- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
selam bende temsilci olmak istiyorum.sorularım olacak sizlere.
her ay satılması gereken bir limit var mı?
85 liralık satarsak kargo ödemiyoruz bunu biliyorum.
hiç satış yapmassak o ay ne olur?
85 lira müşterilerin baktığı katalogtan mı dolacak?yoksa temsilciye indirimli geliyor ya imdirimli fiyattan mı 85 liralık satış yapılması gerekiyor?
Euthanasia canım Avon'un sitesinde temsilci fiyat listesi vardır.Avon'dan Haberler kısmında altta Fiyat Listesi kodlar ve geliş fiyatları yazar.
Ayrıca kızlar ÇılgınSalı var bugün.
Euthanasia canım Avon'un sitesinde temsilci fiyat listesi vardır.Avon'dan Haberler kısmında altta Fiyat Listesi kodlar ve geliş fiyatları yazar.
cnm nasıl oluyo cılgın salı
kızlarr acilen bunların gelişlerini yazar mısınız lütfenn kağıt ev adresime gitmiş göremyorum yoksa kalpten gidicemm
04725-eyeliner fırçası
49191-personified plum
49472-kabuki fırça
05430-comb it maskara
23624-el kremi
05893-antiperpirisant sport-erkek rollon
canım hala acilse bunların fiyatı yazayım ben sana?? k3 se tabi. k4 daha yok bende
canım hala acilse bunların fiyatı yazayım ben sana?? k3 se tabi. k4 daha yok bende
k4ün gelişleri cnm ya malesef belirtmeyi unutmuşum ama aicl derken çok fena stres oldum bian önce öğrenmek istiyorum erken sipariş vermmiştim ama gelişlerini yuvrlak hesap hesapladım ve gönderdim gitti olursa kılı payına kargo ödücem yada kılı payına limiti geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?