evet canım ayna
tarak katlanınca diken gibi kısım içine giriyor
bence lavander yani mor renkli olan en güzeli birde orkide güzel
orkide şu pembe manolya çileklisi ve açık pembelisi portakal güzel ama içlerinden sanki en güzeli orkide lavanta da güzel ama ben bıktım ve beyaz zambak kokuluyu hiç sevmyorum ağır geldi bna
arkadaşlar avonun yeşil kapaklı kırık saç ucu onarıcı serumu vardı kaldırıldımı ya ... k2 deyok , diğer gri kapaklı olan yani kuru saç ucu onarıcı serumu var bilgi verirseniz sevinirim bana yeşil kapaklı olan lazım çünki
ya kızlar bend k3 panromdakı transprn fondtn nasl denednz mı? 12 tlydı snrm
bir arkadasım aldı kullandı ciltten cilde değişir tabi ama ona alerji yaptı. görünüm konusunda birşey diyemeyeceğim fakat pek etkili gelmedi bana.
arkadaşlar cuma günü siparişimi yolladım 86 küsür tuttu. panaromadan 3 krem istemiştim yokmuş limitim 78e düşmüş. herhangi bi uyarı da vermedi stokta yok diye. daha önceden bu durumda kargo parası ödemiyoduk ama ürün dışı bedellere 8.5 lira kargo parası işlenmişolabilir mi böyle bişey yaaa niye yaptılar böyle bi saçmalık benim problemim mi stokta ürün olmaması. napmam lazım sizce kargo parası ödememek için
geçen ay benim de öyle oldu.. ama onların sorunu o sen zaten 85 in üzerine çıkmışsın o yüzden benden kargo parası almadılar.. senden de almazlar:)
ama ürün dışı bedel olarak işlenmiş oraya. daha önceden işlenmiyodu? fatura bana geldiğinde 78 yerine 87tl olursa mecbur öyle ödemicem mi? faturanda tutar ne yazıyodu peki? ya bende öyle biliyorum hatta soranlara bende bu şekilde açıklıyorum ama ürün dışı bedelin eklenmesi kafamı karıştırdı:44:
anladım canım.. ben de öyle birşey yazmıyodu.. avonun sayfasında da ödenecek tutar 87 mi yazıyor..
evet 87 yazıyo canım. işte garip olan ürün dışı bedel olarak orda 0.0 yazmalı ve anasayfada da limit düşük görünmeli
bence de öyle olması gerekiyor.. valla eğer kargo parasını da aldısalar iyice soğucam bu avondan.. kendi ürün göndermiyor para kesiyor ne saçma şey yaa. ozaman bildir sipariş verirken de biz de ona göre davranalım!!!
arkadaşlar cuma günü siparişimi yolladım 86 küsür tuttu. panaromadan 3 krem istemiştim yokmuş limitim 78e düşmüş. herhangi bi uyarı da vermedi stokta yok diye. daha önceden bu durumda kargo parası ödemiyoduk ama ürün dışı bedellere 8.5 lira kargo parası işlenmişolabilir mi böyle bişey yaaa niye yaptılar böyle bi saçmalık benim problemim mi stokta ürün olmaması. napmam lazım sizce kargo parası ödememek için
hiç açmadan gönder gitsin cnm tekrar girersin bunla ilgili bi mail de atarsın olur biter snn problemin değil sonuçta katalog ürününün gelmemesi
arkadaşım nasıl ödetmiyolar 3 oldu ödüyorum tekrar tekrar birindekini geri gönderdim temsilci hediyesi geri alınmaz diye not düşmüşler kargoyu eve göndermişler tekrar. en iyisi bi mesaj yazayım ben
arkadaşlar avonun yeşil kapaklı kırık saç ucu onarıcı serumu vardı kaldırıldımı ya ... k2 deyok , diğer gri kapaklı olan yani kuru saç ucu onarıcı serumu var bilgi verirseniz sevinirim bana yeşil kapaklı olan lazım çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?