AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Slm avonun anew serisinden kullanıp memnun kalan yada memnun olmayan varmı. nemlendirici almayı düşünüyorum ama karar veremedim:18:

Arkadaşlar siparişlerden sonra ödeme işlemi nasıl oluyor.

1) ürünü sattığımız kişiler bize parayı nakitmi ödüyor?

2) biz avona ödemeyi nasıl yapıyoruz. kredi kartı ile ödeme dışında bankaya nakit parayı götürüp hesaplarına yatırabiliyormuyuz?

nasıl bi ernk cnm turuncumsu mu lütfen fotoğrafını yükler misin? alanlar yükelsnler lüütfen :)

merhaba arkadaşlar bişey sorcam sizlere belki daha önce de soruldu ama bulamadım:
şimdi temsilci yada grup lideri olunca her kampanyadan sipariş vermek zorundamıyız..

canım flirt alertimi soruyorsun onu soruyorsan rengi pembe turuncu değil

kalpli rujlar tamamen basıldığı renklerden farklı anlaşılan benim aldıklarım da farklı. flirt alerti bende kırmızımsı turuncu falan sanıyodum ama pembeymiş güzel mi bari canım? rensimi ekleyebilir misin? ben sevdim bu kalpli rujların tonlarını

merhaba arkadaşlar bişey sorcam sizlere belki daha önce de soruldu ama bulamadım:
şimdi temsilci yada grup lideri olunca her kampanyadan sipariş vermek zorundamıyız..

Hayır her kampanyadan sipariş vermek zorunda değilsiniz
Ama 3 ay üst üste sipariş vermezseniz temsilciliğiniz düşer

Arkadaşlar siparişlerden sonra ödeme işlemi nasıl oluyor.

1) ürünü sattığımız kişiler bize parayı nakitmi ödüyor?

2) biz avona ödemeyi nasıl yapıyoruz. kredi kartı ile ödeme dışında bankaya nakit parayı götürüp hesaplarına yatırabiliyormuyuz?

ben ürünleri verdiğimde aldım paraları iş bankasından hesap açtırdım oraya yatırdım paraları otomatik ödeme talimatı verdim günü geldiğinde çekeceklermiş inşallah :)

esavon yeni fondöteni ideal flawless'ten alan oldu mu olduysa beğendiniz mi güzel mi benim cildim kuru her fondöteni kullanamıyorum bunu merak ettim ama almak konusunda kararsız kaldım.

dilem49

ben ürünleri verdiğimde aldım paraları iş bankasından hesap açtırdım oraya yatırdım paraları otomatik ödeme talimatı verdim günü geldiğinde çekeceklermiş inşallah :)

teşekkür ederim. siz ilkezmi sipariş verdiniz. yenimisiniz temsilcilikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…