AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cildim karma benim t bölgesi yağlı sadece yanaklarım ve ağız kenarları kuru olabiliyo bazen. ve yağlı ciltlerin de nemlendirilmeye ihtiyacı vardır çünkü zaman zaman nem kaybı yaşarlar. yanaklarım neme ihtiyaç duyduğu için nemlendirici krem kullandım. ki ben her makyajdan önce ve yatarken cildimi nemlendiririm avonun care serisini kullanıyorum herhangi bi yan etkisini görmedim şuana kadar senelerdir kullanırım. dediğiniz gibi clearskin serisini de kullanıyorum temizleyici olarak maskesini, jelini,toniğini kullanıyorum arada.toniği hergün yapıyorum. cildim sivilceli değil benim ayda 1 tane max. 2 tane sivilce çıkar alnımda falan o kadar. bu resimde görülenler kremi kullandıktan sonra oluşan sivilce ve kızarıklıklar. sivilceli değildi cildim hiç

Son düzenleme:
merhabalar ben temsilciyim ve etrafımda temsilci olmak isteyen biri var ben yapabiliyormuyum yoksa üstlere mi bildirmem gerekiyor..bilgisi olan var mı?

merhabalar ben temsilciyim ve etrafımda temsilci olmak isteyen biri var ben yapabiliyormuyum yoksa üstlere mi bildirmem gerekiyor..bilgisi olan var mı?

sen yapabilirsin canım temsilci sayfanda müşteri ekle diye bi kısım var ordan yap en azından hediye kazanmış olursun

kızlar k6 da arka kapak sayfanın iç kısmında likit eyeliner var
bu renksiz bişey mi bilen var mı?? renk clear yazıyor ve şeffaf formül yazıyor
renksiz eyeliner olur mu ???
siyah diye sipariş verdiler ama dikkatimi çekti şimdi

şeffaf o eyeliner istediğine enk fara bulayıp eyeliner gibi kullanıyorsun siyah değil yani

Canım bu ürünün tanıtımını bu blogta bulabilirsin.

xxxxxx

Arkadaşlar panoramada yer alan anew'in rujlarından alan oldu mu renkleri nasıl?
Bir de k7 kataloğunda indirim broşüründe 6'lı far paletleri var onların gelişleri ne kadar daha doğrusu şöyle sorayım k6'da panoramada yer alan geliş fiyatıyla aynı mı yoksada daha düşük mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar k7 DE indirim brosurundeki farların hangısı daha guzel fıkrı olan varmı o tonlarda almak ıstıyorum ama kararsız kaldım

6lı paletler panaromada yoktu canım her ürün panaromada olmuyo. zaten panaroma yeni ürün tanıtımının temsilcilere önceden tanıtılması için çıkarılıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar k7 DE indirim brosurundeki farların hangısı daha guzel fıkrı olan varmı o tonlarda almak ıstıyorum ama kararsız kaldım

renkli olandan var bende lila eflatun tonları hakim. diğeri de çok güzel ama resimli bölümden görmüştüm kahve tonları da çok harika hangisine ihtiyacın varsa o tonda al canım

renkli olandan var bende lila eflatun tonları hakim. diğeri de çok güzel ama resimli bölümden görmüştüm kahve tonları da çok harika hangisine ihtiyacın varsa o tonda al canım

krem mi toz mu acaba canım senın kullandıgın cok teşekkur ederım bu arada cevabın icin .

krem mi toz mu acaba canım senın kullandıgın cok teşekkur ederım bu arada cevabın icin .

canım ben 6lı paletin eflatun rengi de var sanıyodum yokmuş demin baktım bi tek kahve tonu varmış 6lı palet güzel canım. flirty eye colour krem far var 4lü ondan almıştım ama gözlerimi yaktı benim nedense uykumu getiriyodu gözkapağıma sürmeme rağmen iade ettim kimisinde öyle olmamış memnun olanlar vardı. arabianlar da krem onu denemedim hiç. ama 6lı paleti öneririm sana canım kahve tondakini rica ederim

canlarıımmm avona ara verdiğim için sizi çok ihmal ettim biliorum affedin ama yardımınıza ihtiyacım var
yeni panaroma lazım bana ama hediyeler değil panaromada ki yeni çıkacak ürünler bölümü yardım edecek varmı acaba isimlerini özel mesajla göndermesi yeterli

Son düzenleme:
prensesperim sen bana yardım edersin yaa hadi lütfeeeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…