sadece makyaj malzemeleri kampanyaya dahil zaten panaromada da öyle yazıyor.
ama fırça falan da makyaj malzemesi olmuyo mu? bence o sayfadaki tüm ürünler için geçerlidir. eğer öyle olmasaydı koymazlardı fırçaları :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece makyaj malzemeleri kampanyaya dahil zaten panaromada da öyle yazıyor.
arkadaşlar avondan aldığım çantanın açma yeri sorunlu olduğu için değişim için gönderdim.. ama bugün hesaba baktığımda ordan düşmüşler iade diye... ama ben değişim istemiştim şimdi çanta gelmeyecek mi bana yaa(
ama fırça falan da makyaj malzemesi olmuyo mu? bence o sayfadaki tüm ürünler için geçerlidir. eğer öyle olmasaydı koymazlardı fırçaları :44:
canım artık değişimler iade olarak geçiyo. öyle yazması normal. bi sonraki siparişinle gönderirler sanırım çünkü değişim için gönderdiğin belli bu özellik girdiğinden beri değişim yapmadım canım o yüZden tam net bişey diyemicem ama göndermeleri lazım büyük ihtimal
makyaj malzemesi ayrı fırçalar ayrı makyaj malzemelerinden 14 adet satarsak çanta hediye fırçalar dahil değil
stant açılınca t.ö. kazanç elde ediyormu yani biz stantda duruyoruz yol parası verip standa gidiyoruz çoğu gün ne 1 ürün satabiliyoruz nede bir üye bulabiliyoruz üşüyüp yorulduğumuz da cabası ama standta durun diyen t.öncüleri çok ısrarediyolarya merak ettim
10 adet solutions kremden sipariş verdim bunları geri iade edebilirmiyim bilgisi olan varmı ve nasıl iade edebilrim.
bn de öyle düşünüyorum cnm makyaj fırçası da makyaj ürünü sonuçta bnce dahil ztn sayfa aralığını vermiş. bilmyorum da bn dahil olduğunu düşünyorum.
hakkaten salı fırsatı nye olmadı uyanıklar ya bi 5tllik hediye göndercekler diye 150tllik satışa çılgın salı fırsatı koymamışlar daha 2 hafta yok mu kampanyanın bitimine bn de ona güvenmiştim çılgın salı olur da indrmli alırız bari diye üfff ne alcaz biz şimdi ya bnim limiti tmmlamak için 104tllik ürün almam lazım yaa nerden o dandik atkı eldiven takımını gönderdiler iade etsek de düşmüyolar ödetiyolar her türlü işe bak ya![]()
selamlar herkese ya benim bir sorunum var.yurt disindayim ben.3 defa siparis aldim .burada türkiyedeki gibi "bence "pek satis yok.zaten burda cok uygun fiyatlara kozmetik bulunabiliyor.fiyatlar cok pahalli olmasada türkiyedeki fiyatlara göre yüksek.o yüzden pek alici yok.bende artik yapmiycam.ama söyle bir sorun var.yaklasik 2 hafta önce geri ürün yolladim.1 hafta icinde isleme alinir paranizi alirsiniz demislerdi.o yüzden 1 hafta sonra siparisler verdim.parayida faturadan keserler diye.ama kesilmemis.isleme girmemis galiba.simdi napicam ben.daha sipariste alamiyorum.kimse istemiyor bisi.param onlardami kaldi.yoksa söylesem benim hesaba atarlarmi?
araç veya malzeme bana göre aynı anlama geliyor bu konuda bilmiyorum yine de alan arkadaşlara gelirse görürüz ben ulaşır mıyım bilmiyorum şu an anca 3-4 sipariş var ordan. okumuştum ancak çılgın salı dahil değildir yazmadığı için merak etmiştim nitekim koymamışlar da.makyaj malzemeleri farklı makyaj araçları farklıdır takım öncülerinize de sorabilirsin makyaj malzemelerini içeren bir kampanya bu ayrıca 150 tl lik satışın içinde çılgın salı fırsatları ve panaromadaki indirimli ürünlerde dahil değildir avon sayfasındaki açıklamayı okursanız göreceksiniz.
selamlar herkese ya benim bir sorunum var.yurt disindayim ben.3 defa siparis aldim .burada türkiyedeki gibi "bence "pek satis yok.zaten burda cok uygun fiyatlara kozmetik bulunabiliyor.fiyatlar cok pahalli olmasada türkiyedeki fiyatlara göre yüksek.o yüzden pek alici yok.bende artik yapmiycam.ama söyle bir sorun var.yaklasik 2 hafta önce geri ürün yolladim.1 hafta icinde isleme alinir paranizi alirsiniz demislerdi.o yüzden 1 hafta sonra siparisler verdim.parayida faturadan keserler diye.ama kesilmemis.isleme girmemis galiba.simdi napicam ben.daha sipariste alamiyorum.kimse istemiyor bisi.param onlardami kaldi.yoksa söylesem benim hesaba atarlarmi?
bn de öyle düşünüyorum cnm makyaj fırçası da makyaj ürünü sonuçta bnce dahil ztn sayfa aralığını vermiş. bilmyorum da bn dahil olduğunu düşünyorum.
hakkaten salı fırsatı nye olmadı uyanıklar ya bi 5tllik hediye göndercekler diye 150tllik satışa çılgın salı fırsatı koymamışlar daha 2 hafta yok mu kampanyanın bitimine bn de ona güvenmiştim çılgın salı olur da indrmli alırız bari diye üfff ne alcaz biz şimdi ya bnim limiti tmmlamak için 104tllik ürün almam lazım yaa nerden o dandik atkı eldiven takımını gönderdiler iade etsek de düşmüyolar ödetiyolar her türlü işe bak ya![]()