sheena t.ö olmak için başvuru yaptın diyelim k3 de. toplam 3 kampnaya boyunca 5 aktif temsilci bulman gerekiyor. k3 k4 k5 de. k5 sonunda 5 aktif üyen olmazsa t.ö olamazsın. 5 üyeyi aynı anda bulup kayıt etmen senin yararına olur.
arkadaşlar diğer başlıktada sordum ama cvp mevap Hak getire ! sipariş verdm geldi diyen oluyor ne siparişi ya yarına başlamıyor mu siparişler?
arkadaşlar diğer başlıktada sordum ama cvp mevap Hak getire ! sipariş verdm geldi diyen oluyor ne siparişi ya yarına başlamıyor mu siparişler?
alışveriş olarak verilen siparişler
kzlar snnda yrn k3 siparişlerini griorz dmii
saat kaçta başlayacak acaba??
kızşar temsilci arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..avonun ruj fırçası var mı?varsa ne kadar fiyatı????
kızşar temsilci arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..avonun ruj fırçası var mı?varsa ne kadar fiyatı????
bnce herkese tö olun demeyin arkadaşlar biz temsilciyiz ve çok sınırlı oluyo satışlarımız böylece herkes oldu muydu biz kime satacağız ztn herkes uğraşmıyo bu işlerle bn zorlanıyorum açıkçası ama ailecekaldığımız çok şey var bu yüzden. ztn avonun işine gelen bi durum olurdu herkesin tö olması ve az satış yapması çnkü verdikleri hediyeyi bile kazanamayabiliriz bu gidişl eyani. öte yandan şöyle bi durum da var gün içinde 10 kişi avona üye oluyosa atıyorum 10 kişi veya 5kişisi bırakıyodur diye düşünüyorum ama bilemeyiz o yüzden bnce herkes olmamalı hçbir anlamaı kalmıyor satış yapmanın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?