AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben anladım demek istediğini bir sonraki ay yine aynı geliş fiyatı oluyor merak etme ayak kreminde bende şaşırdım ama diğer ürünlerde hep aynı fiyatlar oluyor.

panoramadaki ürünlerin bir sonraki katalogta geliş fiyatları ile aynı olur ayak kremlerinde fiyat artışı fazlaydı ama normalde hep aynı bir değişiklik olmaz.

arkadaşım çok saol Allah ne muradın varsa versin:)küçük bebeğim var çıkamıyorum dışarı bankalar almıyormuş ama pttye yatırırım internet bankacılığı kullanmıyorum çok saoll

önemli değil ama ben internet bankacılığını öneririm çok rahat oluyor 7/24 işlem yapabiliyorsun.

çook tesekkurler kızlarrr çok saolunnn
parfumu almak ıstıyorum ama testerını deneyıp oyle alayım ozaman :)

çook tesekkurler kızlarrr çok saolunnn
parfumu almak ıstıyorum ama testerını deneyıp oyle alayım ozaman :)

o parfümü bende çok merak ediyorum. eminim çok güzeldir. today tomorrow serisinin devamı sanırım onlar harika:) testeri koliden çıkarmı acaba?:44:

o parfümü bende çok merak ediyorum. eminim çok güzeldir. today tomorrow serisinin devamı sanırım onlar harika:) testeri koliden çıkarmı acaba?:44:

far awayın yeni parfumunun testerı cıkmıstı ama ınş o da çıkar yeni sipariş veren arkadaslara soralım çıktı mı dıye

Arkadaslar avon sari gölge yapan solüsyonunu üretiyor mu hala? Satistan kalktigini duymustum ama uzun zamandir avon kataloglarina bakmiyorum, cikmistir belki yeniden..

ben hiç duymadım öyle bişey demek ki satıştan kalkalı uzun zaman olmuş. şuanda da öyle bi ürün yok canım

arkadaşlar 1 saat önce sipariş verdim daha faturalanmamış ama ana sayfada 153 tllik borcum gözüküyor verdiğim sipariş 149.tllikti hem faturalanmamış takipten baktım hemde ana sayfada 153 tlilik borç var bu ne şimdi anlayamadım

100 tl üzeri borcun olduğunda siparişin faturalandırılmıyor diye biliyorum...

kızlar k5 yuklendmi ? benm kargom gelmiş ama geri dönmüş evde yoktum gidicem birazdan almaya ? yuklendiyse lınk atarmısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…