AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar, avondan ilk siparişimi verdim hediye olarak rimelim geldi fakat bu hediye olayı sadece 4 ay mı olacak. 4 ay sonra hediye göndermeyecekmi avon panoramadakiler dışında

arkadaşlar k3 paranomasında forawayın yeni parfümü çıkmış otuz tl yanında şal hediye 5 adeti 120 tl set sipariş verip sonra satmak istiyorum. ama nasıl kokar acaba ya hiç bi fikrim yok acaba nasıldır iki gün snra hemen sipariş girenler var ise ve siparaişlerinde o parfüm var ise yazarmı çok iyi olur ona göre sipariş vericem .

arkadaşlar diğer başlıktada sordum ama cvp mevap Hak getire ! sipariş verdm geldi diyen oluyor ne siparişi ya yarına başlamıyor mu siparişler?

Son düzenleme:
bnce herkese tö olun demeyin arkadaşlar biz temsilciyiz ve çok sınırlı oluyo satışlarımız böylece herkes oldu muydu biz kime satacağız ztn herkes uğraşmıyo bu işlerle bn zorlanıyorum açıkçası ama ailecekaldığımız çok şey var bu yüzden. ztn avonun işine gelen bi durum olurdu herkesin tö olması ve az satış yapması çnkü verdikleri hediyeyi bile kazanamayabiliriz bu gidişl eyani. öte yandan şöyle bi durum da var gün içinde 10 kişi avona üye oluyosa atıyorum 10 kişi veya 5kişisi bırakıyodur diye düşünüyorum ama bilemeyiz o yüzden bnce herkes olmamalı hçbir anlamaı kalmıyor satış yapmanın yoksa

bence avon bir an önce sınırlılık getirmeli temsilciliklerine en azından bir süreliğine ya da 25i arttırmalı bana az geliyor 25 yani

Kızlar diğer topiğede yazdım ben avona yeni üye oldum ama bana bir mesaj geldi sadece temsilci numarası şifre yok. Bu şekilde benim ne yapmam gerekiyor? Beni üye yapan bayanı aradım zaten başlıbaşına saçmalıyor. Neymiş 85tlnin altında sipariş verilmiyormuş cahil bi insan olsak yicez. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor şifre için yada bu şekilde mi veriliyor ilk sipariş yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…