cnım anladım cok tesekkurlerama benım demek ıstedıgım başkaydı :) 31 de ya k5 de gelıs fıyatı yıne 31 olur dımı? gecen aykı panoramada olan ayak kremi bu aykı katalogun alış fiyatından daha dusuktu acaba yanlış mı basıldı? yoksa alış fıyatları panaromada daha mı uygun?
cnım anladım cok tesekkurlerama benım demek ıstedıgım başkaydı :) 31 de ya k5 de gelıs fıyatı yıne 31 olur dımı? gecen aykı panoramada olan ayak kremi bu aykı katalogun alış fiyatından daha dusuktu acaba yanlış mı basıldı? yoksa alış fıyatları panaromada daha mı uygun?
arkadaşım çok saol Allah ne muradın varsa versin:)küçük bebeğim var çıkamıyorum dışarı bankalar almıyormuş ama pttye yatırırım internet bankacılığı kullanmıyorum çok saoll
çook tesekkurler kızlarrr çok saolunnn
parfumu almak ıstıyorum ama testerını deneyıp oyle alayım ozaman :)
o parfümü bende çok merak ediyorum. eminim çok güzeldir. today tomorrow serisinin devamı sanırım onlar harika:) testeri koliden çıkarmı acaba?:44:
far awayın yeni parfumunun testerı cıkmıstı ama ınş o da çıkar yeni sipariş veren arkadaslara soralım çıktı mı dıye
yeni katologda pafümler indirimde celebre,perceive,for away,soft musk forever falan var
yeni katologda pafümler indirimde celebre,perceive,for away,soft musk forever falan var
arkadaşlar 1 saat önce sipariş verdim daha faturalanmamış ama ana sayfada 153 tllik borcum gözüküyor verdiğim sipariş 149.tllikti hem faturalanmamış takipten baktım hemde ana sayfada 153 tlilik borç var bu ne şimdi anlayamadım
celebre ne kdr cnm bi müşterim soruyodu da bu hafta
kızlar k5 yuklendmi ? benm kargom gelmiş ama geri dönmüş evde yoktum gidicem birazdan almaya ? yuklendiyse lınk atarmısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?