arkadaşlar termal maskeden almayı düşünüyorum,gerçekten gözenekleri açıyor mu?
kızlar benim siparişler bugün geldi yalnız şu yeni çıkacak shine atraction (doğru mu yazdım bilemiyorum)rujlardan 2 tane sipariş vermiştim bide numunelerinden beğenmedim açıkçası ne bileyim renk vermiyor sanki doğru düzgün belki iade ederim,onun dışında şu çapraz asılan yeşil çantam vardı fena değil,bikaç bişey daha işte foto.çekebilirsem yüklerimayrıca color trendin kalpli rujlarından flirt alert rengini aldım bende renk vermemezlik olmadı hatta rengini çok beğendim neden çikolata rengi öyle çıktı acaba fena değil yani:)
nasıl bi ernk cnm turuncumsu mu lütfen fotoğrafını yükler misin? alanlar yükelsnler lüütfen :)
canım flirt alertimi soruyorsun onu soruyorsan rengi pembe turuncu değil
hiç temsilci kalmamış hepsi uyumuş galibaa!!
merhaba arkadaşlar bişey sorcam sizlere belki daha önce de soruldu ama bulamadım:
şimdi temsilci yada grup lideri olunca her kampanyadan sipariş vermek zorundamıyız..
hiç temsilci kalmamış hepsi uyumuş galibaa!!
nöbetçi t.ö de var fena uykusu gelmiş, olur mu
Arkadaşlar siparişlerden sonra ödeme işlemi nasıl oluyor.
1) ürünü sattığımız kişiler bize parayı nakitmi ödüyor?
2) biz avona ödemeyi nasıl yapıyoruz. kredi kartı ile ödeme dışında bankaya nakit parayı götürüp hesaplarına yatırabiliyormuyuz?
dilem49
ben ürünleri verdiğimde aldım paraları iş bankasından hesap açtırdım oraya yatırdım paraları otomatik ödeme talimatı verdim günü geldiğinde çekeceklermiş inşallah :)
kızlar k4de sayfa 51deki kızın dudağndaki ruj plumfull değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?