AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bu gün hediyelerinin dağılımı nasıl oluyo? kesin bilen var mı? misal kalemi almak için 28inde mi vermek lazım direk? bi arkadaş yazmış ama kesin mi acaba ?:44:

evet o gün saat 16.00 ya kadar verceğiniz 150 tl ve üzeri alışverişlerde hediye oluyor.

arkadaşlar gecikmiş borcu nereye ödeyebiliyoruz akbank almadı geçen gün yatıramadım bilen varsa söylesin hayrına

bu sorumu cevaplayabılecek bır temsılcı arkadas arıyorum.....

Günaydın kızlar kargo dan mesajı gelen yok mu aranızda kimse nin gelmeyecek mi kargosu

Günaydın kızlar kargo dan mesajı gelen yok mu aranızda kimse nin gelmeyecek mi kargosu

kızlar katalogu salı yuklerim demiştim ama hala gelmedi kargom normalde sabah 9 gibi gelirdi, kargo takibinden baktım hala kozmoda gözüküyor. eline ulaşan arkadaşlar varsa yüklesin benimki bugunde gelmez sanırım haberiniz olsun.

arkadaşlar bilen yokmu gecikmiş borcu nereye yatırabilirim lütfen bilen söylesin

tühh canım neyse ya yinede sağol başkada bugün kargosu gelecek olan yok sanırım kimse yazmıyoo

internet bankacılığı kullanmıyorsan pttden yatırılıyor

arkadaşım çok saol Allah ne muradın varsa versin:)küçük bebeğim var çıkamıyorum dışarı bankalar almıyormuş ama pttye yatırırım internet bankacılığı kullanmıyorum çok saoll

Cuma benle sipariş veren arkadaşlar vardı yaaa hadii banaa gelmedi kargo sizedemi gelmedi:44:

Ahhh ah kulakları çınlasın ilkşah'cım olsaydı kataloğu dün çoktannn görmüş olurduk

kızlarrr bişey sorucam ama... panaromadaki ürünler geliş fiyatıyla ya mesela bu ayki panoramada forever parfum var 31tl bu bır sonraki ay da geliş fiyatı aynı mı olucak? cunku gecen ay topuk yumusatıcı kremde farklıydı panaroma ıle kafam karıstı da :S
bılen varsa cevaplayabılır mı?

cnm panaroma bizim dergimiz. orda geliş fiyatları yeralıyor. örnek ürünelr yani gelecek ay kataloğa girecek olan ürünler yer alıyor ve bize geliş fiyatılya yer alıyor. kataloğa girince de satış fiyatıyla kataloğa konuluyor. forever 31se panaromada k5de 42 gibi bi fiyatla satışa sunulur :)

cnım anladım cok tesekkurler ama benım demek ıstedıgım başkaydı :) 31 de ya k5 de gelıs fıyatı yıne 31 olur dımı? gecen aykı panoramada olan ayak kremi bu aykı katalogun alış fiyatından daha dusuktu acaba yanlış mı basıldı? yoksa alış fıyatları panaromada daha mı uygun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…