AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bence avon bir an önce sınırlılık getirmeli temsilciliklerine en azından bir süreliğine ya da 25i arttırmalı bana az geliyor 25 yani
evt gerçkten çok az o kdr emeğe uğraşa bir hiç gbi nerdeyse kndi aldklrmı bile krşılmıyo

cnm temsilci sayfasına gir avonun ordan yeni şifre bölümüne tıkla orda cep tel no doğum trhi fln soruyo snrm bide hatrlamıyorum tam. 85 altında sipariş verebilirsin ancak şöyle demek istenmiş olabilir 85in altında temsilci fiyatıyla (altını çiziyorum) sipariş girersen 8.5 tl kargo parası alınır ondan denmiştir bi de bu kısım snrm tölerin işine yarıyor 85 olması fln orayı bilemiycem ama bu dedklerim aklnda olsun gerçi söylemiştir belki tö n

Canım peki çok teşekkür ederim ben panoramayı nerden görebilirim acaba bende yok :S

Ben de öyle biliyordum ama az önce temsilci bayan bana 6 dedi :) Ben de panorama yok kızlar ya ben nerden görebileceğim onu?

k4 panoraması ilk siparişinle beraber gelir merak etme. k3 panoramasını da tanıdığın bir temsilci varsa ona sorabilirsin.bilgilendirdiğin için sağol 6 ya kadar beklicez artık

Canım peki çok teşekkür ederim ben panoramayı nerden görebilirim acaba bende yok :S

temsilci sitesine girebilirsen görürsün cnm orada kampanya örnek ürünleri fln diye veya indrim broşürü olrak görülüyor seni yönlendiririz ama giriş yapabilmen lazım yüzden bi an önce şifreni alman gerek

Ayy canım şimdi geldi şifrem çok sevindim Çok teşekkür ederim yardımların için tekrardan:))

Ayy canım şimdi geldi şifrem çok sevindim Çok teşekkür ederim yardımların için tekrardan:))

rica ederim. arkdaşın dediği gibi k3 panoramasını takım öncünden alabilirsin uzakta değilse.ama diğer k4 yani gelecek ayın kataloğuyla birlkte panoraman da gelir sipariş girdiğin takdirde. k3 panoramasını da temsilci sitesne grdiğinde anasayfa glyor sonra ordan sipariş girişi yazısına tıklıyosun ordan kırmızı butonlu sipariş girişi butonuna tıklıyosun ordan da devam diyorsun ve panorama ürünleri gözüküyor farklı farklı da görebilirsin bn bu şeklde anlattım ztn siteye aşina olduğunda yavaş yavaş daha iyi anlamaya başlarsın. ordan da devam dediğinde fırsatlar geliyor . ama birkez daha devam deme eğer sepetinde ürün bulunuyorsa yanlışlıkla gönderiverirsin fln. ztn sepetin boşsa o uyarır sepetinze ürün ekleyin diye. bu kadar

geçmiş olsun arkadaşlar bitti indirim broşürü bitti sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…