ben bir keresinde sipariş verdim uyarı vermedi tükenmiş diye ama sonra koliden çıkmadı(faturaya da yansımadı).meğer tükenmiş. daha sonraki siparişlerimde gönderdiler ama.
orada yazan bilgiye uymadıysan olmaz malesef.
Kızlar ödemeyi hangi bankalardan yapabiliyoruz?
akbank gişelerinden öde canım.. ek ücret almıyor..
ziraat bankası ek ücret alıyormu acaba?
merhaba kızlar.. şimdi sipariş veriyorum .. Yılan Derisi Görünümlü Uzun Kordonlu Saat normalde 26,50 TL temsilci fiyatıyla 18,75 ama tahmini fatura tutarına baktığımda 26,50 yazıyor temsilci fiyatı yerinde. neden ya iki saattir onla uğraşıyorum :S bir de iki tane o saat siparişim var ama 0 kâr -_- ne yapıcm?
faturalandığında düzelir canım endişelenme.
Canım bende ziraatten ödüyorum. Bir tane otomatik ödeme talimatı verince hizmet bedeli falan almıyor, gidip sordum geçenlerde,yani avon için otomatik ödeme talimatı verince tamamdır :)
emin misiniz? çok teşekkürler valla iki gündür aynı şeyle uğraşıyorum :))
Temsilci satış formunda yazıo tatlım geliş fiyatı sende bak kontrol et istersen Geliş fiyatlarının olduğu kağıda bak. faturalanmadığı için öle gözüyordur. bende 1 tane sipariş girdm dün çünkü:)
kızlar hani 4 ile 15 arasından 14 taneürüne çanta veriyor ya bu 14 ürün bir faturadamı olmalı acaba acill cevap bekliyorum kızlar
evet ordan baktım bende 18,75 ama internette kaç defa denedim hep 26,50:) peki o zaman ben yollayım siparişi artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?