AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar benm 3 tane k4 katalogum vardı birini kardeşm satıyor ona verdm birini komşumuz bnm için satıyor ona verdim bende kalanıda hocaya kaptırdım sınıfta:/şimdi hiç katalogum kalmadı. siparişte veremiyorum tekrar. k4 katalogu nasıl bulcam? :S

kızlar ben 3lü rolon aldım 12 40 olandan. o an siparş verirken 3ü de ayrı fiyattan görünüodu. burdan yarıdm istedim hatta bi arakdaş yardmcı olmştu onun değdiğini yaptım kırmızı işarete tıkla ordan sec demiştşi. yaptm yine öle görünüodu ben verdm yine de dedm heralde düzellr. şimdi kargom geldi ki 3 rolon 12 40 olacaına 37.2 müşteri fiyatıyal. avonu aradım calışmıolarmış bu saatte. ben napcam şimdi kıytırık 3 rolona 37 verilir mi yaa

Bende üçlü rollonlardan sipariş verdim bana 12.40 olarak geldi. 1 alana 2 bedava diyor zaten, nasıl öyle gelmiş ilginç. Acaba siz kampanyanın günü gelmedenmi sipariş girdiniz ? Birde o kırmızıyı işaretleyi anlamadım. Ama şöyle yapın diğer siparişlerinizde rollonları iade edebilirsiniz.

cnm muşteri hizmetleri gereken yarıımı yapar takma kafana gercekten ilgililer cunku

döne döne uğraştım ama birtürlü olmadı o şekilde. bende dedm demek böyle görünüyo ama normal gecer faturaya. günü gelmeden değil k3 den girdim off cok sinir bozucu. ben verdim müşteriye bugün onu. acıyordu ben verdiğimde hatta. zaten 37 lirayı verdikten sonra önümüzdeki ay onu geri al su bu off (

cnm ilk siparişinde gelir kardeşin sıkı çalışsın 85 olunca hoppp

kızlar benm 3 tane k4 katalogum vardı birini kardeşm satıyor ona verdm birini komşumuz bnm için satıyor ona verdim bende kalanıda hocaya kaptırdım sınıfta:/şimdi hiç katalogum kalmadı. siparişte veremiyorum tekrar. k4 katalogu nasıl bulcam? :S

Faturanı kontrol etmeden keşke vermeseydin. Ben faturam geldiğinde kimseye elletmiyorum tek tek kodlarından bakıp faturayada bakarım fiatlarına. Siz önceden siparişinizi nasıl giriyorsanız tekrar öyle girseydiniz.İsterseniz takım öncünüze bir danışın, yada bölge sorumlunuza onlar size yardımcı olur. Banada olsa bende sinir küpü olurdum,, ama yapacak birşey yok üzülme artık..

mecbur burdan bakcan canım sipariş falan girerken yapcak bişey yok takım öncünden de alabilirsin

tamam canım tşk ederim kalıcılık konusunda red saha keskin bi koku gibi geldi outspoken daha hafif kaldı. ama ikisi de çok hoş ayrı ayrı düşünüldüğünde bi karar veremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…