arkadaşlar bu gün hediyelerinin dağılımı nasıl oluyo? kesin bilen var mı? misal kalemi almak için 28inde mi vermek lazım direk? bi arkadaş yazmış ama kesin mi acaba ?:44:
evet o gün saat 16.00 ya kadar verceğiniz 150 tl ve üzeri alışverişlerde hediye oluyor.
temsılcı arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım avonun pata kremını sıparıs ettım ama renk konusunda endıselıyım urun gelınce 1 kez deneyıp cok kotu bır renk cıkarsa ıade edebılıyormuyum burdakı bır temsılcı rujları denedıkten sonra ıade edebıldıgını yazmıs....sımdıden tesekkurler..
bu sorumu cevaplayabılecek bır temsılcı arkadas arıyorum.....
canım sipariş verdiğin kampanyada dahil 3 kampanya içerisinde(mesela k2 de aldın k2 k3 k4 de iade edebilirsin) avon her türlü (kullanılmıs yada kullanılmamış) iadeni kabul eder
kızlar katalogu salı yuklerim demiştim ama hala gelmedi kargom normalde sabah 9 gibi gelirdi, kargo takibinden baktım hala kozmoda gözüküyor. eline ulaşan arkadaşlar varsa yüklesin benimki bugunde gelmez sanırım haberiniz olsun.
arkadaşlar bilen yokmu gecikmiş borcu nereye yatırabilirim lütfen bilen söylesin
kimse bilmiyormu gecikmiş borcun nereye ödenceğini
kimse bilmiyormu gecikmiş borcun nereye ödenceğini
internet bankacılığı kullanmıyorsan pttden yatırılıyor
cnm panaroma bizim dergimiz. orda geliş fiyatları yeralıyor. örnek ürünelr yani gelecek ay kataloğa girecek olan ürünler yer alıyor ve bize geliş fiyatılya yer alıyor. kataloğa girince de satış fiyatıyla kataloğa konuluyor. forever 31se panaromada k5de 42 gibi bi fiyatla satışa sunulur :)kızlarrr bişey sorucam ama... panaromadaki ürünler geliş fiyatıyla ya mesela bu ayki panoramada forever parfum var 31tl bu bır sonraki ay da geliş fiyatı aynı mı olucak? cunku gecen ay topuk yumusatıcı kremde farklıydı panaroma ıle kafam karıstı da :S
bılen varsa cevaplayabılır mı?
cnm panaroma bizim dergimiz. orda geliş fiyatları yeralıyor. örnek ürünelr yani gelecek ay kataloğa girecek olan ürünler yer alıyor ve bize geliş fiyatılya yer alıyor. kataloğa girince de satış fiyatıyla kataloğa konuluyor. forever 31se panaromada k5de 42 gibi bi fiyatla satışa sunulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?