AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarrrr aranıza yeni katıldım bi sorum olucak jet femme nasıl bi koku bi kaç foruma baktım avonun en kalıcı parfümlerinden biri yazmışlar kimide tam tersi yorum yapmış kullanan varsa yardım bekliyorum

ben kullanıyorum jetfemme mükemmel bi koku ve çok da kalıcı tavsiye ederim

ayy teşekkür ederim cevap için satıştan kalkmış mağlesef ama panaromada var kaçırmayım bu ay :)

rica ederim evet canım kalktı satıştan panaromada var dediğin gibi ama bana pahalı geldi katalogda daha ucuz oluyodu gelişi benim daha bitmedi kalsın artık bu ay :) birsürü parfüm doldu ev bi bitireyim bunları

arkadaşlar şimdi ben kampanya 4 süresince 320 tl lik sipariş verdiğimde 10 katalog eklediğimde hediye geliyor yaa bu katalog kampanya 4 mü yoksa kampanya 5 kataloğundan da 10 tane eklesem oluyor mu???:44:

arkadaşlar şimdi ben kampanya 4 süresince 320 tl lik sipariş verdiğimde 10 katalog eklediğimde hediye geliyor yaa bu katalog kampanya 4 mü yoksa kampanya 5 kataloğundan da 10 tane eklesem oluyor mu???:44:

kampanya 4 gelcek canım 5 göndermezler erken getirtemiyosun malesef

tabak setini alan varmı ben aldım harika ya çok beğendim..
bu ayın hediyeleride süperr

rica ederim evet canım kalktı satıştan panaromada var dediğin gibi ama bana pahalı geldi katalogda daha ucuz oluyodu gelişi benim daha bitmedi kalsın artık bu ay :) birsürü parfüm doldu ev bi bitireyim bunları

çok mu fark var arada fiyat olarak bendede doldu parfüm avon hariç daha bi sürü var ama durduramıyorum kendimi :)

çok mu fark var arada fiyat olarak bendede doldu parfüm avon hariç daha bi sürü var ama durduramıyorum kendimi :)

yok canım ya pek yok 5tir heralde en fazla hatırlamıyorum tam olarak kaça aldığımı. ben 3grup verip her gruptan birer ürün alıyosun ya jetfemmeyi ordan almıştım orda daha da uyguna geldi tabi canım bi parfüm parasına 3 ürün birden alınıyo öyle gruplardan iyi oluyo :) ondan pahalı geldi bi anda gözüme ama pek fazla da yok fark sen bilirsin yine de aynen yaa insan durduramıyo kendini illa alcak bişey çıkıyo her ay

tabak setini alan varmı ben aldım harika ya çok beğendim..
bu ayın hediyeleride süperr
ben kazandım ama daha açmadfım limitin altına düşme problemim var ama güzelse tamamlıycam artık tekrardan.
olsun cnm ya napalım artık ztn kullanır mıyım bilmiyorum satar mıyım orası da meçhul hadi parfüm marfüm olsa neyse satılır da.süresi bitmişti telefondan verme işinin tam da aklıma geçmişti sürenin biteceği saat arayıp bşy daha ekletsem mi diye boşverdim ya da bi engel çıktı artık napalım ders oldu yine bana.mesaj attığım gün hemen döndüler .faturalanmadıı için iptal etme şansım varmış iptal ettirdim istemeye istemeye eklenmyodu yoksa ekstra bi ürün
kızlar avona sorduğumda hediye limiti için olan 320 tl nin içinde katalog fiyatı da oluyomuş 9.5 tl. ama iade ettiğimizde 9buçuk tl yi saymıyolar mı acaba ben limitin altına düşmüştüm birkaç kez kataloğu da içine katmıştım büyük ihtimal ama limitin altına düşmüş sayılmıştım bu konuda bilgisi olan??

merhaba:) müşterim saat almıştı ama kırılmış. geldiğinde kırık değildi. ben saati iade etsem alırlar mı?

katalog 3 teki 3lü gruptaki hangi parfümün kokusu güzel.
perceive erkek mi?
perceive bayan mı?
rare pearls mı?
kokularını bilmiyorum da
ben ıncandessence ve pur blanca kullanıyorum
eşimde full speed.
sizce avonun en güzel parfümü hangisi?

kutusunu aç bak yine bantlarsın arkadaşım

3lü gruptaki parfümlerin hepsi güzel. eşin full speed kullanıyosa perceive erkeği beğenir. sen ıncandessence ve purblanca kullanıyorum diyosun perceive bayanı da beğenirsin. belki rare pears ağır gelebilir

ben perceive kullanıyorum normalde ama bu ay o üçlü gruptan rare pearlsi aldım oda hoş çiçek kokusu ama yinede perceive bayan daha güzel bence perceive erkekte hoş odunsu bi kokusu var. ama rare pearlsle perceivei kıyaslarsak kalıcılık olarak rare pearls daha kalıcı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…