Special35 cildiniz yağlıysa niye nemlendirici kullandınız ki :44:
cildiniz sivilceliyse kozmetik ürünü değil Eczane ürünü kullanın bence.
benim yüzümde sivilceli avonun clear skin ürünün yeşilini kullanıyorum ben haftada 1 kez kil maskesi gözenekler açıldığını hissediyorum ferahlık veriyor inanın gerçekten güzel.
zaten başka ürününü kullanmıyorum akne için mazallah cilt falan bozulur.
merhabalar ben temsilciyim ve etrafımda temsilci olmak isteyen biri var ben yapabiliyormuyum yoksa üstlere mi bildirmem gerekiyor..bilgisi olan var mı?
sen yapabilirsin canım temsilci sayfanda müşteri ekle diye bi kısım var ordan yap en azından hediye kazanmış olursun
sen yapabilirsin canım temsilci sayfanda müşteri ekle diye bi kısım var ordan yap en azından hediye kazanmış olursun
müşteri ekledenmi yoksa temsilci tavsiyesi var oradanmı acaba
hımm bak bunu bilemiyorum tam olarak daha önce yapmadım ama sanırım temsilci tavsiyesi olmalı akşama falan girenler olur söylerler o zamana kadar biraz bekle istersen bilen biri çıkar
kızlar k6 da arka kapak sayfanın iç kısmında likit eyeliner var
bu renksiz bişey mi bilen var mı?? renk clear yazıyor ve şeffaf formül yazıyor
renksiz eyeliner olur mu ???
siyah diye sipariş verdiler ama dikkatimi çekti şimdi
şeffaf o eyeliner istediğine enk fara bulayıp eyeliner gibi kullanıyorsun siyah değil yani
kızlar k6 da arka kapak sayfanın iç kısmında likit eyeliner var
bu renksiz bişey mi bilen var mı?? renk clear yazıyor ve şeffaf formül yazıyor
renksiz eyeliner olur mu ???
siyah diye sipariş verdiler ama dikkatimi çekti şimdi
Canım bu ürünün tanıtımını bu blogta bulabilirsin.
xxxxxxx
Arkadaşlar panoramada yer alan anew'in rujlarından alan oldu mu renkleri nasıl?
Bir de k7 kataloğunda indirim broşüründe 6'lı far paletleri var onların gelişleri ne kadar daha doğrusu şöyle sorayım k6'da panoramada yer alan geliş fiyatıyla aynı mı yoksada daha düşük mü?
arkadaslar k7 DE indirim brosurundeki farların hangısı daha guzel fıkrı olan varmı o tonlarda almak ıstıyorum ama kararsız kaldım
renkli olandan var bende lila eflatun tonları hakim. diğeri de çok güzel ama resimli bölümden görmüştüm kahve tonları da çok harika hangisine ihtiyacın varsa o tonda al canım
krem mi toz mu acaba canım senın kullandıgın cok teşekkur ederım bu arada cevabın icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?