AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ama fiyat listesinde 18,75 yazıyor? 26,50 de müşteri fiyatı..

neden benim tö olmayı istedin canım benim t.ö.var pek yardımcı olmuyor diyebilirim valla haftada 2 gün stantta duruyorum belki 1,5 ay oldu 1 tek üye bile bulamadım yardımcı olmasını çok isterdim ama nafile o yüzden pek muhatap olmıyorum kendileriyle

ama fiyat listesinde 18,75 yazıyor? 26,50 de müşteri fiyatı..

Katalogdan müşteri fiyatı ile 25 tl, geliş fiyatı ile 18,75 tl alışveriş yapana o saat 26.50 tl.

saatinn fiyatı sabit. süper teklifin geliş fiyatı olmaz. her katalogta aynıdır süper telifte katalogta ne yazıyorsa o fiyattır. ayrıtten geliş fiyatı yok.

işte bende o yüzden dedim. senin t.ö hiç yardımcı olmuyor. halbuki temsilci olarak t.ö ne herşeyi sorma hakkın var her istediğinde arayabilirsin. ama ben hep diyorum t.ö leri şimdilerde afedersiniz yamyam gibiler üye yapana kadar insanın ağzından girer burnundan çıkarlar. sonrada hiç yardımcı olmazlar. çok şükür hiç bir temsilcimin benden bir şikayeti yok. telefonda olsun face den olsun sürekli irtibat halindeyiz. elimden gelen yardımı yaparım diye en baştan söz vermiştim ve yapıyorumda. mesela sana bir şey daha söyliyim kolilerden çıkan numune rujlar varya k3 de satışta olanlar. t.ö lerine temsilcilerine dağıtmak üzere o rujlardan koli dolusu verdiler. t.ö ne söyle sana o ruj numunelerinden versin. sende standın önünden geçenlere onlardan dağıt numune dağıtarak üyelik teklif etmek her zaman seni bir adım önde tutar. . her kampanya başlangıcında t.ö lerine bi koli numune verilir alın bunları temsilcilerinize dağıtın , bu numuneleri dağıtarak kendilerine üye bulsunlar diye. sen aklına takılan herşeyi bana sor. benim temsilcim değilsin ama olsun şurda kk da kaç kişiyiz zaten aklına takılan şeyleri sor burdan. kk ya girdikçe ben yanıtlarım arkadaşım. inşallah kendine temsilciler bulursunda bir an önce sende T.ö olursun.

çok ilginç hiç dikkat etmemştm. peki teşkkürler. :) bende sevinmiştim 2 tane sattm diye

çok teşekkür ederim demekki hala iyi insanlar varmış şu dünyada faceni ekleyebilirmiyim özeldende mesaj atabilirsin adresini benim daha öğrenmem gereken çok şey var desteğin alakan ve yardımseverliğin için ne kadar teşekkür etsem az sana arkadaşım çok iyisin saol

benimm canmm ablaam seni seviyorummmmmmmm :))))))))

hayret faturalanmış ve sevkiyata hazırlanıyo diyo
kızlar şu 14 ürüne hediye olan çanta faturada görünmüyoo 14 ürün sipariş ettim ben :26:

Bir takım öncüsü olarak söylemek istiyorum bana hiçbir zaman koliyle numune ruj gelmedi :) ikincisi ben sürekli temsilcilerimi aramama rağmen hiçbirinden potansiyel satış görmedim, sürekli arıyordum tık yok. o kadar ilgilenmeme rağmen tlf. bile açmayanlar oldu şuan t.ö. adaylığına düştüm. hiç üzülmedim aslında çokda sevindim her ay onları aramak zorunda kalmamdan dolayı,gelen tlf. faturalarım dan ve zamanımı onlara git gelle ayırmaktan kurtuldum :)) sadece yazmak istedim, takım öncüleri konusunu gördüğüm için :))

arkadaşlar 150 tl üstü siparişlerde ödeme 1 ay içinde olmuyormu daha ödememe vardı sipariş verdim bu sabah baktım netten kredi kontrolu geçikmiş borç yazıyor mecbur ödedim 2 saat oldu ödediğim hala aynı yazıyor sizce bugun içinde kargolanırmı böle bişi başına gelne varmı off

o sadece kredi kartıyla ödeme yapanlar için geçerliymiş canım havale ile ödemelerin hepsinde vade 15 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…