AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar avonun yeşil kapaklı kırık saç ucu onarıcı serumu vardı kaldırıldımı ya ... k2 deyok , diğer gri kapaklı olan yani kuru saç ucu onarıcı serumu var bilgi verirseniz sevinirim bana yeşil kapaklı olan lazım çünki

k2de var cnm hatta indirimdeydi baya sdce görünümü değişti yoksa aynı 30ml

bir arkadasım aldı kullandı ciltten cilde değişir tabi ama ona alerji yaptı. görünüm konusunda birşey diyemeyeceğim fakat pek etkili gelmedi bana.

hıım anldm cnm.. zaten smdı gzllk rehberne baktm cıldme uygun dıılms o baska bı fondtn sorcm szee bekleın:d

arkadaşlar k3te ki shine attrack rujlar harikaaaaa.. k2 panorama dergisinden sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. çok sevdim k3 başlar başlamaz 4 tane daha sipariş vericem. hepinize tavsiye ederim kızlarrr

arkadaşlar cuma günü siparişimi yolladım 86 küsür tuttu. panaromadan 3 krem istemiştim yokmuş limitim 78e düşmüş. herhangi bi uyarı da vermedi stokta yok diye. daha önceden bu durumda kargo parası ödemiyoduk ama ürün dışı bedellere 8.5 lira kargo parası işlenmiş olabilir mi böyle bişey yaaa niye yaptılar böyle bi saçmalık benim problemim mi stokta ürün olmaması. napmam lazım sizce kargo parası ödememek için

kargom geldiğinde koliyi hiç açmadan iadeye göndersem sonra tekrar sipariş girsem olur mu ki? kargo parasını yine de alırlar mı yoksa direk hepsi iade olarak mı işlenir acil yardım kızlar????

geçen ay benim de öyle oldu.. ama onların sorunu o sen zaten 85 in üzerine çıkmışsın o yüzden benden kargo parası almadılar.. senden de almazlar:)

geçen ay benim de öyle oldu.. ama onların sorunu o sen zaten 85 in üzerine çıkmışsın o yüzden benden kargo parası almadılar.. senden de almazlar:)

ama ürün dışı bedel olarak işlenmiş oraya. daha önceden işlenmiyodu? fatura bana geldiğinde 78 yerine 87tl olursa mecbur öyle ödemicem mi? faturanda tutar ne yazıyodu peki? ya bende öyle biliyorum hatta soranlara bende bu şekilde açıklıyorum ama ürün dışı bedelin eklenmesi kafamı karıştırdı:44:

anladım canım.. ben de öyle birşey yazmıyodu.. avonun sayfasında da ödenecek tutar 87 mi yazıyor..

evet 87 yazıyo canım. işte garip olan ürün dışı bedel olarak orda 0.0 yazmalı ve anasayfada da limit düşük görünmeli

bence de öyle olması gerekiyor.. valla eğer kargo parasını da aldısalar iyice soğucam bu avondan.. kendi ürün göndermiyor para kesiyor ne saçma şey yaa. ozaman bildir sipariş verirken de biz de ona göre davranalım!!!

yaa bende o kadar çok sinirlendim ki tekrar tekrar bakıyorum faturaya eklenmiş görünüyo kargo parası. ben siparişimi gönderirken özellikle kontrol ediyorum yanında stokta yok yazıcak mı falan diye eee yine baktım yazmadı fatura tahminine baktım 86 bende direk gönderdim. bu benim suçum değil ki niye para ödetiyosun bana hemen mail attım pazartesi de arıcam müşteri hizmetlerini. şimdi takım öncümü de aradım o da şaşırdı niye eklemişler ücret diye gerekirse bende arar bildiririm dedi. gelirse de kargom iade etcem hepsini bi de onla uğraşcam hale bak.

Son düzenleme:

hiç açmadan gönder gitsin cnm tekrar girersin bunla ilgili bi mail de atarsın olur biter snn problemin değil sonuçta katalog ürününün gelmemesi

hiç açmadan gönder gitsin cnm tekrar girersin bunla ilgili bi mail de atarsın olur biter snn problemin değil sonuçta katalog ürününün gelmemesi

evet canım bende öyle yapıcam. peki benim faturayı napmam lazım tüm ürünleri işaretleyip hangi kodu yazmalıyım daha önce hiç komple gönderdiğim olmamıştı :44:

arkadaşım nasıl ödetmiyolar 3 oldu ödüyorum tekrar tekrar birindekini geri gönderdim temsilci hediyesi geri alınmaz diye not düşmüşler kargoyu eve göndermişler tekrar. en iyisi bi mesaj yazayım ben

wallahi arkadaşım düştüler, ama benim genelde şöyle oldu, mesela diyelim limit 300, ben 300den fazla sipariş veriyorum katalogta ekliyorum hediyeyi görmek için sonra satamadım diyelim, genelde satamıyorum,hediye için benim iadeleri çıkarınca 280yapıyor (bakıyorum hediye için 20liralık artı 10lirada kataloga boşu boşuna vermeye değmez hediye) o zaman otomatikman hediyeyi de katalogu da düşüyorlar. Yoksa ben hediyeyi beğenmedim diye hiç göndermedim. açıkçası bana kampanyalar yaramıyor neden derseniz tek katalogla çalışıyorum yetiyor 10 tl verip almak işime yaramıyor zaten hediyeler genelde evlilere göre oluyor ben alıp koyacak yer bulamıyorum annem de kullanmıyor elimde patlıyor. amaaa o ilk üyelik hediyeleri pek iyi oldu.

dışı değişmiş canım.

aaa arkadaşım sen ne yap biliyor musun hediyeyi koy katalogları koy hediye limitini düşecek kadar iade koy gönder.
sonra tekrar iade ettiklerin arasında almak istediklerin varsa sipariş ver ama katalog ekleme hediyeden de kurtulmuş olursun.
kusura bakma arkadaşım bir önceki mesajımda yazmadığımı fark etmemişim o yüzden ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…