kızlar bu çılgın salı yarında varmı yani her hafta oluyomu bu ? ona göre sipariş vericemde
teşekkür ederim. siz ilkezmi sipariş verdiniz. yenimisiniz temsilcilikte?
hımm tamam çok teşekkürler bende bekliyim o zaman 6 ya kadar inşallah olur
ücretsiz temsilci olma koşulunu kabul edip üye olsak bu işi devam ettirmezsek ne olur bi kerelik bu ayki ürünlerden alsak?bi aantajı olur mu?yoksa alacaklarımı satan kişilerden mi alsam?bana bi fikir verirseniz sevinirim?
eğer 85 tl üzeri sipariş verirseniz kargo ücreti ödemezsiniz ve karlı olur. 85 TL altı siparişlerde 8 tl kargo + bankadan ödeme için 3 TL masrafınız olur. ben mesela kendi ihtiyaçlarımı alıyorum. yabancılara satış yapmıyorum çevremdekilere geliş fiyatına veriyorum. bu şekilde yaparak 85 TL üzeri yapabilirsiniz
ücretsiz temsilci olma koşulunu kabul edip üye olsak bu işi devam ettirmezsek ne olur bi kerelik bu ayki ürünlerden alsak?bi aantajı olur mu?yoksa alacaklarımı satan kişilerden mi alsam?bana bi fikir verirseniz sevinirim?
ücretsiz üye olma şartı yetişmez artık. formun avona gönderilmesi 2 gün, avonun sizi temsilci olarak kaydetmesi bir gün, siparişlerinizin faturalandırılması 1 saatte sürebilir 1 günde. anlayacağınız siz çevrenizdeki kişilerden alışveriş yapın bence. bu kadar az gün kala sıkışıklık yaşadığınıza değmez.
çok geç artık formu gönderdim.neyse üyelik düşer artık alışveriş yapmayınca kısmet ne yapalım.:2:
avonun rujlarından çok canlı ve koyu olmayan kırmızı tonları önerir misiniz?narçiçeği tonları olsun
mesela raisin wine,glisten vino disco bunlar nasıl kırmızı mı pembe mi ttonları?sizin önerilerinizi bekliyorum sipariş vermek için
offfff çılgın salı varmış yaaaa ben 6ya kadar bekledim çıkmadı diye verdim siparişleri ooff ooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?