kızlarrrr aranıza yeni katıldım bi sorum olucak jet femme nasıl bi koku bi kaç foruma baktım avonun en kalıcı parfümlerinden biri yazmışlar kimide tam tersi yorum yapmış kullanan varsa yardım bekliyorum
kızlar avonun kırık saç uçlarını onarıcı serumu ne kadar
ben kullanıyorum jetfemme mükemmel bi koku ve çok da kalıcı tavsiye ederim
ayy teşekkür ederim cevap için satıştan kalkmış mağlesef ama panaromada var kaçırmayım bu ay :)
arkadaşlar şimdi ben kampanya 4 süresince 320 tl lik sipariş verdiğimde 10 katalog eklediğimde hediye geliyor yaa bu katalog kampanya 4 mü yoksa kampanya 5 kataloğundan da 10 tane eklesem oluyor mu???:44:
rica ederimevet canım kalktı satıştan panaromada var dediğin gibi ama bana pahalı geldi katalogda daha ucuz oluyodu gelişi benim daha bitmedi kalsın artık bu ay :) birsürü parfüm doldu ev bi bitireyim bunları
çok mu fark var arada fiyat olarak bendede doldu parfüm avon hariç daha bi sürü var ama durduramıyorum kendimi :)
ben kazandım ama daha açmadfım limitin altına düşme problemim var ama güzelse tamamlıycam artık tekrardan.tabak setini alan varmı ben aldım harika ya çok beğendim..
bu ayın hediyeleride süperr
olsun cnm ya napalım artık ztn kullanır mıyım bilmiyorum satar mıyım orası da meçhul hadi parfüm marfüm olsa neyse satılır da.süresi bitmişti telefondan verme işinin tam da aklıma geçmişti sürenin biteceği saat arayıp bşy daha ekletsem mi diye boşverdim ya da bi engel çıktı artık napalım ders oldu yine bana.mesaj attığım gün hemen döndüler .faturalanmadıı için iptal etme şansım varmış iptal ettirdim istemeye istemeye eklenmyodu yoksa ekstra bi ürüntüh canım ya gitti hediye ee peki süresi de bitmiş miydi tekrar telden sipariş verseydin aynılarını limiti tamamlayıp. bilgin olsun limitin düştü diye kargo parası yüklerlerse açmadan iade et düşüyo canım iaden başıma geldi ordan biliyorum
ben kazandım ama daha açmadfım limitin altına düşme problemim var ama güzelse tamamlıycam artık tekrardan.
olsun cnm ya napalım artık ztn kullanır mıyım bilmiyorum satar mıyım orası da meçhul hadi parfüm marfüm olsa neyse satılır da.süresi bitmişti telefondan verme işinin tam da aklıma geçmişti sürenin biteceği saat arayıp bşy daha ekletsem mi diye boşverdim ya da bi engel çıktı artık napalım ders oldu yine bana.mesaj attığım gün hemen döndüler .faturalanmadıı için iptal etme şansım varmış iptal ettirdim istemeye istemeye eklenmyodu yoksa ekstra bi ürün
kızlar avona sorduğumda hediye limiti için olan 320 tl nin içinde katalog fiyatı da oluyomuş 9.5 tl. ama iade ettiğimizde 9buçuk tl yi saymıyolar mı acaba ben limitin altına düşmüştüm birkaç kez kataloğu da içine katmıştım büyük ihtimal ama limitin altına düşmüş sayılmıştım bu konuda bilgisi olan??
katalog 3 teki 3lü gruptaki hangi parfümün kokusu güzel.
perceive erkek mi?
perceive bayan mı?
rare pearls mı?
kokularını bilmiyorum da
ben ıncandessence ve pur blanca kullanıyorum
eşimde full speed.
sizce avonun en güzel parfümü hangisi?
katalog 3 teki 3lü gruptaki hangi parfümün kokusu güzel.
perceive erkek mi?
perceive bayan mı?
rare pearls mı?
kokularını bilmiyorum da
ben ıncandessence ve pur blanca kullanıyorum
eşimde full speed.
sizce avonun en güzel parfümü hangisi?
merhaba:) müşterim saat almıştı ama kırılmış. geldiğinde kırık değildi. ben saati iade etsem alırlar mı?
ee müşteriden kaynaklanan bi problem ama canım bu geldiğinde kırık değilse niye iadeye gönderesinki?
1 ay olmuştu daha alalı 35 lira para verdi o yüzden.. almazlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?