AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlarr clearskin professional ürünleri etkili miii,gözenekleri gözle görülür biçimde hafifletir diyo doğrumu kullan biri uzun uzun yorumlayabilir miii

bakımlı hanımlar kadınlar hamamında kk güzellik kraliçesini seçiyoz. başvurular başladı.hadi bakalım gösterin kendinizi

arkadaşlar avonun sitesi üzerinden kredi kartıyla ödeme yapan varmı? sistemi anlayamadım saat 5 ten sonra ödeme yapılmıyormu?

ücretsiz temsilci olma koşulunu kabul edip üye olsak bu işi devam ettirmezsek ne olur bi kerelik bu ayki ürünlerden alsak?bi aantajı olur mu?yoksa alacaklarımı satan kişilerden mi alsam?bana bi fikir verirseniz sevinirim?

eğer 85 tl üzeri sipariş verirseniz kargo ücreti ödemezsiniz ve karlı olur. 85 TL altı siparişlerde 8 tl kargo + bankadan ödeme için 3 TL masrafınız olur. ben mesela kendi ihtiyaçlarımı alıyorum. yabancılara satış yapmıyorum çevremdekilere geliş fiyatına veriyorum. bu şekilde yaparak 85 TL üzeri yapabilirsiniz

teşekkür ederim ilginiz için.bi sorum daha olacak kredi kartıyla ödeme internet üzerinden oluyordu değil mi?85ytl üzerinde hiç bir masrafım yok anladığım kadarıyla.

formu doldurdum ama temsilci numarası ve şifre verilmedi henüz.mail olarak mı geliyor bunlar inş.çok olmamışımdır

ücretsiz üye olma şartı yetişmez artık. formun avona gönderilmesi 2 gün, avonun sizi temsilci olarak kaydetmesi bir gün, siparişlerinizin faturalandırılması 1 saatte sürebilir 1 günde. anlayacağınız siz çevrenizdeki kişilerden alışveriş yapın bence. bu kadar az gün kala sıkışıklık yaşadığınıza değmez.

çok geç artık formu gönderdim.neyse üyelik düşer artık alışveriş yapmayınca kısmet ne yapalım.:2:

çok geç artık formu gönderdim.neyse üyelik düşer artık alışveriş yapmayınca kısmet ne yapalım.:2:

pardon ben henüz göndermediniz , karar verme aşamadınsanız sandım... ayın 16 sına kadar girdiğiniz ilk sipariş faturalandırılırsa kayıt ücreti alınmaz.

madem formu gönderdiniz artık temsilci sayılırsınız. hayırlı olsun..

belki yakın çevrenizede satış yaparsınız bol şanslar

Son düzenleme:
avonun rujlarından çok canlı ve koyu olmayan kırmızı tonları önerir misiniz?narçiçeği tonları olsun
mesela raisin wine,glisten vino disco bunlar nasıl kırmızı mı pembe mi ttonları?sizin önerilerinizi bekliyorum sipariş vermek için

Merhaba ben nar çiçeği rengi olarak ilk önce bu k-4 indirimde olan fiery red rengini önerebilirim canlı ve parlak bir rujdur. Syf:7
Yeni çıkan shine rujlardan cherry pie de olabilir diye düşünüyorum.k-3 Syf:2-3
Son olarakta glisten da nar çiçegi tonlarında ve güzel parlak bir rujdur.
İki katalogtaki indirimli ürünleri söyledim umarım alıp beğenirsin.
Sevgiler..

offfff çılgın salı varmış yaaaa ben 6ya kadar bekledim çıkmadı diye verdim siparişleri ooff ooofffff

saat 7yi geçiyodu daha yoktu canım. bu kadar geç koyulmaması lazım aslında eskiden 4 dedin mi sitedeydi ürünler. çok sinir bozucu bu durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…