- 12 Aralık 2011
- 297
- 33
- 123
yok canım bu ayki 3.siparişim.iadelerim çok çıktı.resimli topiğede paylaştım en son gelen black suede çok kötüymüş ya.hacı kokusu gibi kokuyor öğğ :44:
evet canım tütün gibi kokuyor o en güzeli true force ve play

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bu ayki 3.siparişim.iadelerim çok çıktı.resimli topiğede paylaştım en son gelen black suede çok kötüymüş ya.hacı kokusu gibi kokuyor öğğ :44:
bu mu yani :) bende bişey sandım :) sağol cnm:) :)
evet canım tütün gibi kokuyor o en güzeli true force ve play![]()
evet canım tütün gibi kokuyor o en güzeli true force ve play![]()
çılgın salı , avonun internet sitesine temsilci numaranla giriş yapınca pazartesi günü saat 16 da sitede hemen karşına çıkar. pazartesi günü 16:00 dan salı 16:00 ya kadar bazı ürünlerin indirimli satışı. ürünler değişiyor. mesela bu hafta perceive bayan edt, ruj, çanta bide erkek rollon vardı. geliş fiyatlarından biraz daha düşük oluyor. budur canım.
valla bende geçen hafta girdim siparişlerimi hemde 300 lük bilseydim beklerdim biraz daha kızmet işte yapcak bişey yok
çok satış yapanlaradır belki ben çok yapamıyorumbari numune falan yollasalar kırılmayalım diye
![]()
play ın kokusu true force gibi mi canım onun gibi güzel mi :) ona göre tavsiye edeyim müşterilerime:13:
anldm cnm her pazrtesımı oluo pekı bu?
black suede gerçekten kötümü ya( bende sipariş etmiştim.
temsilci olduğumdan beri her ay sipariş veriyorum satışlarımda iyi yani :) bakalım bi dahaki ay bizide görürler belki :)
çok güzel ama play birazda ferah caldion ve windscape gibi ben çok beğeniyorum arkadaşlarımada çok sattım![]()
![]()
Kızlar selam
Şu hediye gönderimleri dün başlamadımı:44:Neden 13 şubat hediyesi gösteriyorki?
slm kızlar nasılsınız çok sık giremiyorum topiğe eskisi gibi nasıl gdiyor satışlar keyifler nasıl ? K3 de yer alan temslci kampnyası varya 14 adet makyaj ürüne çanta hediye allık fırçaları falanda dahilmii bilgisi olan varmı yoksa sadece ruj rımel vs gibi ürünlermi şimdiden teşkkrler![]()