AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya bişey daha sorucam bu hediyeler 26 marttan 29 marta kadar diyo ya ama 3 hediye var 27 marttan başlıyo ben bugün sipariş versem o maskara bana gelirmi yoksa yarınmı vermem gerekir :S

şimdi gördüm 27 martta 150 ve üzeri siparişe maskara,28 inde 150 ve üzeri siparişe göz kalemi,29 unda 150 üzeri siparişe dudak parlatıcı hediye

ya bişey daha sorucam bu hediyeler 26 marttan 29 marta kadar diyo ya ama 3 hediye var 27 marttan başlıyo ben bugün sipariş versem o maskara bana gelirmi yoksa yarınmı vermem gerekir :S

şöyle olabilir.26mart 16 dan 27 mart saat 16 ya kadar maskara,27 mart 16 dan 28 mart 16 ya kadar göz kalemi,28 mart 16 dan 29 mart 16 ya kadar dudak parlatıcı.bu benim fikrim tabi ki.ben böyle yorumladım

benim siparişim hala faturalanmadı keşke yarın filan sipariş verseymişim hediye varmış ne güzel

kızlar k4 de bir maskara var.3 dereceli hani katolog elimde yok ismini tam hatırlayamayacagım.spectra mıydı :44: o nasıl kullanan varmı ?

ben kullandım canım çokta memnun kalmadım topaklanıyordu supercurlations var avonda ondan çok memnunum

kızlar k4 de bir maskara var.3 dereceli hani katolog elimde yok ismini tam hatırlayamayacagım.spectra mıydı :44: o nasıl kullanan varmı ?

ben henüz kullanmadım bu mascarayı bu katalogta sipariş ettim 2-3 güne elimde olur yorumumu yaparım, kullanan müşterilerim çok memnun olduklarını söylüyorlar bende deneyip görücem sizinlede paylaşırım

arkadaşlar bu gün hediyelerinin dağılımı nasıl oluyo? kesin bilen var mı? misal kalemi almak için 28inde mi vermek lazım direk? bi arkadaş yazmış ama kesin mi acaba ?:44:

offf ya o kadar çılgın salıyı bekledim. koya koya dandik takıları koymuşlar yaaa

ben iyiki beklememişim bu hafta bugün 16.00 ya kadar 500 tl üstü sipariş verdiğim için servis takımı, ekmeklik ve çatal bıçak takımı kazandım bu ikinci oluyor bu sefer ablam için limiti doldurdum

k5 katalogu elime ulaşan var mi kızlar varsa yükleyebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…