AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kobalt göz kalemi mükemmel.bir sorum var kızlar avonda kalaemtraş yok. ne zaman çıkar. sanki eskiden vardı. güzellik rehberinde var ama satışta yok. ihtiyacım var bir an önce kalemtraş çıkarmalı.

kalın kalem farlardan almıştım. onu nasıl açabilirim. ona uygun kalemtraş nereden bulabilirim sizce.

Canım illa Avon'dan almana gerek yok.Kalın kalemler için kalemtraş heryerde var hem de Avon'dan daha ucuza.Ben 2 Tl'ye Watson's dan almıştım ama eminim kozmetik satan her yerde bulabilirsin

burda bi arkadaş kataloglarla içinde 320 tl demişti. bizler hep 320 artı 10katalog yapıyoduk 330 oluyodu mesela. ama öyle olması şart değilmiş 310 artı 10katalog yaparsan geliyo canım

Arkadaşlar allah aşkına kime satıyosunuz siz :) bi ben bulamıyorum galiba...Gerçi ben gurbetteyim,kimsem yok burda eş,dost,akraba, şuanda çalışmıyorum.benim üye yapan kadın(takım öncüsü deniyor sanırım) bana satmaya çalışıyor,o güzel,bu güzel diye :) her ay 85 lilik alışveriş yap diyor :)benim durumum iyi olsa temsilci olurmuydum,ek gelir olsun diye yapıyorum kadın bana ek gider yapmaya çalışıyor

burda bi arkadaş kataloglarla içinde 320 tl demişti. bizler hep 320 artı 10katalog yapıyoduk 330 oluyodu mesela. ama öyle olması şart değilmiş 310 artı 10katalog yaparsan geliyo canım

cnm faturalandırldı dediğin gibiymiş cnm cok teşekkur derim

Yeni katalogdaki takılar ne kadar güzel öyle,bu ay sadece takı alacağım
Bakır rengi iri yüzüğe bayıldım beğediğim birkaç tane daha var kolyelerden

bende çok bayıldım takılara ama pek fazla gelirim olmadıgı için alamıyorum pek fazlada satış yapamıyorum zaten

kızlar bugün little red dress ve outspoken intense denedim testerdan. 2 parfümde indirimde k3te alayım birini diyorum. sizce hangisi daha iyi? ve daha kalıcı? bana red dress daha kalıcı gibi geldi hoşuma da gitti kokusu. ilk başta beğenmemiştim ama bugün hoşuma gitti. bu iki parfümü kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Ben Outspoken Intense almanı öneririm canım.Little Red Dress kullanmadım sadece numuneden kokladım ama kesinlikle Intense daha çekici bi koku bence.Kalıcılıkları konusunda bişey diyemeyeceğim işte Avon parfümleri kalıcı olsun diye şişeyi üzerime boca ediyorum yine de en fazla bir gün gidiyo.Özet olarak bence kesinlikle Intense al

Son düzenleme:
rare pearls parfümüm geldi çok güzel ben beğendim rahat bunaltmayan bir koku .tomorrov aldım o zaten çok güzel.for avay in numunesini denedim beğenmedim çok şekerli geldi bana sevmedim ben.APRİCOT MYSTERY RUJ ALMIŞTIM O DA ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…