ayrıca şu uzun yılan saati soran arkadaşım
onun geliş fiyatıda satış fiyatıda 26.50 tl. onun geliş fiyatı diye birşey yok.
hiç bir zaman süper teklifin geliş fiyatı olmaz. orda yazan fiyattan faturalanır.. süper teklifte kar yoktur.
sheena takım öncün yokmu senin ? aslında onun bilgi vermesi lazım. 2 gün önce kampanya planlama toplantısı vardı orda takım öncülerine herşey anlatıldı. tek fatura da değil cnm k3 boyunca toplam 14 makyaj ürünü . farklı farklı faturalarda olabilir yani. sen keşke benim temsilcim olsaydın walla
k4 kataloğu olan biri yükleye bilir mi acaba
ama fiyat listesinde 18,75 yazıyor? 26,50 de müşteri fiyatı..
neden benim tö olmayı istedin canım benim t.ö.var pek yardımcı olmuyor diyebilirim valla haftada 2 gün stantta duruyorum belki 1,5 ay oldu 1 tek üye bile bulamadım yardımcı olmasını çok isterdim ama nafile o yüzden pek muhatap olmıyorum kendileriyle
zeynoo sana sorayım peki ojelerde bu çantanın olduğu kampanyaya giriyormu ? 14 adet makyaj malzemesi grubuna.
ojelerde dahil cnm.
Katalogdan müşteri fiyatı ile 25 tl, geliş fiyatı ile 18,75 tl alışveriş yapana o saat 26.50 tl.
saatinn fiyatı sabit. süper teklifin geliş fiyatı olmaz. her katalogta aynıdır süper telifte katalogta ne yazıyorsa o fiyattır. ayrıtten geliş fiyatı yok.
işte bende o yüzden dedim. senin t.ö hiç yardımcı olmuyor. halbuki temsilci olarak t.ö ne herşeyi sorma hakkın var her istediğinde arayabilirsin. ama ben hep diyorum t.ö leri şimdilerde afedersiniz yamyam gibiler üye yapana kadar insanın ağzından girer burnundan çıkarlar. sonrada hiç yardımcı olmazlar. çok şükür hiç bir temsilcimin benden bir şikayeti yok. telefonda olsun face den olsun sürekli irtibat halindeyiz. elimden gelen yardımı yaparım diye en baştan söz vermiştim ve yapıyorumda. mesela sana bir şey daha söyliyim kolilerden çıkan numune rujlar varya k3 de satışta olanlar. t.ö lerine temsilcilerine dağıtmak üzere o rujlardan koli dolusu verdiler. t.ö ne söyle sana o ruj numunelerinden versin. sende standın önünden geçenlere onlardan dağıt numune dağıtarak üyelik teklif etmek her zaman seni bir adım önde tutar. . her kampanya başlangıcında t.ö lerine bi koli numune verilir alın bunları temsilcilerinize dağıtın , bu numuneleri dağıtarak kendilerine üye bulsunlar diye. sen aklına takılan herşeyi bana sor. benim temsilcim değilsin ama olsun şurda kk da kaç kişiyiz zaten aklına takılan şeyleri sor burdan. kk ya girdikçe ben yanıtlarım arkadaşım. inşallah kendine temsilciler bulursunda bir an önce sende T.ö olursun.
k4 kataloğu olan biri yükleye bilir mi acaba
işte bende o yüzden dedim. senin t.ö hiç yardımcı olmuyor. halbuki temsilci olarak t.ö ne herşeyi sorma hakkın var her istediğinde arayabilirsin. ama ben hep diyorum t.ö leri şimdilerde afedersiniz yamyam gibiler üye yapana kadar insanın ağzından girer burnundan çıkarlar. sonrada hiç yardımcı olmazlar. çok şükür hiç bir temsilcimin benden bir şikayeti yok. telefonda olsun face den olsun sürekli irtibat halindeyiz. elimden gelen yardımı yaparım diye en baştan söz vermiştim ve yapıyorumda. mesela sana bir şey daha söyliyim kolilerden çıkan numune rujlar varya k3 de satışta olanlar. t.ö lerine temsilcilerine dağıtmak üzere o rujlardan koli dolusu verdiler. t.ö ne söyle sana o ruj numunelerinden versin. sende standın önünden geçenlere onlardan dağıt numune dağıtarak üyelik teklif etmek her zaman seni bir adım önde tutar. . her kampanya başlangıcında t.ö lerine bi koli numune verilir alın bunları temsilcilerinize dağıtın , bu numuneleri dağıtarak kendilerine üye bulsunlar diye. sen aklına takılan herşeyi bana sor. benim temsilcim değilsin ama olsun şurda kk da kaç kişiyiz zaten aklına takılan şeyleri sor burdan. kk ya girdikçe ben yanıtlarım arkadaşım. inşallah kendine temsilciler bulursunda bir an önce sende T.ö olursun.
bana salı günü gelcek k4 o zamana kadar kimse yüklemesse ben yüklerim kızlar ama inşallah salıdan önce görürüz çünkü çok merak ediyorum...
arkadaşlar 150 tl üstü siparişlerde ödeme 1 ay içinde olmuyormu daha ödememe vardı sipariş verdim bu sabah baktım netten kredi kontrolu geçikmiş borç yazıyor mecbur ödedim 2 saat oldu ödediğim hala aynı yazıyor sizce bugun içinde kargolanırmı böle bişi başına gelne varmı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?