AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

KIZLAR AVON RARE PEARLS sipariş verdim kokusu güzel mi.birde far awat exotic numunesi gelen varmı kokusu nasıl acaba

canım rare gold çok güzel ama rare perls için aynı şeyi söyleyemicem tam anlamıyla bi hacı misi kokusu var ben almıştım sınıfta herkes meraktan kokladı ve hiç kimse beğenmedi aynı şekilde arkadaşımın anneside almış oda hiç beğenmemiş ama zevk meselesi tabi

Takım öncüsü hakkında net bilgim yok. takım öncüsü ile temsilci arasındaki çalışma ne düzeyde? şimdi bana cevap gelmezmi avondan ne kadar karışık ve zor bir iş.

valla benimde hiç bir bilgim yok her konuda takım öncümden yardım alıyorum sabahın köründe de mesaj atarım gecenin bir yarısında da :) daha çok yeniyim ama satış yaparsan karlı iş :)

bende rare pearls parfümü beğenmiyorum ama onun hayran kitleside var ..

rare gold daha güzel sanki bana göre..

little black dresstense red dressi beğeniyorum.

merhaba kızlar

öncelikle avon k4 ü ekleyen raziye06 cim eline koluna sağlık sen olmasan kataloğu daha göremeyecektim,bu ay kimse bişey istemiyor.mecbur kendim doldurucaam limiti

rare pearls için başka yorumu olan var mı acaba alan arkadaşlardan?bende onu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım geçmiş sayfayı okuyunca

far away exotic va passion dance edt alan oldu mu panoramadan ,aldıysanız görüşleriniz nedir?güzeller mi alınası parfümler mi? güzelse onlardan alayım hem limit dolar sıkarım artık diye düşünüyorum :18:

ne dersiniz kızlar :26::26::26:

bende forumlara bakarak sipariş vermiştim çoğu güzel yazmış bilmiyorum gelince görcem artık.passion dance araştırdım da daha önce de varmış kaldırılmış şimdi yeniden katalogda bende hiç bilmiyorum kokusunu ama merak ediyorum

bende aynı durumdayım sürekli forum okuyorum.evet haklısın passion dance varmış hatta bi ara onun bayağ talibi de varmış.her forumda farklı bişey yazıyor.ben size daha çok güveniyorum

çünkü bazı forumlarda aynı kullanıcı bikaç ay övmüş sonra nolduysa yermiş.çözemedim.sizden gelen fikirlere güveniyorum o yüzden ben
bi de size danışayım dedim

Son düzenleme:
far away exoticin 5li numunesini aldım ayrıcada göndermişler zaten,ilk bileğime sürdüm denedim acaip ağır bi koku iyiki kendisini almamışım bütün gün o koku bileğimden çıkmadı hatta bugün bile biraz kokusu kalmıştı gerçekten çok ağır ben normalde farawayin kokusuna çok severim ama bunu sevmedimpassion dance ninde katalogtan bileğe sürmek için testerı vardı bileğime sürdüm fena değil en azından far away exotic gibi ağır kokmuyordu meyveyle karışık baharatlı bi koku sanki güzel denebilir..

KIZLAR AVON RARE PEARLS sipariş verdim kokusu güzel mi.birde far awat exotic numunesi gelen varmı kokusu nasıl acaba

çok kalıcı bi koku benim çevremde var ondan kullanan ve çok memnunlar orta yaşların kullanabileceği bi koku. 28-45 arası gibi. kalıcılık süper koku da güzel ben beğeniyorum

zzeyyno bana özel mesaj yollamışsınızteşekkür ederim. ben bir buçuk yıldır telefon kullanmıyorum. bana konuyla alakalı bilgileri öze mesaj olarak yazabilrimisiniz. bir de sizze özelden yazamadım çünkü mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. Teşekkürler, Sevgiler. :)

kızlar merhaba bi,şey sormak istiyorum 304 tl lik sipariş verdim 10 lu katalogla birlikte fakat 320 ve 10 lu katolog oldunu duyunca faturalandırmadan sipariş ekliyim dedim neyse bize gelen fiyatta 25.500 tl lik sipariş verdim muşteri temsilcisi 320 tl içerisinde 10 lu katalog olduğu taktirde tabak takımının gelebileceğini sordu ikna olmadım yine sordum o şekilde dedi oysaki ben 320 artı 10 lu katalog diye biliyodum sizin bilginiz ne kızlar bu konuda he bide ben saf 10 lu katalog vereceğime 9 tlye 1.3 tlden 10 tane vermişin o ayrı

kızlar siparişlerim geldi fakat pure O2 parfümün sıkma mekanizması bozuk yani hiç sıkılmıyor. aynı durumla karşılaşan var mı? iade edicem

ay onu bende merak ediyorum ya

evet zorunlu ama ben hiç doldurmuyorum çünkü müşterileri ürün almaya zor ikna ediyorum bide imza at filan desem yandık artık amaannn onlamı uğraşcam insanlar korkuyor hem senet filn sanıyolar napıyım bende dordurmuyorum doldurmayıda hiç düşünmüyorum

cnm pekala sorun olurmuki derseler bigun hadi gönderin die gerçi faturalar falan duruyoda naptın kampanya 4 ten verdinmi sipariş benim sevkiyata hazırlanıyomuş tabakları merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…