AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bnm kredi kartı limitim dolmuş ve ödemeyi çekmemiş bugün zamanıymış ve şuan da ödeme butonu olmadığından yapamıyorum bşy faiz işler mi ki haftasonu????*

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok mu forum çok boş bu günlerde giren çıkan çok az

siparişlerimi dün verdim kızlar salı günü elimde olur heralde.. gözlüğü sipariş ettim gelince resimlerini koyucam bende çok merak ediyorum...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 42 sayfadaki ışıltılı fondoten (calming effects) simlimi? Ben eski serisini kullanmıştım simli değil diye hatırlıyorum bir müşterim istedi ve özellikle içerisinde sim olmasın istiyor elinde bu üründen olan varsa bana yardımcı olabilirmi?:44:

Son düzenleme:

simli değil canım mat o fondeten

eğer güzel olursa arkadaşımla almayı düşünüyoruz artık resmini atınca bakarız:)

resimlerini diğer resimli başlığa ekledim canım ben gayet beğendim ve sağlam buldum o fiyata iyi bence..

kızlar yeni çıkan viva pardümden alan var mı panoramadan ?
numunesi geldi açıkçası çok beğendim ama yinede emin olamıyorum bu parfümden alan oldumu acaba ?

bende merak ediyorum bu kokuyu.çok beğendim alan varsa kalıcılığı hakkında bilgi verebilir mi?

Kızlar bu ürün nasıl kokuyorrr? Ayrıca alkolsüz müü bilginiz var mı?:44:

Menekşeli Naturals Vücut Spreyi almak istiyorum ama katalogda göremedim

Kızlar bu ürün nasıl kokuyorrr? Ayrıca alkolsüz müü bilginiz var mı?:44:
Eki Görüntüle 429283

Menekşeli Naturals Vücut Spreyi almak istiyorum ama katalogda göremedim

ben aldım canım o vücut spreyinden gayet güzel kokuyo ama senin zevkini bilemediğim için beğenir misin bilmiyorum:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…