AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

valla bende geçen hafta girdim siparişlerimi hemde 300 lük bilseydim beklerdim biraz daha kızmet işte yapcak bişey yok

çılgın salı , avonun internet sitesine temsilci numaranla giriş yapınca pazartesi günü saat 16 da sitede hemen karşına çıkar. pazartesi günü 16:00 dan salı 16:00 ya kadar bazı ürünlerin indirimli satışı. ürünler değişiyor. mesela bu hafta perceive bayan edt, ruj, çanta bide erkek rollon vardı. geliş fiyatlarından biraz daha düşük oluyor. budur canım.

anldm cnm her pazrtesımı oluo pekı bu?

bende geçen ay just play getirmiştim 3 tane. elimde kaldı satamıyorum diye üzülürken 3ünüde aynı kişi aldı bu akşam bi mutlu oldumki anlatamam :46:

slm kızlar nasılsınız çok sık giremiyorum topiğe eskisi gibi nasıl gdiyor satışlar keyifler nasıl ? K3 de yer alan temslci kampnyası varya 14 adet makyaj ürüne çanta hediye allık fırçaları falanda dahilmii bilgisi olan varmı yoksa sadece ruj rımel vs gibi ürünlermi şimdiden teşkkrler :16:

slm kızlar nasılsınız çok sık giremiyorum topiğe eskisi gibi nasıl gdiyor satışlar keyifler nasıl ? K3 de yer alan temslci kampnyası varya 14 adet makyaj ürüne çanta hediye allık fırçaları falanda dahilmii bilgisi olan varmı yoksa sadece ruj rımel vs gibi ürünlermi şimdiden teşkkrler :16:

sadece makyaj malzemeleri kampanyaya dahil zaten panaromada da öyle yazıyor.

arkadaşlar avondan aldığım çantanın açma yeri sorunlu olduğu için değişim için gönderdim.. ama bugün hesaba baktığımda ordan düşmüşler iade diye... ama ben değişim istemiştim şimdi çanta gelmeyecek mi bana yaa:((

Back
X