AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yok uyuyorum 300 milyonluk sipariş var ama kâr yok :S

merhaba kızlar.. şimdi sipariş veriyorum .. Yılan Derisi Görünümlü Uzun Kordonlu Saat normalde 26,50 TL temsilci fiyatıyla 18,75 ama tahmini fatura tutarına baktığımda 26,50 yazıyor temsilci fiyatı yerinde. neden ya iki saattir onla uğraşıyorum :S bir de iki tane o saat siparişim var ama 0 kâr -_- ne yapıcm?

faturalandığında düzelir canım endişelenme.

emin misiniz? çok teşekkürler valla iki gündür aynı şeyle uğraşıyorum :))

Temsilci satış formunda yazıo tatlım geliş fiyatı sende bak kontrol et istersen Geliş fiyatlarının olduğu kağıda bak. faturalanmadığı için öle gözüyordur. bende 1 tane sipariş girdm dün çünkü:)

evet ordan baktım bende 18,75 ama internette kaç defa denedim hep 26,50:) peki o zaman ben yollayım siparişi artık..

ya ben avona yeni üye oldum yani 2 aydır flan ama müşteriler gittikce azalıyo bunun için ne yapmam lazım

Sitem Yarim bana da cevap veren yok napiim!Cevap vermiyenlerin hepisi kıllı olsun ayrıca selülitli..Canım satışı artırmak için ne yapabilirsin tabiki çevreni genişleteceksin daha çok insan tanıyacaksın..Numune bulup gösterteceksin ki insanlar etkilensin..Kendin kullanacaksın bu da iyi bir etkileme yöntemi ben neyi kullansam soruyorlar..Bir de güzel bi bayansan garanti alırlar..Emin olmak istiyorlar zorlamamalı rahatça tanıtmalısın..Daima katalog dağıtmalısın bugün almıyan yarin alabilir..Nelerin indirimde olduğunu hatırlatmalısın eksiği olan şartlanabilir..En iyisi ürün kullanıp göstermendir.

kızlar hani 4 ile 15 arasından 14 taneürüne çanta veriyor ya bu 14 ürün bir faturadamı olmalı acaba acill cevap bekliyorum kızlar

kızlar hani 4 ile 15 arasından 14 taneürüne çanta veriyor ya bu 14 ürün bir faturadamı olmalı acaba acill cevap bekliyorum kızlar

sheena takım öncün yokmu senin ? aslında onun bilgi vermesi lazım. 2 gün önce kampanya planlama toplantısı vardı orda takım öncülerine herşey anlatıldı. tek fatura da değil cnm k3 boyunca toplam 14 makyaj ürünü . farklı farklı faturalarda olabilir yani. sen keşke benim temsilcim olsaydın walla

ayrıca şu uzun yılan saati soran arkadaşım

onun geliş fiyatıda satış fiyatıda 26.50 tl. onun geliş fiyatı diye birşey yok.

hiç bir zaman süper teklifin geliş fiyatı olmaz. orda yazan fiyattan faturalanır.. süper teklifte kar yoktur.

zeynoo sana sorayım peki ojelerde bu çantanın olduğu kampanyaya giriyormu ? 14 adet makyaj malzemesi grubuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…