AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar avondan aldığım çantanın açma yeri sorunlu olduğu için değişim için gönderdim.. ama bugün hesaba baktığımda ordan düşmüşler iade diye... ama ben değişim istemiştim şimdi çanta gelmeyecek mi bana yaa:((

canım artık değişimler iade olarak geçiyo. öyle yazması normal. bi sonraki siparişinle gönderirler sanırım çünkü değişim için gönderdiğin belli bu özellik girdiğinden beri değişim yapmadım canım o yüZden tam net bişey diyemicem ama göndermeleri lazım büyük ihtimal

ama fırça falan da makyaj malzemesi olmuyo mu? bence o sayfadaki tüm ürünler için geçerlidir. eğer öyle olmasaydı koymazlardı fırçaları :44:

makyaj malzemesi ayrı fırçalar ayrı makyaj malzemelerinden 14 adet satarsak çanta hediye fırçalar dahil değil

Son düzenleme:
canım artık değişimler iade olarak geçiyo. öyle yazması normal. bi sonraki siparişinle gönderirler sanırım çünkü değişim için gönderdiğin belli bu özellik girdiğinden beri değişim yapmadım canım o yüZden tam net bişey diyemicem ama göndermeleri lazım büyük ihtimal

bende bir yüzük almıştım küçük gelmişti değiştirmek istemiştim ama değişim olmuyormuş benim üstüm söylemişti bu yüzden kampanya içinde iade edip yenisinin siparişini veriyorum

stant açılınca t.ö. kazanç elde ediyormu yani biz stantda duruyoruz yol parası verip standa gidiyoruz çoğu gün ne 1 ürün satabiliyoruz nede bir üye bulabiliyoruz üşüyüp yorulduğumuz da cabası ama standta durun diyen t.öncüleri çok ısrarediyolarya merak ettim

stant açılınca t.ö. kazanç elde ediyormu yani biz stantda duruyoruz yol parası verip standa gidiyoruz çoğu gün ne 1 ürün satabiliyoruz nede bir üye bulabiliyoruz üşüyüp yorulduğumuz da cabası ama standta durun diyen t.öncüleri çok ısrarediyolarya merak ettim

ben asla ısrarcı tö lerinde olmadım. bütün temsilcilerim sağolsunlar benden çok memnundurlar :) ısrar etsem ne olcakki kimse avona üye olmak istemiyorsa yoldan geçeni çevirip zorla yapacak değiller ya... ahh bu para hırsı yokmu para hırsı adamın gözünü kör eder. arkadaşlar gözü kendi menfaatinden başka birşey görmeyen tö lerine ezdirmeyin kendinizi. sğukt akarda kışta gitmeyin bir yere oturun evinizde. bahar gelsin sıcak havalarda kendi standınızı açın. sizin mağdur olmanız kimseyi memnun etmesin.

benim temsilcilerimi ikide bir arayan tö leri var illa ben temsilci yapıyım seni diye yapışıp ısrar ediyorlarmış telefonlarda. onları bir elime geçirsem var yaaa :16: öpücem :1::1::1:

ama fırça falan da makyaj malzemesi olmuyo mu? bence o sayfadaki tüm ürünler için geçerlidir. eğer öyle olmasaydı koymazlardı fırçaları :44:

bn de öyle düşünüyorum cnm makyaj fırçası da makyaj ürünü sonuçta bnce dahil ztn sayfa aralığını vermiş. bilmyorum da bn dahil olduğunu düşünyorum.
hakkaten salı fırsatı nye olmadı uyanıklar ya bi 5tllik hediye göndercekler diye 150tllik satışa çılgın salı fırsatı koymamışlar daha 2 hafta yok mu kampanyanın bitimine bn de ona güvenmiştim çılgın salı olur da indrmli alırız bari diye üfff ne alcaz biz şimdi ya bnim limiti tmmlamak için 104tllik ürün almam lazım yaa nerden o dandik atkı eldiven takımını gönderdiler iade etsek de düşmüyolar ödetiyolar her türlü işe bak ya:47::47::47::47::47:

10 adet solutions kremden sipariş verdim bunları geri iade edebilirmiyim bilgisi olan varmı ve nasıl iade edebilrim.

selamlar herkese ya benim bir sorunum var.yurt disindayim ben.3 defa siparis aldim .burada türkiyedeki gibi "bence "pek satis yok.zaten burda cok uygun fiyatlara kozmetik bulunabiliyor.fiyatlar cok pahalli olmasada türkiyedeki fiyatlara göre yüksek.o yüzden pek alici yok.bende artik yapmiycam.ama söyle bir sorun var.yaklasik 2 hafta önce geri ürün yolladim.1 hafta icinde isleme alinir paranizi alirsiniz demislerdi.o yüzden 1 hafta sonra siparisler verdim.parayida faturadan keserler diye.ama kesilmemis.isleme girmemis galiba.simdi napicam ben.daha sipariste alamiyorum.kimse istemiyor bisi.param onlardami kaldi.yoksa söylesem benim hesaba atarlarmi?

bn de öyle düşünüyorum cnm makyaj fırçası da makyaj ürünü sonuçta bnce dahil ztn sayfa aralığını vermiş. bilmyorum da bn dahil olduğunu düşünyorum.
hakkaten salı fırsatı nye olmadı uyanıklar ya bi 5tllik hediye göndercekler diye 150tllik satışa çılgın salı fırsatı koymamışlar daha 2 hafta yok mu kampanyanın bitimine bn de ona güvenmiştim çılgın salı olur da indrmli alırız bari diye üfff ne alcaz biz şimdi ya bnim limiti tmmlamak için 104tllik ürün almam lazım yaa nerden o dandik atkı eldiven takımını gönderdiler iade etsek de düşmüyolar ödetiyolar her türlü işe bak ya:47::47::47::47::47:

makyaj malzemeleri farklı makyaj araçları farklıdır takım öncülerinize de sorabilirsin makyaj malzemelerini içeren bir kampanya bu ayrıca 150 tl lik satışın içinde çılgın salı fırsatları ve panaromadaki indirimli ürünlerde dahil değildir avon sayfasındaki açıklamayı okursanız göreceksiniz.

selamlar herkese ya benim bir sorunum var.yurt disindayim ben.3 defa siparis aldim .burada türkiyedeki gibi "bence "pek satis yok.zaten burda cok uygun fiyatlara kozmetik bulunabiliyor.fiyatlar cok pahalli olmasada türkiyedeki fiyatlara göre yüksek.o yüzden pek alici yok.bende artik yapmiycam.ama söyle bir sorun var.yaklasik 2 hafta önce geri ürün yolladim.1 hafta icinde isleme alinir paranizi alirsiniz demislerdi.o yüzden 1 hafta sonra siparisler verdim.parayida faturadan keserler diye.ama kesilmemis.isleme girmemis galiba.simdi napicam ben.daha sipariste alamiyorum.kimse istemiyor bisi.param onlardami kaldi.yoksa söylesem benim hesaba atarlarmi?

avonun numarasını arayarak finansal durumun hakkında bilgi alabilirsin ama genelde 1 haftada iadeleri düşüyorlar bilgine.

iste arayamiyorumki.önceden arayan bayan türktü.o yüzden girmistim ise.simdi alman biri ilgileniyor.avondan hesab bilgielrime baktim.faturayi düsmüsler.ben siparislerimin parasini yatirmadim daha.normalde 56 euro yatirmam lazim.avondaki hesabimdada parayi düsmüs.simdi ben de birdaha siparis yapmiyacagim icin gelen faturadki parayimi yatirsam yoksa netteki miktarimi?tam anlatamadim ama.bir daha siparis yapmayacagim icin diyorum yani netteki düsülmüs mikatirmi yollasam.sorun ciakrmi?

arkadaşlar şu gün hediyeleri var ya 2 ayrı gün 150şer tllik sipariş versek farklı farklı hediye kazanabiliyomuyuzz katalamalı diyo ama o 1 gün için mi geçerli yoksa diğer günler de mi dahil

Son düzenleme:
makyaj malzemeleri farklı makyaj araçları farklıdır takım öncülerinize de sorabilirsin makyaj malzemelerini içeren bir kampanya bu ayrıca 150 tl lik satışın içinde çılgın salı fırsatları ve panaromadaki indirimli ürünlerde dahil değildir avon sayfasındaki açıklamayı okursanız göreceksiniz.
araç veya malzeme bana göre aynı anlama geliyor bu konuda bilmiyorum yine de alan arkadaşlara gelirse görürüz ben ulaşır mıyım bilmiyorum şu an anca 3-4 sipariş var ordan. okumuştum ancak çılgın salı dahil değildir yazmadığı için merak etmiştim nitekim koymamışlar da.

hala düşmezse avona sor bölümünden konuyu açıklayan bi başlık gönderirseniz size dönerler yalnız maille değil arıyolar cep telefonunuzu

arkadaşlar avon clearskin pore penetrating canlandırıcı arındırıcı scrub u aldım ben bu ürünü her akşam yüzümü temizlemek için kullanıyodum ama bi arkadaşım scrubun daha farklı kullanıldığını söyledi, bu ürünü nasıl kullanmalıyım?

katılıyorum canım sana takım öncüme sorucam en yakın zamanda bu durumu. ya bide şöyle bişey var eğer o dahil olmasaydı not düşerlerdi ya da o sayfa aralığına fırçaları koymazlardı diye düşünüyorum ben. yine de sormak lazım diğer ark.ın dediği gibi de çıkabilir belki bilemiyorum ama mantıken o da makyaj ürünü içerisine giriyo. aynen çılgın salı konmamış üzüldüm bende bekletiyodum siparişlerimi güzel bişi çıkar belki diye. sen iade göndermek için mi 104 tl lik ürün alcaksın canım o kadar iaden var sanırım. ya bu hediyenin faturalanması hep sana denk geliyo ne kadar büyük bi şanssızlık bu kaçıncı oldu senin böyle boş yere 30-40lira hediye parası ödüyosun

Back
X