çılgın salıdaki for men musk nasıl kokuyor birde dökmelimi o
k4ün gelişleri cnm ya malesef belirtmeyi unutmuşum ama aicl derken çok fena stres oldum bian önce öğrenmek istiyorum erken sipariş vermmiştim ama gelişlerini yuvrlak hesap hesapladım ve gönderdim gitti olursa kılı payına kargo ödücem yada kılı payına limiti geçicem
arkadaşlar 320 tl yi geçiyorum ama temsilci hediyesi olan tabaklar pek hoşuma gitmedi. 10 katalog siparişi vermek istemiyorum. tabaklar sizce değermi?
ya bende çılgın salı gözükmiyor neden acaba ya :44:
belki flash pleyer falan yüklü değildir canım bi kontrol et
önemli değil cnmAa Euthanasia afedersin canım ben söylediğin ürünleri K3den sandım o yüzden sitede var dedim.K4den olduğunu fark etmemiştim.
dökmeli evet babam kullanıyo edt olmasına rağmen kalıcıydı sanki ama biraz orta yaşlara hitap ediyo gbi babam 46 yaşında bu arada ama 30 civarı yşlara fln uyar gibi çok güzel de diyemem çok kötü de ama babam vazgeçimiyo ondan dhaa önce full speed essence ve perceive kullanıyodu.musk for men varya çılgın salıda o nasıl kokouyor birde dökmelimi
evet cnm pek de bi farkı yok önce fln gelmyo yani yine ayın başlarında gelyo ama küçük bi hediye koyuyolar ondan erken verdim evet telle veriliyor ben de limitin altına düşmüş olblrm diye korkuyorum:18::18:anladım canım erken siparişi nasıl verdin? daha başlamadı ya k4. kırmızı zarf falan mı geldi telle mi verdin siparişi?
avondan haberler kısmında da görebilirsi n kodlarıya bende çılgın salı gözükmiyor neden acaba ya :44:
evet cnm pek de bi farkı yok önce fln gelmyo yani yine ayın başlarında gelyo ama küçük bi hediye koyuyolar ondan erken verdim evet telle veriliyor ben de limitin altına düşmüş olblrm diye korkuyorum:18::18:
canım kırmızı zarf gelmesi zorunlu mu? gelen koliden hep çıkıyo mu senin kırmızı zarf? yoksa herkes gelmese bile gönderebilir mi? bu konuda bilgilendirir misin beni?
çılgın salıdaki for men musk nasıl kokuyor birde dökmelimi o
Kızlar, ödenmemiş faturası olupta yeni sipariş verip, siparişi faturalanan arkadaşlarımız vardır ödenmemiş faturası olduğu halde. Böyle bir şey başına gelen arkadaşlar; ne kadarlık ödenmemiş faturanız vardı ve siparişiniz buna rağmen faturalandı? Lütfen cevaplar mı başına gelen herkes :26:
kızlar avon care losyonlarından en iyisi hangisi? 400 ml k4de 6 lira olmş çok uygn. artı bunlar el kremi olarak kullanılır mı?
ben bugün sipariş verdim canım 204 TL lik önceden 2 siparişim vardı biri 136 diğeri 110 TL lik. ikisinide ödememiştim ama faturalandırıldı hemen sevkiyata hazırlanaıyor yazdı. bende beklemiyordum ama oldu
yok canım geçmedi. son ödeme tarihi geçince verilmiyor diye biliyorum ama emin değilim:26:
Bir kere benim geçmiş olmasına rağmen faturalanmıştı canım. Şuanda öyle sipariş vericem ama merak ediyorum kimlerin ne kadar ödenmemiş faturası varken siparişi onaylandı :26:
anladım canım belki olur dene istersen. bende şeyi merak ediyorum ödemeleri nasıl yapıyorsunuz akbank herhangi bir ücret alıyormu
Akbank almıyor ücret canım. Avon yatırıcam diyosun temsilci numaranı söylüyorsun o şekil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?