık diyen görmedim. onu da hediye saysınlar hayret bişey:)
bende var canım krem almıştım yanında hediye geldi 4-5 ay önce sanırım bi artısı yok canım sadece jelin veye kremin yüzde daha ii dağılmasını sağlıyo parmağınla değilde onu kullanıyorsun işte
arkadaşlar kolilerden çıkanlar gecikmiş yılbaşı hediyelerimizmiş :))
benim kolimdende barbie vücut şampuanı çıktı. tam kızıma göre :)
arkadaşlar kolilerden çıkanlar gecikmiş yılbaşı hediyelerimizmiş :))
benim kolimdende barbie vücut şampuanı çıktı. tam kızıma göre :)
canım ben k2 siparişimi kampanya başlar başlamaz verdim bana hediye gelmedi :) herkese yollamıyorlar mı acaba bi bilgin var mı :)
canım ben k2 siparişimi kampanya başlar başlamaz verdim bana hediye gelmedi :) herkese yollamıyorlar mı acaba bi bilgin var mı :)
bana da gelmedi :)
bi dahaki siparişle bizede bir şeyler yollasalar bari :)
kızlarrrrr
gün hediyeleri var.
avon sitesini ziyaret edin
ben sipariş verdim gün hediye geldi üffff
bugün değil zaten canım 13 şubat itibariyle başlıyor. belki o zamana kadar tekrar sipariş toplarsın
bugün başlıyor kampanya 10 subattan 17 subata kadar.
17 şubata kadar hediyeler devam ediyor canım belki o zamana kadar tekrar sipariş toplarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?