AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

anladım canım erken siparişi nasıl verdin? daha başlamadı ya k4. kırmızı zarf falan mı geldi telle mi verdin siparişi?

Aa Euthanasia afedersin canım ben söylediğin ürünleri K3den sandım o yüzden sitede var dedim.K4den olduğunu fark etmemiştim.
önemli değil cnm teşeşkkrler yine de
musk for men varya çılgın salıda o nasıl kokouyor birde dökmelimi
dökmeli evet babam kullanıyo edt olmasına rağmen kalıcıydı sanki ama biraz orta yaşlara hitap ediyo gbi babam 46 yaşında bu arada ama 30 civarı yşlara fln uyar gibi çok güzel de diyemem çok kötü de ama babam vazgeçimiyo ondan dhaa önce full speed essence ve perceive kullanıyodu.
anladım canım erken siparişi nasıl verdin? daha başlamadı ya k4. kırmızı zarf falan mı geldi telle mi verdin siparişi?
evet cnm pek de bi farkı yok önce fln gelmyo yani yine ayın başlarında gelyo ama küçük bi hediye koyuyolar ondan erken verdim evet telle veriliyor ben de limitin altına düşmüş olblrm diye korkuyorum:18::18:
ya bende çılgın salı gözükmiyor neden acaba ya :44:
avondan haberler kısmında da görebilirsi n kodları

evet cnm pek de bi farkı yok önce fln gelmyo yani yine ayın başlarında gelyo ama küçük bi hediye koyuyolar ondan erken verdim evet telle veriliyor ben de limitin altına düşmüş olblrm diye korkuyorum:18::18:

canım kırmızı zarf gelmesi zorunlu mu? gelen koliden hep çıkıyo mu senin kırmızı zarf? yoksa herkes gelmese bile gönderebilir mi? bu konuda bilgilendirir misin beni?

canım kırmızı zarf gelmesi zorunlu mu? gelen koliden hep çıkıyo mu senin kırmızı zarf? yoksa herkes gelmese bile gönderebilir mi? bu konuda bilgilendirir misin beni?

yok cnm zorunlu değil ilk üyelik zmnlarımda gelmyodu bana da snra birden gelmeye başladı hep bu kırmızı zarf olayı nedir diyodum yüklü siparişler veriyodum bazen 300-500 fln yani. ondan olblr belki belli bir yıllık kotayı asşmışımdr . gelirse zarf öyle gönderiliyor cnm yoksa bi anlamı kalmazdı ztn zarf göndermelerinin orda kayıtlarda gözüküyor doğrulama yapıyorlar arayınca sna da yakın gelir yakında.ilk siparişinin içinde çıkıyo ztn oradaki noyu belli bi zaman aralığı var o aralıklarda sipariş toplayıp göndermen gerekyo biraz zor o kısım çnkü çok kısa bi süresi var ve 85 limit ypman gerek ister istemez aslnda şart değl ama kargo ödemek istemeyiz değil mi çok phlı çnkü ondan bn de merak ediyorum kılpayı ödemek istemyorum öyle olursa hediyeden de olcam ve iptal da etme şansım yok faturayı ayın sonunda kapmanya başşladığında kesiyolar.

Kızlar, ödenmemiş faturası olupta yeni sipariş verip, siparişi faturalanan arkadaşlarımız vardır ödenmemiş faturası olduğu halde. Böyle bir şey başına gelen arkadaşlar; ne kadarlık ödenmemiş faturanız vardı ve siparişiniz buna rağmen faturalandı? Lütfen cevaplar mı başına gelen herkes :26:

ben bugün sipariş verdim canım 204 TL lik önceden 2 siparişim vardı biri 136 diğeri 110 TL lik. ikisinide ödememiştim ama faturalandırıldı hemen sevkiyata hazırlanaıyor yazdı. bende beklemiyordum ama oldu

ben bugün sipariş verdim canım 204 TL lik önceden 2 siparişim vardı biri 136 diğeri 110 TL lik. ikisinide ödememiştim ama faturalandırıldı hemen sevkiyata hazırlanaıyor yazdı. bende beklemiyordum ama oldu

Peki canım bu ödenmemiş faturalarının son ödeme tarihi geçmişmiydi?

yok canım geçmedi. son ödeme tarihi geçince verilmiyor diye biliyorum ama emin değilim:26:

Bir kere benim geçmiş olmasına rağmen faturalanmıştı canım. Şuanda öyle sipariş vericem ama merak ediyorum kimlerin ne kadar ödenmemiş faturası varken siparişi onaylandı :26:

Bir kere benim geçmiş olmasına rağmen faturalanmıştı canım. Şuanda öyle sipariş vericem ama merak ediyorum kimlerin ne kadar ödenmemiş faturası varken siparişi onaylandı :26:

anladım canım belki olur dene istersen. bende şeyi merak ediyorum ödemeleri nasıl yapıyorsunuz akbank herhangi bir ücret alıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…