kızlar ben 3lü rolon aldım 12 40 olandan. o an siparş verirken 3ü de ayrı fiyattan görünüodu. burdan yarıdm istedim hatta bi arakdaş yardmcı olmştu onun değdiğini yaptım kırmızı işarete tıkla ordan sec demiştşi. yaptm yine öle görünüodu ben verdm yine de dedm heralde düzellr. şimdi kargom geldi ki 3 rolon 12 40 olacaına 37.2 müşteri fiyatıyal. avonu aradım calışmıolarmış bu saatte. ben napcam şimdikıytırık 3 rolona 37 verilir mi yaa
kızlar ben 3lü rolon aldım 12 40 olandan. o an siparş verirken 3ü de ayrı fiyattan görünüodu. burdan yarıdm istedim hatta bi arakdaş yardmcı olmştu onun değdiğini yaptım kırmızı işarete tıkla ordan sec demiştşi. yaptm yine öle görünüodu ben verdm yine de dedm heralde düzellr. şimdi kargom geldi ki 3 rolon 12 40 olacaına 37.2 müşteri fiyatıyal. avonu aradım calışmıolarmış bu saatte. ben napcam şimdikıytırık 3 rolona 37 verilir mi yaa
Bende üçlü rollonlardan sipariş verdim bana 12.40 olarak geldi. 1 alana 2 bedava diyor zaten, nasıl öyle gelmiş ilginç. Acaba siz kampanyanın günü gelmedenmi sipariş girdiniz ? Birde o kırmızıyı işaretleyi anlamadım. Ama şöyle yapın diğer siparişlerinizde rollonları iade edebilirsiniz.
kızlar benm 3 tane k4 katalogum vardı birini kardeşm satıyor ona verdm birini komşumuz bnm için satıyor ona verdim bende kalanıda hocaya kaptırdım sınıfta:/şimdi hiç katalogum kalmadı. siparişte veremiyorum tekrar. k4 katalogu nasıl bulcam? :S
döne döne uğraştım ama birtürlü olmadı o şekilde. bende dedm demek böyle görünüyo ama normal gecer faturaya. günü gelmeden değil k3 den girdimoff cok sinir bozucu. ben verdim müşteriye bugün onu. acıyordu ben verdiğimde hatta. zaten 37 lirayı verdikten sonra önümüzdeki ay onu geri al su bu off (
cnm ilk siparişinde gelir kardeşin sıkı çalışsın 85 olunca hoppp
teşkkür ederm tatlım 3. günde işlendi tam:)
aloe zencefil özlü temizleyici tonik nemlendirici bu ürün makyaj temizlemek için kullanılıyor mu acaba
kızlar benm 3 tane k4 katalogum vardı birini kardeşm satıyor ona verdm birini komşumuz bnm için satıyor ona verdim bende kalanıda hocaya kaptırdım sınıfta:/şimdi hiç katalogum kalmadı. siparişte veremiyorum tekrar. k4 katalogu nasıl bulcam? :S
Ben Outspoken Intense almanı öneririm canım.Little Red Dress kullanmadım sadece numuneden kokladım ama kesinlikle Intense daha çekici bi koku bence.Kalıcılıkları konusunda bişey diyemeyeceğim işte Avon parfümleri kalıcı olsun diye şişeyi üzerime boca ediyorum yine de en fazla bir gün gidiyo.Özet olarak bence kesinlikle Intense al
mecbur burdan bakcan canım sipariş falan girerken yapcak bişey yok takım öncünden de alabilirsin
takım öncümü arasam getirir mi
takım öncülerine birsürü geliyo ondan iste verir canım getirir mi bilmem de :) temsilcileri isteyince veriyolar hep
evet ben makyaj temizlemek için kullanıyorum ama gözüne sürme sadece cildine sür canım ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?